• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

GUCCI Flora By Gucci Femme EDP 75ML Bayan Parfümü ılk sevgılım bunu cok sevmıstı :)

son sevgılımde Paco Rabanne Lady Million Bayan Edp 80Ml bunu cok sevdı :) bana sorarsanız GUCCI Rush Femme EDT 75ml - Bayan Parfümü 147 tlye yenı aldım novabazardan bırde hedıye yollamıslar sahane :):54::49::36:

Bence çok agır bi koku tatlı oldugundan dolayı kışları tercih edilmelı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnm favorim okyanus kokusu davidoff cool water sözlüm hayran bu kokuma .bende severek kullanıyorm😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Chanel number 5, Coco Chanel, Davidoff Blue water, Bvlgari rose essentielle, Antonio Banderas blue woman. Erkekler için ise Armani, Dolce Gabbana, Dior parfümleri ))

dolce gabbana light blue erkekleri çok etkiliyormş.ben de kullandm nişanlm bayılıodu.yurt dışında bununla ilgili araştırma yapmş adamlar.gerçekte ise erkeimsi bir koku bence bayanların çoğu da böle düşünüor.ama erkekler çook sevior.

Acik oldugunu gorunce hemen yazmak istedim bu parfumu nerden bulabilirim ve hala kullaniyirmusun :)

Önemli değil, ben burdan parfüm aldım sıkıntı olmadı, distrübütör ürünü, tekin acar sephora ürünü götürdüm sordum bende onların yalancısıyım :) , sizde ürünü aldığınızda sorun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu aralar D&G the one kullanıyorum canım ablacım hediye etti <3 kalıcı ve cok güzel yorumlar aldım.

dolce gabbana light blue erkekleri çok etkiliyormş.ben de kullandm nişanlm bayılıodu.yurt dışında bununla ilgili araştırma yapmş adamlar.gerçekte ise erkeimsi bir koku bence bayanların çoğu da böle düşünüor.ama erkekler çook sevior.

aynen öyle benim de vazgeçilmezim
eşim belçika'da bir parfümeriye girmiş bana hediye almak için, anlatmış sevdiğim kokuları, çalışan hemen bunu önermiş ve senin anlattığını anlatıp koklatmış ve eşim de çok beğenmiş

bende parfüm çok olduğu için hemen kullanmadım ben bunu bir de mevsimi zamanı gelsin istedim her parfümümün bir yeri zamanı vardır :1: sonunda sıktım ve hiç bahsetmedim, eşim beni görür görmez sende ne değişiklik var böyle felaket güzel kokuyorsun ne oldu ya demeye başladı :1: galiba bana da çok yakıştı, tenim uyumlu bu kokuya :34:

Son düzenleme:
Hypnotic poison reformule edildi 2012 yilinda hafifletildi ve bence yazin bile bana gore tabi rahatlikla kullanilabilen vanilyali orta silajli bir koku oldu kesinlikle agir bir koku deil artik bence hatta gun icinde 3-4 kere tazelerim

Guerlain shalimar.... Yorumlara bakarak almıştım. Ilk sıktığımda eyvah bu ne hacı misi gibi dedim ama şimdi missssss

Guerlain shalimar.... Yorumlara bakarak almıştım. Ilk sıktığımda eyvah bu ne hacı misi gibi dedim ama şimdi missssss

Shalimar cok bicaksirti bi kokudur acikcasi ben hala cesaret edemedim kullanmaya sanki ilk siktigimda eski erkek tras kolonyalarina benzetiorum ama sonrasi vanilyali cok hos bir parfume donusuyor

Back