Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

erkekler ter kokusuna bayılır hımmmm mis gibi naturel :roflol: hani derler ya doğal kızlardan hoşalnırız die o yüzden dedim :roflol:

gecen gun hastaneye gıttım orda yanımda oturan nıne sıkmıstı candyyy oha dedım baska bısey dıyemedım ohaoldumsmile
korkunc bır koku bu yaaaaa herkes sıkıyor bırde aynı weekend gıbı oldu

Doldurma olarak hangi marka peki canım?

erkeklerin en çok vanilya kokularından tahrik olduğuna dair bir araştırma okumuştum. body shoplarda zaten vanilya yağları ve vanilyalı vücut spreyleri mevcut. şahsen ben hem kokusunu çok severim hem de erkeklerin defalarca parfümün çok güzel kokuyor dediğine şahit oldum.

ilk işim hipnotic poison almak olacak.

davidofff cool water , bulgari bunları kesinlikle önermem. orjinallerini kullandm bi süre snra midem bulandı.

chanel candy de 15 16 yasında ergenlerin parfümleri gibi kokuyor. ilk çok beğenmiştim , erkek arkadasım çocuk gibisin dedi

chanel chance , lolita lempicka, ck euphoria, coco chanel matmazel, jean paul klasik, Dolge gabbana the one, hugo boss öneririm. bide rush ve burbery 5 6 sene öncesine kdr süperdi ama biraz değişklik iyidir. =))

hypnotic poison kesinlikle!!!
nisanlim dogümgünüme hediye olarak bu parfümü almisti.. onca parfümü koklaya koklaya nihayet bunda karar kilmis:)) ben de bu kokuyla ilk öyle tanistim... ikimiz de cok seviyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…