Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

bu arada benim parfümümün markasını istemişlerdi bazı üyeler BurBerry Weekend kullanıyorum ben Erkek arkadasım bayılıyor ona anneside kokuyu almıştı ona da ondan aldım çok hoşuna gitmiş teyzeleri falan çok sevmiş tavsiye ediyorum Burberry Weekend ! kaydirigubbakcemile3

212 sexy çok kışkırtıcı bir koku. Meyve kokularını sevenler kaçırmasın derim. Benim tercihim pur blanca dan yana, şimdilik sevgilimin bir şikayeti yok:icecream:

bende kullandım güzel bir koku ama yaz için çok ağır bence... belki gece kullanımı için daha uygundur diyebilirimm..

bi de avonun 007 bond girl die bi parfümü var o da 212ye göre daha hafif ama yakın etkilerde... kalıcılığı 212 kadar değil tabikidee:bbo:

212 sexy severler hypnotic poison severler ha bide benim eski sevgilim magnetisme bayılıyodu... =)

angel... "şeker gibi kokuyor,angel süren kadını yemek istiyosun" demişti bi arkadaşım :))kaydirigubbakcemile3

erkekler ençok şekerli kokuları beğeniyor bayanlar bu bi gerçek kardeşime yada arkadaşlarıma fikrini sorduğum tüm kokularda şekerli olanı beğendiklerini söylüyorlar.. angel da zaten afrodizyak ve şeker ağırlıklı koku olduğu için en çok beğenilen kokulardan
gerisinden takip eden bence
gucci rush
escada (bi çoğu şeker ve çikolata ağırlıklı tatlı kokular)
naomi campell
wish ( bu biraz kalınca yumuşacık şekerli bişey oluyo öyle güzelki burnum bileğimde dolaştım şişesi çok şık dolumuda güzel ve kışta geliyo bence kışada çok giden bi kokuu
bihterin parfümü olan o kırmızı şişe

şuan aklıma gelenler bunlar... ama erkekler şekerli kokulara kayıyorlar bu bi gerçekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…