Erkeklerin ilişkilerde cinsellik beklentisi

yok yahu normal diyenler illa sevişmelisin demiyor kendilerinden örnek veriyor yada normal olabilir diyor.. ama yaşamamalı diyenler sadece kendi fikirlerini söyleyip çekilmiyorlar illa araya dini yasağı günahı haramı katıp bir dayatma peşine gidiyorlar..
bir kaç üye yazmış mesela benim için uygun değil ama sevişende kendisi bilir diye vs gibi..
yani bunu söylemek bu kadar zor değil işte .. benim doğrum herkesin doğrusu olmak zorunda değil ki..

şunu da ekleyeyim sizin mesajınızın bahanesiyle:))
kuranı kerim yetmemiş incilden dem vurmaya başlamışlar artık...

Bizim memleket iyice alim olmuş yaf:deli: herkes arapçayı hatmetti kuranı anladı latinceye geçti:deli: her kuşu öptük karga kaldı:deli::deli:

Ben konu sahibesinin önceki konusuna da yazdım :

1. Adamı hiç beğenmedim zırto bir tip
2. Tanıştıran kişi ne kafada onu da anlayamadım. Yani dediğiniz gibi görücü usülü = evlilik beklentisi. Evlenmek istemeyen ıssız adam mıdır nedir onunla birini tanıştırmak nedir yahu?
buda yeni moda galiba bende anlamadım ...al bu ıssızı efor sarfet evlenmeye ikna et . ne ego var millette yahu . ben istiyorsam isterim istemiyorsam istemem . bu ne istemem yan cebime koy tipleri . herkes kendini ne değerli sanıyor . hiç gelemiyorum böyle erkeklere .daha gençken çekici geliyordu da bu yaştan sonra komik .

buda yeni moda galiba bende anlamadım ...al bu ıssızı efor sarfet evlenmeye ikna et . ne ego var millette yahu . ben istiyorsam isterim istemiyorsam istemem . bu ne istemem yan cebime koy tipleri . herkes kendini ne değerli sanıyor . hiç gelemiyorum böyle erkeklere .daha gençken çekici geliyordu da bu yaştan sonra komik .

Bende de çekecek hal kalmamış panpa direkt itici geliyor. Hiç uğraşamam.

Sırf cinsellik istiyorsa, katiyen olmaz.
Adamın niyet ortada. Ama en azından paşa paşa da söylemiş yani...
Ama herkes de böyle değil. Bunu bir atın kafanızdan.

Bende de çekecek hal kalmamış panpa direkt itici geliyor. Hiç uğraşamam.
aynen zaten çok üşengeç oldum ben mutfağa gidip çay demlemeye üşeniyorum .:rolleyes:
hiç halim yok bu adamlarla uğraşamam . benimde vardı eskiden böyle biri nazlı . sonunda bıraktım çekemedim nazını .bazı erkekler hep almak istiyor vermek istemiyor . ilişki karşılıklı olur . ben hep vericeksem mutsuz olucaksam niye ilişki yaşayayım ki .
adama bak ya ne özgüven var millette valla bir böyle olamadık bizde sorun .

Cinswllik beklenmesi sorun değil bence. Beklemeyenden korkmak lazım. Altında bir sıkıntı çıkıyor muhakkak..

Ancak, cinselliği evlilik sonrasına bırakmak istemenize saygı duymalı sizi gerçekten seven adam. Ve böylesi de yok değil...

30 yasindaki bir yetiskinin cinsel olarak istekleri olmasi gayet dogal fakat karsisindaki insan bu konuda isteksizse saygi duymayi bilmeli
Karsiniza cikan herkes bu kadar net olur sizden boyle bir talebi oldugunu bastan belirtir mi bilemedim ama eger yasamak istiyorsaniz yasarsiniz ya da evlendikten sonra yasarsiniz size saygi duyup mecbur etmicek insanlarla karsilasirsiniz umarim unutmayin o beden sizin kararda sizin

aynen zaten çok üşengeç oldum ben mutfağa gidip çay demlemeye üşeniyorum .:rolleyes:
hiç halim yok bu adamlarla uğraşamam . benimde vardı eskiden böyle biri nazlı . sonunda bıraktım çekemedim nazını .bazı erkekler hep almak istiyor vermek istemiyor . ilişki karşılıklı olur . ben hep vericeksem mutsuz olucaksam niye ilişki yaşayayım ki .
adama bak ya ne özgüven var millette valla bir böyle olamadık bizde sorun .
Beni hak etmek için neler yapabileceksin bir görelim... Cinsiyet gözetmeksizin söylüyorum, kendini karşı tarafa bir lütuf gibi altın tepside sunan insanlar var ya.... Hahhh işte ben onlara çok imreniyorum....

Beni hak etmek için
neler yapabileceksin bir görelim... Cinsiyet gözetmeksizin söylüyorum, kendini karşı tarafa bir lütuf gibi altın tepside sunan insanlar var ya.... Hahhh işte ben onlara çok imreniyorum....
ben imrenmiyorum komik buluyorum . ama nedense hep bir taraf öyle oluyor . kendi adıma bu davranışları basit buluyorum ama böyle olmayanını bulmak çok çok zor . bir erkek ilgimi anlayınca hemen havaya girdi giriyor bu hep böyle olmuştur istemediğim insanlarda hep peşimde koşmuştur . oysa her zaman nettim kimseyi peşimde koşturmak için yapmadım istemedim sadece naz yapmam istiyorsam istiyourmdur . zaten bir erkek beni bir kaç saat içersinde etkiledi etkiledi etkilemedi yıllar geçse etkilenmem böylede kötü bir huyum var maalesef .
ama herkes havalarda zaten sanırsın ki ne . aman aman uzak kalsınlar . bana samimi insan gerek .

ben imrenmiyorum komik buluyorum . ama nedense hep bir taraf öyle oluyor . kendi adıma bu davranışları basit buluyorum ama böyle olmayanını bulmak çok çok zor . bir erkek ilgimi anlayınca hemen havaya girdi giriyor bu hep böyle olmuştur istemediğim insanlarda hep peşimde koşmuştur . oysa her zaman nettim kimseyi peşimde koşturmak için yapmadım istemedim sadece naz yapmam istiyorsam istiyourmdur . zaten bir erkek beni bir kaç saat içersinde etkiledi etkiledi etkilemedi yıllar geçse etkilenmem böylede kötü bir huyum var maalesef .
ama herkes havalarda zaten sanırsın ki ne . aman aman uzak kalsınlar . bana samimi insan gerek .
Bende öyle olabilmek için çabalamadım hiç... Becerebileceğimi de sanmıyorum ilişkilerde strateji insanı değilim çünkü. ... Ama başarılı bir alışveriş gibi duruyor kısa vadede...

Günümüz erkekleri galiba böyle ama emin olun sizi gerçekten seven insan siz olmaz derseniz siz üzülmeyin diye elinden geleni yapar.ben bu kişinin yeniden şans isteyeceğini düşünüyorum ama şans vermeyin lütfen.sizi el üstünde tutacak sizi gözünden sakınacak insan olsun hayatınızda.olmayorsa yani karşınıza çıkmıyorsa böyle biri emin olun o konuştuğunuz kişinin yapacaklarından daha çok üzülmezsiniz

Bişey soyluycem olmuycak biriyle sevgili ol onla birlikte ol ondan ayrıl diğeriyle ol Ohh ne ala bu nedir ya insan namusu için yaşar onla bunla sevişmekle namus olmaz
ben aynen bunu yaptım,namusumu kaybettiğimi şu an senden öğrendim.kendimi mi öldürsem yoksa töbe etsem yeter mi?ay kötü bir şey olduğunu bilsem hiç yapmazdım:( herkes senin gibi yaşamak, hayata senin baktığın gibi bakmak zorunda değil.sen burada ben de dahil bir çok kadına namussuz yaftası yapıştırıyorsun.iyi eğitimli,ailesine saygılı,topluma fayda sağlayan bir işi olan, bugüne kadar herhangi bir suç olayına karışmamış ben sırf istediğim için erkeklerle birlikte olduğum ve üstüne bundan zevk aldıgım için namussuz oluyorum sana göre. yani kıssadan hisse,bilale anlatır gibi anlatayım herkesin namus anlayışı farklıdır.sadece sen ve senin gibiler yaşamıyor yerryüzünde.çok kızdım gayrimeşru çocuklarımı salacağım üstüne:))

Bu konu kafamı karıştırıyor. Erkek arkadaşımın beni sevdiğini düşünüyorum ama mesela o da cinselliğin kendisi için önemli olduğunu söylüyor, yaşamayı istediğini eğer ben istemiyorsam da yollarımızı ayırabileceğimizi dile getiriyor. Asla zorlamıyor ama bu sebepten ayrılması da bana "beni yeteri kadar sevmiyor mu" diye düşündürüyor. Çünkü normalde gerçekten çok çok iyi anlaşan iki insanız. Ben onunla çok mutluyum ama bu konu aramızı hep bozuyor.
Bilemiyorum konu sahibi, bende dolmuşum herhalde yazıverdim...

Bu konu kafamı karıştırıyor. Erkek arkadaşımın beni sevdiğini düşünüyorum ama mesela o da cinselliğin kendisi için önemli olduğunu söylüyor, yaşamayı istediğini eğer ben istemiyorsam da yollarımızı ayırabileceğimizi dile getiriyor. Asla zorlamıyor ama bu sebepten ayrılması da bana "beni yeteri kadar sevmiyor mu" diye düşündürüyor. Çünkü normalde gerçekten çok çok iyi anlaşan iki insanız. Ben onunla çok mutluyum ama bu konu aramızı hep bozuyor.

Sevmemekten ziyade fikirleriniz farklı olduğu için de bunu dile getiriyor olabilir.
Çünkü böyle bir konuda anlayışların farklı olması birlikteliğin pek sağlıklı olmayacağını gösteriyor bence.İstisnalar hariç herkes kendi fikrine yakın birilerini bulmalı diye düşünüyorum çünkü bu şekilde mutlu olunabiliyor.

Senin kişiliğinle alakası yok, hayatında hep basit insanları kendine çekmiş. Herkesi öyle sanıyor
İletişimi kesmen iyi olmuş

Uçkuru aşkını sollamış bir ergenus daha.
Mast. diye birşey var bir dişiye ihtiyaç duymadan yapılan ama yook işine gelmiyor öylelerinin.
Seni sevdiğini söyleyemicem üzgünüm.

Back
X