Erkeklerin ilişkilerde cinsellik beklentisi

tamam haklısınız ama bu mevzu derin ve karışık bakın birine niye bu renk giydin diyemeyiz ama birisi zina yapıyor veya buna benzer bişey yapıyorsa kardeşim bak yanlış yoldasın bu gidişin sonu yok der uyarırız tatlı dille yani biraz karışık ama anlatabildim mi bilmiyorum
mesela uyusturucu hem günah hem saglıksız bunu kullanan kişi için banane mi demeliyiz
Uyusturucu zararlidir ama sevismek degildir :dondurma:

Bişey soyluycem olmuycak biriyle sevgili ol onla birlikte ol ondan ayrıl diğeriyle ol Ohh ne ala bu nedir ya insan namusu için yaşar onla bunla sevişmekle namus olmaz

Namus sevişmekle bozulmaz. Yalan söyleyen, hırsızlık yapan, çoluğa çocuğa göz diken, birilerinin hakkını yiyen, onun bunun hakkında konuşan namussuzdur. Birden fazla erkekle birlikte olan kadın değil.

+1
Ben bu adamı hiç beğenmedim. Güven veren bir tip değil.
bu tipler sözde moderndirler cherry ama iş ciddiye binince muhafazakar kesilirler . kendi adıma türkiyede yaşamışsa bir adam burda doğup büyüdüyse gelenekçi olucağını düşnüüyorum .ve güvenmiyorum . belki istisnai durumlar vardır ama kaideyi bozmaz .
bide kız şimdi tatile gitse tatil yapıcak bir güzel sonra kız birşeyler umut ederse ama ben sana vaat etmedim ki deyip işin içinden sıyrılcak . ay bu adamlar bitmedi hala ıssız adam bilmem ne valla midemi kaldırıyor .biz burda evlenmeden cinsellik yaşamayın demiyoruz ki hemen modern ablalar ayaklandı yalnız dünya sizden ibaret değil diyorlar daha okuduğunu doğru düzgün anlamadan .dünya tabikide benim düşüncelerimden ibaret değil ama sizin de değil . benim konuda fikrim budur amacım konu sahibine yardımcı olmak . kendi egomu ispatlamak değil . benle 3 günde attile çıktılar ben evlenmek istemedim zorla aldılar beni bık bık .demek adama çarpılmamışsın zamanla sevmişsin olabilir .belkide yaşım geçiyor diye evlendin banane . yada ultra güzelsin ablam biz çirkiniz ne yapalım işte bizi terk ettiler :21:

bak kardeşim bunlar konuşulmadıgı için evli parklı insanlar eşlerini aldatıyor hiç düşünmeden
,12 13 yaşındaki çocuklar din için küçük derken sevgili yapıyorlar
namazı abdesti bilmeyen 16 17 yaşındaki gençler cinselliği yaşıyor lar
dibine kadar korunma yöntemi vs yi ögreniyorlar
60 70 yaşından sonra insanlar sapıtıyorlar
sözde tesettürlü olan kızlar parklarda erkeklerle ulu orta sevişecek gibi öpüşüp duruyorlar
delikanlılar nasılsa kız razı diye zinaya devam ediyor
konuşulmadıgı için bugun bu haldeyiz
Bunların inançlı olmakla hiçbir alakası yok. Mesela alkol alınan bir mekana git, içki içenlerin yarısı sorsan müslümanım der. Herhangi bir hapishaneye git, orada Müslüman olduğunu söyleyenlerin oranı daha da artar. İnsanları Allah kızar diye korkutmak yerine doğabilecek olumsuz sonuçları söylemek daha rasyonel ve daha ikna edici yollardır.
Karşındakinin günah olduğunu bildiğini bildiğin halde üstüne basarak tekrar günah diye uyarmayı, bana iyi niyetle yaptığınıza ikna edemezsiniz.

bu tipler sözde moderndirler cherry ama iş ciddiye binince muhafazakar kesilirler . kendi adıma türkiyede yaşamışsa bir adam burda doğup büyüdüyse gelenekçi olucağını düşnüüyorum .ve güvenmiyorum . belki istisnai durumlar vardır ama kaideyi bozmaz .
bide kız şimdi tatile gitse tatil yapıcak bir güzel sonra kız birşeyler umut ederse ama ben sana vaat etmedim ki deyip işin içinden sıyrılcak . ay bu adamlar bitmedi hala ıssız adam bilmem ne valla midemi kaldırıyor .

+1
Toplumumuz cinsellik konusunda çok ikiyüzlü. Bu yüzden yerli mallarıyla takılmıyorum ya :)

‘Zina etmeyeceksin’ dendiğini duydunuz. 28 Ama ben size diyorum ki, bir kadına şehvetle bakan her adam, yüreğinde o kadınla zina etmiş olur. 29 Eğer sağ gözün günah işlemene neden olursa, onu çıkar at. Çünkü vücudunun bir üyesinin yok olması, bütün vücudunun cehenneme atılmasından iyidir. 30 Eğer sağ elin günah işlemene neden olursa, onu kes at. Çünkü vücudunun bir üyesinin yok olması, bütün vücudunun cehenneme gitmesinden iyidir.
31 “ ‘Kim karısını boşarsa ona boşanma belgesi versin’ denmiştir. 32 Ama ben size diyorum ki, karısını fuhuş dışında bir nedenle boşayan onu zinaya itmiş olur. Boşanmış bir kadınla evlenen de zina etmiş olur.”

İNCİL
zina ve boşanma 27
Dini yorum yasak. İster Kuran ister İncil.

Ben de 30 yaşında bir kadının cinsellikten bu kadar uzak durmasını anlamıyorum.

Adamın yaklaşımı normal, her ilişki evliliğe gidecek diye bir kural yok. Denersiniz baktınız çok iyi ilişki evlenirsiniz, olmazsa ayrilirsiniz. İki sene sonra evlenelim diye ilişkiye baslanmaz ki.

Cinsellik yaşamak, sevmek, sevişmek kimseyi degersizlestirmez.

Dedikleriniz normalde doğru ama Türk erkeği iş.evlenmeye gelince kendisiyle yatmamışı terch eder çünkü kadın bunu yaparsa başkalarıyla da yapmıştır veya yapacaktır vs düşünceleri...Ama kendine gelince ben erkeğim der geçer...Tabi istisnalar vardır..

Bence daha yeni tanışılan biriyle cinsellik yaşamak güvensizlik oluşturur arada guzel bir bah kurulduktan sonra ask olduktan sonra yasanabilir tabi ama dediğim gibi yaparken gayet iyidir ama evlenme fikrini ortaya atınca sırf onla yaptınız diye evlenecek adam vazgecebilir ve gider annesinin buldugu bakireyle evlenebilir...Bana kalırsa bu tarz adamların evliliğinden de bi hayır çıkmaz

Cinsellik yaşamayın diyenlerede yaşamalı diyenler fikrini dayatmaya çalışıyor. Yani burda kimse masum değil. Ayrıca yaşamak mı namuslu yaşamamak mı diye bir soruda yok ortada. Bu neyin kavgası?

Cinsellik yaşamayın diyenlerede yaşamalı diyenler fikrini dayatmaya çalışıyor. Yani burda kimse masum değil. Ayrıca yaşamak mı namuslu yaşamamak mı diye bir soruda yok ortada. Bu neyin kavgası?
Cinsellik yaşayanlara 'namussuz' denmesinin kavgası. İki yorum okusan anlarsın. Kimse kimseye illaki seviş demiyor. Ya da namussuz diyenleri eleştirenler sevişmeyi tasvip etmiyor da olabilir. Bir taraf sevişmeyen ama diğer taraf 'sevişen' taraf değil. :KK53: Sevişen+sevişmeyen. Böyle bakınca çok açık aslında konunun özeti.

Cinsellik ilişkide tabi ki önemli ve olack bir şey ama daha doğru düzgün konuşmadan , ikinci defa buluşmadan bunu söylemesi tuhaf. Ve ben onunla barda tanışıp konuşmaya baslamadim, birileri bizi tanıştırdı evlilik için konuşmaya başladım. Ama onun niyeti galiba evlilik değil. Benim niyetim de sevgili yapıp yıllar geçirmek degil. Artık bir düzen kurmak istiyorum.
Evlilik beklentisine girmiş olman gayet normal. Çünkü sizi tanıştıran birileri var. Kimse kimseyi de gezin tozun sevişin diye tanıştırmaz diye düşünüyorum. En azından ben karşı tarafın evlilik konusundaki fikrinden emin olmadan akrabamı ya da arkadaşımı tanıştırmam. Niyeti sevişip gezip tozmaksa gitsin kendi bulsun. Ben şey miyim ?
Evlenmek istediğiniz insanla evlilik öncesi cinsellik yaşanmalı konusundaki fikrimde şudur. Yaşamayan, ya da yaşanmaz diyenlere saygımı da saklı tutarak ben yaşanmalı diyorum. Yoksa sonra burada başlıklar açılıyor işte biliyorsunuz.
Ayrıca düğünden dönülüyor, nikah masasından kalkılıyor, nişanlar atılıyor. Yani evet evleneceğiz diye başlamanın da bir garantisi yok... Bir ilişkiye evlenme maksatlı da başlamamak lazım. Hemen de sevişelim olayına da girilmemeli evet. Zamana yaymalı.Kendinizi değersiz hissedeceğiniz bir durum yok...Nacizane fikrim...

Eşim 33 ben 32 yaşındaydım evlendiğimizde.
Hiç öyle bir beklentiye girmedi.
Bu devirde doğal olarak karşılanabilir tabi ki.Eşimin olmadı,olsaydı garip karşılamazdım.Yapar mıydım bilmiyorum ama evlenmeden önce yatmadık biz.
Ayrıca tanımadan cinsellik konuşulması ne kadar saçma ise evlilik konuşulması da saçma geliyor bana.

yok yahu normal diyenler illa sevişmelisin demiyor kendilerinden örnek veriyor yada normal olabilir diyor.. ama yaşamamalı diyenler sadece kendi fikirlerini söyleyip çekilmiyorlar illa araya dini yasağı günahı haramı katıp bir dayatma peşine gidiyorlar..
bir kaç üye yazmış mesela benim için uygun değil ama sevişende kendisi bilir diye vs gibi..
yani bunu söylemek bu kadar zor değil işte .. benim doğrum herkesin doğrusu olmak zorunda değil ki..

şunu da ekleyeyim sizin mesajınızın bahanesiyle:))
kuranı kerim yetmemiş incilden dem vurmaya başlamışlar artık...

Evlilik beklentisine girmiş olman gayet normal. Çünkü sizi tanıştıran birileri var. Kimse kimseyi de gezin tozun sevişin diye tanıştırmaz diye düşünüyorum. En azından ben karşı tarafın evlilik konusundaki fikrinden emin olmadan akrabamı ya da arkadaşımı tanıştırmam. Niyeti sevişip gezip tozmaksa gitsin kendi bulsun. Ben şey miyim ?
Evlenmek istediğiniz insanla evlilik öncesi cinsellik yaşanmalı konusundaki fikrimde şudur. Yaşamayan, ya da yaşanmaz diyenlere saygımı da saklı tutarak ben yaşanmalı diyorum. Yoksa sonra burada başlıklar açılıyor işte biliyorsunuz.
Ayrıca düğünden dönülüyor, nikah masasından kalkılıyor, nişanlar atılıyor. Yani evet evleneceğiz diye başlamanın da bir garantisi yok... Bir ilişkiye evlenme maksatlı da başlamamak lazım. Hemen de sevişelim olayına da girilmemeli evet. Zamana yaymalı.Kendinizi değersiz hissedeceğiniz bir durum yok...Nacizane fikrim...

Ben konu sahibesinin önceki konusuna da yazdım :

1. Adamı hiç beğenmedim zırto bir tip
2. Tanıştıran kişi ne kafada onu da anlayamadım. Yani dediğiniz gibi görücü usülü = evlilik beklentisi. Evlenmek istemeyen ıssız adam mıdır nedir onunla birini tanıştırmak nedir yahu?

Back
X