G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
evlilik cocuk olunca neden antiromantik bir hal aliyor, neden erkekler ilgiyi kesiyor? kendi cocuklari degil mi sanki? sizin evliliginizde boyle oldu mu ve neden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başkaları becerebiliyor olabilir ama bizde çocuklar olunca eşim kıskançlık krizlerine girdi, hep benim gözümde çocuklardan bir adım önde olmak istedi ama ben malesef eşimi çocuklarımın önüne koyamadım varsa yoksa çocuklar benim için, böylece benden uzaklaştı ama mühim değil çocuklarım her şeye değiyor
evlilik cocuk olunca neden antiromantik bir hal aliyor, neden erkekler ilgiyi kesiyor? kendi cocuklari degil mi sanki? sizin evliliginizde boyle oldu mu ve neden?
bakalım temeli attık olunca anlatırım bendeyerimseniben
Bu arada
ertesigün cüm hadi hayırlısı artık. yerimseniben
İNANA CANIM ARKADAŞIM BERKEME HAMİLEYKEN BENDEDE BÖYLE BİR KORKU VE ENDİŞE YAŞADIM.ACEBA BANA KARŞI İLGİSİ AZALIRMI YADA BENDEN SOĞURMU GİBİLERİNDEN.FAKAT BERKEM DÜNYAYA GELİP BABASI İLE BİRLİKTE BİR ŞEYLER PAYLAŞMAYA BAŞLAYINCA İNAN BÜTÜN İÇİMDEKİ KORKULARIN YERSİZ OLDUĞUNU ANLADIM.VE HER ZAMAN ŞUNU DİLE GETİRİR EŞİM,ÇOCUĞUMUZUN YERİ AYRI SENİN YERİN AP AYRI DER BANA..evlilik cocuk olunca neden antiromantik bir hal aliyor, neden erkekler ilgiyi kesiyor? kendi cocuklari degil mi sanki? sizin evliliginizde boyle oldu mu ve neden?