Erkeklerin hep bana hep banacılığı insanı bıktırıyor!

Castefella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
1.852
88
Bir erkek neyi bekler?

Gerçek 1 kadın bekler, annesinin beslediği gibi onu besleyen,

Evini temiz, pak ve sıcak tutan,

Dır dır nedir bilmeyen,

Paranın kıymetini bilip alışveriş etmeyen,

Bütün gün çalışıp,

Bütün gece dans edebilien,

Ve asla hayır! demeyen,

Asla başı ağrımayan;

Ve her zaman tedbirli,

Yalnız kendisini sevecek,

Ve şımartacak bir kadın

Bekler...

Çok bekler kötükedihüsoklava:

bencede genelde erkekler çok bencil bide başka konu daha var hep kendilerini haklı görürler.hayret ediyorum.............

Bebek gibiler bebek hep onlar sevilsin sayılsın nazıyla oynansın istiyorlar Şeniz
:1shok:Zeytinyağı gibi suyun üzerine öyle bir çıkarlar ki, şaşar kalırsınklava: Bayanlar her işin en iyisini yapmak zorundadır onların kafasında, daima aktif, dinamik heyecanlı modda takılıp asla şikayet etmemelidir hayatındaki koşturmacalardan:dance: Hep mutlu etmeli ve mutlu gözükmeli, sıcak sevecen yaklaşmalıdır er kişisine:))))))))))))))))

asla surat asmamalidir bi kadin onlara göre.. onlar tüm hödüklükleri yapabilirler ama biz kirilip da surat asmamaliyiz, nedenn.. surati asik kadin iticidir.... ulen o zaman niye kirdin kalbimi madem suratim asilinca itici oluyorum, diyemeyiz.... benciller iste beeeeeeeeeenciiiiiiiilll klava:

Aynen öyle Canımkaydirigubbakcemile5 Sen gönlümü hoş tut yüzümü güldür, bak o zaman nasıl güleryüzlü mutlu mutlu seni el üstünde tutuyorumŞeniz E beni incitirsen senağlama dırdırda ederim suratta yaparım, hiç bir şey demeye hakkın yok bunuklava:di mi?

aynen ama demeye haklari varmis gibi bi daha üste cikip bi daha bizi hakliyken haksiz yapmiyorlar mi en cok da buna gicigim iste klava:
incitip kirip surat asma demeyi bilirler ancak.... sinir seyler.. ((((((
ayricada soguk nevaleler klava:

ooooooooof offffffff yarama parmak basılmış burda.
Allah'ım yarabbim herzaman onlar haklıdır en doğruyu onlar bilir. benim yapmamı istemediği şeyi kendisinin neden yaptığını sorunca "ben erkeğim ben yapabilirim bişey olmaz" yanıtını duyduğumda hele varya ayak tırnaklarım dahil bütün tırnaklarımla onun yüzüne imza atmak istiyorum.
Allah'ım sen bayanlara sabır, onlarada akıl ver (AAAAAAMMMİİİN)

Refik Halit Karay'ın dediği gibi; "Kadın kendi başına ne gül goncasıdır ne de diken. Koklamasını bilirsen gül; tutmasını bilmezsen diken olur.." a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…