erkeklerin güzel kadın anlayışı niye çok farklı?

Niye oyle diyorsun Cherry ya kısa erkekleri birlikte gömmüyor muyduk ne demek ölcmeyecegiz.

Esimin eski sevgilisini canli gördüm.
150 boyda sari kısa saçlı dövme ve piercing icinde bir kız. Çekik gözleri vardı
Ben 175 boyunda uzun siyah saçlı renkli gozluyum. Dovme sevmem piercing sevemem ustune gozlerim büyük yani yüzüme oranla
Bir ara sorguladım bunu. Ben ne alaka o ne alaka diye.
Ama bir cevap bulamadım.
Ben sarışın erkek sevmem. Kocam da esmer. Belirli bir tipim var mı desem o da yok bence.

Kadınların ve erkeklerin güzellik anlayışı farklı, güzellik de görecelidir.
Bu işin mantığı oksitosin ve feromon hormonları, bu 2 hormon karşınızdakini çekici bulmanızı sağlar, kadın da erkek de hormonlar yoluyla koku salgılar, bu koku sizi cezbetmeyene itici, hoşlanan kişiyeyse çiçek, vanilya, çikolata vb kokusu gibi gelir.

Yalnızca görerek hoşlanmayız, çekici bulduğumuz kişiyi kokuyla da cezbedici buluruz, keza itici bulduğumuz kişilerde de görüntünün yanısıra koku da önemli bir faktördür.

Hiçbir erkek eski sevgilim çirkindi demez ki. Seni de beğeniyordur yani sıkıntı yok. Eskiyi beğenmese bu sefer acaba beni de mi beğenmiyor niye sevgiliyiz falan diye düsünürdün.

bence bu cok matematiği olan bir şey değil. bazen cok alakasız biri bana güzel gelir, size gelmez yada tam tersi. erkekle kadının güzellik anlayışı farklı olduğu gibi her insanın her erkeğin de farklıdır. tamamen subjektif bu. siz fazla takıntı yapıp cümle aralarını okuyorsunuz. böyle bir denklem yok yani. cok yakın erkek arkadaşımın eski sevgilisi rustu, şimdiki latin amerikalı, birebir zıtlar her anlamda. oluyor yani, ve cok normal birşey.

Dersane yıllarında bir erkek arkadaşım vardı (sevgilim değil) şu ifadeyi kullanmıştı her kadın kendine göre çekicidir ama benim için çekicilik farklı düşünce yapısındadır demişti. Yani normal düşünen kadınla yapamam illa ki farklılıkları olacak demişti yani tüm erkeler sarısına,esmerine bakmıyor.

O kadar güzel bir yorum ki çok teşekkür ederim. En merak ettiğim ama tam olarak ifade edemediğim her noktaya değinmişsiniz. Yapay zeka olsa sizin kadar akıcı net yazamazdı :)

O kadar güzel bir yorum ki çok teşekkür ederim. En merak ettiğim ama tam olarak ifade edemediğim her noktaya değinmişsiniz. Yapay zeka olsa sizin kadar akıcı net yazamazdı :)

ama nasıl utandım ama nasıl perişan oldum şu an, öyle çok teşekkür ederim ki aklınız şaşar :) ve rica da ederim tabii. iyi akşamlar, saygılar, ayrıca estağfurullah.

Aura meselesi şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…