Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkekLerin fikri küçük göğüs hakkında ?
- Konu Sahibi s_nr_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım 18 19 yaşına kadar yolu varmış bunun.bu konu hakkında bir çok başlık var doğal yollarla büyütme vs. sende iyi değerlendir yaşını ve büyümesine takviye olarak birşeyler yapabilirsin eğer çok dert ediyorsan.dümdüz tahta gibi olmadıkça sorun edilecek birşey değil bence.artı sarkık olup da çok büyük olmasından da iyidir sanırım bunuda düşün erkeklerin bunları beğeneceğini zannetmiyorum.hem onu küçültmek de ancak estetik operasyonla olur. sen en iyisi bu güzel siteden faydalan ve takviyelerini yap.kendin için en azından...
- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
çok erken daha küçük göğüslü oldugunu idda etmen için. her bünyede değişir elbet ama benim 22ye kadar falan büyüdüler. hatta 5 kg alsam bir beden büyüyüveririr. öyle bir şey yani..
daha dik ve dolgun göstermek için göğüs egzersizleri yapabilirsin ama.. ben kendimi bildim bileli çalıştırırım göğüs kaslarımı. büyük ama dik oluşlarını sanırım spora borçluyum.
daha dik ve dolgun göstermek için göğüs egzersizleri yapabilirsin ama.. ben kendimi bildim bileli çalıştırırım göğüs kaslarımı. büyük ama dik oluşlarını sanırım spora borçluyum.
canım 18 19 yaşına kadar yolu varmış bunun.bu konu hakkında bir çok başlık var doğal yollarla büyütme vs. sende iyi değerlendir yaşını ve büyümesine takviye olarak birşeyler yapabilirsin eğer çok dert ediyorsan.dümdüz tahta gibi olmadıkça sorun edilecek birşey değil bence.artı sarkık olup da çok büyük olmasından da iyidir sanırım bunuda düşün erkeklerin bunları beğeneceğini zannetmiyorum.hem onu küçültmek de ancak estetik operasyonla olur. sen en iyisi bu güzel siteden faydalan ve takviyelerini yap.kendin için en azından...
inş önümdeki süre boyunca gelişme olur. varlar ama cok azlar tabiki sarkık olmasndansa böylesi iyi ama işte neyse hayırLısı tesekkr ederm
çok erken daha küçük göğüslü oldugunu idda etmen için. her bünyede değişir elbet ama benim 22ye kadar falan büyüdüler. hatta 5 kg alsam bir beden büyüyüveririr. öyle bir şey yani..
içimi rahatLattın diyebilirm cok sagol
Birkaç göğüs egzersizi önerebilirmisin arkadaşım? Kilo verdiğimden göğüslerim sarktı:çok üzgünüm:
meLekLerrr
sizLer evLiyseniz.. veya erkek arkadaşlarınız varsa onLarın küçük göğüs hakkındakı fikri nedir?evlendgmde sıkıntı yaşarmıyım cok tedirginim yaşım ufak ama bukonuda aşırı takıntılıym..daha büyürmü hç fikrim yok.. 17 yasndaym..
tatlım ben de senin gibi takıntı yapmıştım senin yaşlarında. herhalde evlenemem diyordum çok utanıyordum. ama adam gibi adam bulup evlenirsen inan seni her halinle seviyor. bu konuda olumsuz şeyler söyleyen bir erkek arkadaşın olursa arkana bakmadan kaç derim. bırak seni önce bu halinle sevsin. inşallah para kazanmaya başlayınca gerek kalırsa yaptırırsın.kaydirigubbakcemile3
erkekler sevgilisi ya da karısı küçük göğüslüyse ben küçük göğüslü severim ne o öyle eşşek kadar ne gerek var derler:))
ama güzel ve büyük bir göğüs görünce de gözlerin yerinden fırlarr
yani erkek=yalancı
:))) doğru söze ne denir..
ama buna takmak mı lazım dersen hayır..
erkekler sevgilisi ya da karısı küçük göğüslüyse ben küçük göğüslü severim ne o öyle eşşek kadar ne gerek var derler:))
ama güzel ve büyük bir göğüs görünce de gözlerin yerinden fırlarr
yani erkek=yalancı
kesinlikle cok dogruu=)