Erkeklerin Beğenmediği Parfümler :)

allure38

............
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
418
2
66
Kızlar hep erkeklerin beğendiği parfümleri kounşmuşuz :) birazda beğenmediklerini paylaşalım :)

kişiden kişiye değişen bir durum bu eşim baharat kokularından hiç hoşlanmaz mesela şu herkesin bayıldığı hipnotic pasion benim evimden içeri giremez zira eşim içeri almaz

nişanlım calvin klein europhia'dan nefret ediyor ama ben çok severrek kullandım, yine de yeniden aldırmadı bana ve kullanmamı yasakladı

benim ki yumusatici parfumlerinden hic hoslanmiyor, yeni yikanmis nevresimde yatiramiyordum , yeni evli zamanlarimizda, tam aksi benimde bayildigim seydir, yeni yikanmis nevresimde uyumak..

neyse artik kokusuz nispeten inceltilmis yumusaticilari kullaniyorum .. ama onun disinda begenmedigi parfum yok daha az begendikleri var..

issey miyake, chanel 5,burberry benzeri artik herkesin kullandigi parfumleri nispeten daha az sever..

lise zamanlarımızda sınıfta for away sıktığımızda erkekler sınıfı terkederlerdi

keşke kullandığım bi parfüme beğenmedim kullanma şunu dese hoş ben yine ikna eder kullanırım onu

EE şimdi ben de çıkıp diyeyim ki erkeklerin sevmediği yemekler.

Sonra da kocamın sevmediği bütün yemekleri sayayım.

Yani bu başlığı gerçekten bilgi edinmek ve bu doğrultuda parfüm seçimi yapmak maksadıyla açtı iseniz yanlış yoldasınız derim.

Arkadşım üstte bi topik var erkeklerin begendiği parfümler diye.. o zaman onada bu yazıyı gönder.. Allahım ya.. sadece bakıyorz genel olrak degerlendryoruz.. topiği begenmediysen yorum yazma yani bu kadar basit kimse kimseye zorla yorum yazdırmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…