• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin Beğenmediği Parfümler :)

kişiden kişiyedeğişiyor ya benim eski erkek arkadaşım vanilya kokusundan nefret ederdi. şimdi lolita'yı kullanıyorum ben etrafımda kız erkek bayaa beğeni topluyor. hatta bir sürü erkek ne güzel bu koku ya adı ne kız arkadaşıma alayım dediler :)

kişiden kişiyedeğişiyor ya benim eski erkek arkadaşım vanilya kokusundan nefret ederdi. şimdi lolita'yı kullanıyorum ben etrafımda kız erkek bayaa beğeni topluyor. hatta bir sürü erkek ne güzel bu koku ya adı ne kız arkadaşıma alayım dediler :)

Canım bende Lolitayı çok seviyorum Lempickayıda Lolita L yi de :):) çok güzel.. sen hangisni diyorsun ?

avon far away i kesinlikle beğenmiyorlar onu biliyorum=)
sevgilim agent provocateur u da sevmedi çok az kullandım duruyor öylece isteyen olursa satıcam
coco chanel matmazeli de sevmeyenini tanımadım çok etkileniyorlar

gercekten cogu hafıf koku sevıyor buna erkek arkadasım da dahıl,,agır koku seven az...o hepınızde aynısı olan vanılya baharat kokulardan sıkmayın dıyen cok oluyor.
bugun anna suı ye bıle erkek parfumu gıbı dedıler :D ben begenmıstım oysa

Benim sevgilim Chloe Love'dan nefret ediyor:KK53:
Hatta Chloe'nin bütün parfümlerini sevmiyor..

*Escada Magnestism
*Escada Collection
*Calvin Klesin Euphoria
*Cristian Dior Hypnotic Poison, Midnight Poison, Pure Poison..
*Cristian Dior Jadore
Benim eşim bunların kokusunu beğenmiyor..
Ama babam magnestime bayılıyodu :D

ağır hafif farketmez hiç birini sevmez limon kolonyası mı sürek onun gibi bilmem.

Eğer çok spor giyinen, sade göze batmaktan hoşlanmayan bir erkek arkadaşınız varsa beğeneceği koku genelde tertemiz, sabunsu çiçek kokularıdır..

Tam olarak benim erkek arkadasımdan bahsediyor kendi vanılyalı tütsülü kokuları doldururken bende ferah koku arıyor =)

Şayet oldukça bakımlı, kıyafetinde,saçının sakalının traşına gayet dikkat eden bir erkek arkadaşınız varsa da beğeneceği koku da daha gösterişli, buram buram vanilyalar, karameller vs olur

Ben de böyle seviyorum işte sevdiğimiz kokuları sanırım kendımız begenmeliyiz önce
mesela ben de nedense karsımdakı kısı ferah koksun ısterım ama ben yogun ve etkili kokayım

Back