güzelim zaten çok uzun zamandır hypnotic poison kullanıorum değiştirmek istedim verdiğin parfümlerinide listeme ekledim teşekkür ederim.canım yine içlerinde en ağırı angel. bi de hernekadar bende pek kalıcı durmuyosa da hypnotic poison da ağır ve kalıcı. crystal noir biraz bayık ama kalıcı. euphoria pek kalıcı değil gibi ama bi dene istersen güzel koku. kenzo amor da agır ve kalıcıdır vanilya ağırlıklı. lolita lempicka da cok hos o da kalıcı. escada magnetism de bayaa kalıcı. 3 chanel de bayaa kalıcıdır. ck obsession için bişey diyemiicem ama secret obsession da ağır ve kalıcıdır. yine de hepsini denemeni öneririm herkeste farklı oluyo kalıcılıgı :dance::dance::teytey:
bunlardan degil benim aldigim ama yazin Turkiye'ye gittigimde dp pardumden Noa aldim, super bence :lepi: ama dp'den dp'ye degisebiliyor bu kokular niye bilmiyorum ohaoldumsmile
2 yıldır lolitadan başka bişey kullanmıyorum erkeklerin gerçekten beğendiği bir koku kurabiye gibi kokuyo
ben noa yı sevmiyorum pek. yani kötü bir koku değil asla rahatsız edici değil ama bana hitap etmiyor bilmiyorumbilmiyorumkismile
bir de dp den alanlara şunu tavsiye edeyim: adamların dükkanları küçük oluyor bir de o şişeleri bakkal dükkanı gibi ışık alan yere sıralıyorlar. özellikle yazın o güneşte o parfümler ayvayı yiyor tabi. kalabalık semtlerdeki dp den alırsanız sürüm fazla olur parfümler çok beklememiş olur diye tahmin ediyorum. bir de girmeden bakın elemanlar parfümleri nereye sıralamış bazı mağazalarda geriye ve alçağa koyuyorlar.
bu listeden dp den chanel chance ve lancome hypnose kullandım. ışık almayan yerde, yazın da buzdolabında muhafaza ettim. memnunum ama bu hafta yeni bi parfüme geçmek istiyorum. bunlara benzer önerisi olan?
lolita lempicka ve coco mademoiselle i kesin deniycem birkaç öneriye daha ihtiyacım var. en büyük beklentim kalıcı olması, yaşım 23, beyaz tenliyim
11 numara
Çok da memnunum :98:
1-Christian Dior Hypnotic Poison
2-Chanel Chance
4-Escada Magnetism
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?