Erkeklerin beğendiği 20 kadın parfümü

kimzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
116
3
46
Konya
1-Christian Dior Hypnotic Poison
2-Chanel Chance
3-Lolita Lempicka
4-Escada Magnetism
5-Thierry Mugler Angel Alien
6-Giorgio Armani Code Femme
7-Calvin Klein Europa
8-Burberry Weekend
9-Kenzo Amor
10-Christian Dior Addict
11-Lancome Hypnose
12-Calvin Klein Obsession
13-Emporio Armani She
14-Caroline Herra sexy
15-Versace Crystal Noir
16-Laceste Love of Pink
17-DKNY Cashmere
18-Chanel Allure
19-Guerlain L Instant Magic
20-Chanel Coco Mademoiselle

paylaşım için teşekkürler
buradaki parfümlerden hangisi hafif ve kalıcı biliyor musunuz?

paylaşım için teşekkürler
buradaki parfümlerden hangisi hafif ve kalıcı biliyor musunuz?

hepsi zaten kalıcı özelliğine sahip parfümler çok ağır kalıcı olanıda var rahatsızlık vermeden kalıcı olanda

çoğunun kokusunu biliorum içlerinde 7 numara Calvin Klein Europa rahatsız edici bi parfüm değil üstelikte kalıcı

aslında bu listedeki parfümleri kullananlar görüşlerini belirtse parfüm arayanlara epey faydalı olur bende hypnotic poison kullanıordum çok uzun zamandır ama artık bi değişiklik istiorum yada bi alternatif daha bu araştırmadan sonra hepsinin kokusunu denemek istedim ve boynere gittim zaten birçoğuda bildiğim koku ama bilmediklerimde var artık yavaş yavaş denedikten sonra karar vereceğim

chanel chance kullanıyorum benim ve çevremdekilerin çok hoşuna gidiyor bayanssulusmile

kizlar Calvin Klein Obsession nasil bir koku? indirimde gordum deaklinialirimsmile
guzelse alabilerim

calvin clein europa'yı çok merak ediyorum
burdaki herkesin övdüğü bir koku:)

bunlardan 9 tanesi var zaten bendee güzel kokular ama chopard casmirde girebilirdi bu listeye vanilya kokusu tamamen çok beğeni aldım diyebilirim bu parfümden opuyorumnanaktan bi deneyin derim kızlarr :lepi:

calvin klein europa yı kuzenim kullandı bir kere sevmişti bende sıkmıştım bi kere kendisinden bileğime güzel koku kalıcı rahatsız etmior ama ben daha ağır ve yayılan bi koku sevdiğim için bana hitap etmior

lolita lempicka gercekten guzel gecen gun denedim ama euphoria pek kalıcı durmadı sanki. ikisi arasında kararsız kaldım hangini alsam bilmiyorum...

arkadaşlar bu listede edp olarak en kalıcı güzel ve baskın koku acaba hangisi bunlardan birini alcam ağır olabilir farketmez.hiçbiri olmazsa artık angelde karar kılcam gerçi listede yok ama oda gayet kalıcı bi parfümmüş.cevaplarınızı bekliorum :)

bunları dp den deneyip beğenen var mı? özellikle kalıcı olması önemli benim için.
bir çoğunu denemiştim ama satın almadım dolayısıyla kalıcılığı hakkında fikrim yok.

16 ve 19 hariç hepsini kullandım
nedense benim nişanlımın üzerinde hiç bir etkisi yok bunların:mymeka:
adam parfümlerimi sevmiyo yabayanssulusmile:dilcikar:

canım yine içlerinde en ağırı angel. bi de hernekadar bende pek kalıcı durmuyosa da hypnotic poison da ağır ve kalıcı. crystal noir biraz bayık ama kalıcı. euphoria pek kalıcı değil gibi ama bi dene istersen güzel koku. kenzo amor da agır ve kalıcıdır vanilya ağırlıklı. lolita lempicka da cok hos o da kalıcı. escada magnetism de bayaa kalıcı. 3 chanel de bayaa kalıcıdır. ck obsession için bişey diyemiicem ama secret obsession da ağır ve kalıcıdır. yine de hepsini denemeni öneririm herkeste farklı oluyo kalıcılıgı :dance::dance::teytey:

bunları dp den deneyip beğenen var mı? özellikle kalıcı olması önemli benim için.
bir çoğunu denemiştim ama satın almadım dolayısıyla kalıcılığı hakkında fikrim yok.

bunlardan degil benim aldigim ama yazin Turkiye'ye gittigimde dp pardumden Noa aldim, super bence :lepi: ama dp'den dp'ye degisebiliyor bu kokular niye bilmiyorum ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…