• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin beğendiği 20 kadın parfümü

yıllar önce üniversitedeyken sınıfımıza öğrenci değişimi ile bir Alman arkadaşımız gelmişti
o kadar manyak güzel kokuyordu ki kıza dayanamayıp sordum
çok hoşuna gitti 'ben de kararsızdım sevindim beğenmenize adı hipnotik poison' dedi
vay be dedim ders çıkışı kızlar yürüyün hipnotik poison almaya

bir arkadaşımız d&p den alalım benim akrabam çalışıyor orada çok ucuza alırız yoksa orjinali çok pahalı olur dedi bilmiş bilmiş :9:
neyse uyduk hatuna gittik hiç unutmam 20 tl ye kocaman şişe alıp çıktık

hemen yolda sıktık, aman aman bize bir kusma geldi afedersiniz, yok böyle bir iğrençlik :9: otobüse bindik yurda gideceğiz yol uzun insanlar rahatsız oldu :9: ne cahillik yahu :9: işte insan deneye yanıla öğreniyor bazı şeyleri :9:

geçen pazar kış uykusu filmine gittim sinemaya, hala inanamıyorum aman yarabbi o aynı iğrenç kusmuk gibi koku çarptı yüzüme, tam yanıma oturan hatun sıkmış da sıkmış. yazık diğer yanındaki sevgilisi de hatuna bir sarılmış ki, dedim çocuk şimdi fenalık geçirecek, 4 saatlik filmi öksürüklerle zor atlattım :9:

1. sıradaki hipnotik poison kokusu çok güzel aslında, acayip seksi, tabii orjinal ve raf ömrü geçmemiş 1.kalite olanları[/QUO

Kesinlikle katiliorum cok kotu cakmasi bende orjinali var reformule edilmis hali yalniz 2012 de koku hafifletildi aksine hic bogmayan yazin bile sahsen rahatlikla siktigim ve tazeleme ihtiyaci duydugum bir parfum yalniz maalesef koku o eski yogunlugunu kaybetmis orta silajli bir parfum olmus:(

Back