• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin beğendiği 20 kadın parfümü

Bu listeye bakacak olursak erkekler ağır parfümleri beğeniyorlar.
İçlerinde en güzeli bence Armani code:12:

hahaha 20. sırada benim parfüm chanel mademoiselle.. bu kokunun üstüne tanımam yaa çok hafif ve kalıcı

İlk defa sıralamaya giren bir parfümüm oldu:)) (15)
O da bir erkek tarafından geldi ondan sanırım:)

avonun bi ara 50's glam die bi parfümü çıkmıştı ama şimdi katalogda göremiorum....
o kokuyu erkek arkadaşım çok sevioooo:89:

7-Calvin Klein Europa
13-Emporio Armani She
6-Giorgio Armani Code Femme

ilk üçüm bunlar benim:))
erkekler gerçekten ağır koku mu seviyor emin değilim ama

kışın hipnotic yazın chanel chance hiç değiştitmem:12::12:
eşim işi biliyor sanırım:54:
bu iki parfümde bi başkadır kadınsı kokmak isteyene şidetle tavsiye edilir
bide ya çok beğenir karşınızdaki yada nefret eder ortası yok:20:

3 numaralı parfm trend yolda ındırmde kızlar merk ettım alsammı acabaaaa burbery de ındırmdee ama karasız kaldım guccı kullanıyorm ve degstrmk ıstyrm artk

hermes kelly caleche edt

hım ya ben de guccı rush kullnıyrm degstrcm sıkldm oyuzdn bakınyrdm denk geldı lolıtaya takldm acaba nasıl dıye aksm denıcm cıksta bır parfumerıde bakıcm sabah karar verıp alırm:)

kızlar kullandığım parfümlerin erkekler üzerindeki etkisini eşimde ve ofis arkadaşlarımın beğenilerinden yola çıkıorum eşim parfüm sevmior yada ben çok fısladığım için nerdeyse nefret eder oldu ama ofistekiler sen gelince ortam bi güzelleşior sürekli kokluoruz ortamı gibi iltifatlar alıorum en çokda bu yorumları gucci rush da aldım bayılıorlar kokusuna

Son düzenleme:
Back