• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin beğendiği 20 kadın parfümü

canım yine içlerinde en ağırı angel. bi de hernekadar bende pek kalıcı durmuyosa da hypnotic poison da ağır ve kalıcı. crystal noir biraz bayık ama kalıcı. euphoria pek kalıcı değil gibi ama bi dene istersen güzel koku. kenzo amor da agır ve kalıcıdır vanilya ağırlıklı. lolita lempicka da cok hos o da kalıcı. escada magnetism de bayaa kalıcı. 3 chanel de bayaa kalıcıdır. ck obsession için bişey diyemiicem ama secret obsession da ağır ve kalıcıdır. yine de hepsini denemeni öneririm herkeste farklı oluyo kalıcılıgı :dance::dance::teytey:
güzelim zaten çok uzun zamandır hypnotic poison kullanıorum değiştirmek istedim verdiğin parfümlerinide listeme ekledim teşekkür ederim.
geçenlerde avm de bir bayan geçti yanımdan allam inanılmaz güzel bi parfümdü çok şeker ve baskın bi kokusu vardı kendi geçti gitti parfüm orda kaldı ama sormadım parfümün adını şimdi çok pişmanım esmer bi bayandıda yani banada güzel olurdu neyse artık belki yaptığım lisetede vardırsenağlama

bunlardan degil benim aldigim ama yazin Turkiye'ye gittigimde dp pardumden Noa aldim, super bence :lepi: ama dp'den dp'ye degisebiliyor bu kokular niye bilmiyorum ohaoldumsmile

ben noa yı sevmiyorum pek. yani kötü bir koku değil asla rahatsız edici değil ama bana hitap etmiyor bilmiyorumbilmiyorumkismile
bir de dp den alanlara şunu tavsiye edeyim: adamların dükkanları küçük oluyor bir de o şişeleri bakkal dükkanı gibi ışık alan yere sıralıyorlar. özellikle yazın o güneşte o parfümler ayvayı yiyor tabi. kalabalık semtlerdeki dp den alırsanız sürüm fazla olur parfümler çok beklememiş olur diye tahmin ediyorum. bir de girmeden bakın elemanlar parfümleri nereye sıralamış bazı mağazalarda geriye ve alçağa koyuyorlar.

bu listeden dp den chanel chance ve lancome hypnose kullandım. ışık almayan yerde, yazın da buzdolabında muhafaza ettim. memnunum ama bu hafta yeni bi parfüme geçmek istiyorum. bunlara benzer önerisi olan?
lolita lempicka ve coco mademoiselle i kesin deniycem birkaç öneriye daha ihtiyacım var. en büyük beklentim kalıcı olması, yaşım 23, beyaz tenliyim

2 yıldır lolitadan başka bişey kullanmıyorum erkeklerin gerçekten beğendiği bir koku kurabiye gibi kokuyo

2 yıldır lolitadan başka bişey kullanmıyorum erkeklerin gerçekten beğendiği bir koku kurabiye gibi kokuyo

ben yiyecek maddesi gibi kokmak istemiyorum çok şekerli kokuları da 15-18 civarı gençkız kokusu olarak algılıyorum. bilinçaltı naparsın:kedi: ama yine de lolitayı deniycem, bu kadar seveni varsa...

chanel chance güüzelmiş yeni deniyorum güzel bencee ben şekerli kokuları pek sevmem biraz çekici olmasını seviyorum parfümün bunu sevdim..

ben agir parfümlerden hic hoslanmiyorum
hafif olmali hem öyle yoldan gectinmi bu kimin kokusu dememeli
anca yanina yaklasildiginda hos bir hafif parfüm olmali

ben noa yı sevmiyorum pek. yani kötü bir koku değil asla rahatsız edici değil ama bana hitap etmiyor bilmiyorumbilmiyorumkismile
bir de dp den alanlara şunu tavsiye edeyim: adamların dükkanları küçük oluyor bir de o şişeleri bakkal dükkanı gibi ışık alan yere sıralıyorlar. özellikle yazın o güneşte o parfümler ayvayı yiyor tabi. kalabalık semtlerdeki dp den alırsanız sürüm fazla olur parfümler çok beklememiş olur diye tahmin ediyorum. bir de girmeden bakın elemanlar parfümleri nereye sıralamış bazı mağazalarda geriye ve alçağa koyuyorlar.

bu listeden dp den chanel chance ve lancome hypnose kullandım. ışık almayan yerde, yazın da buzdolabında muhafaza ettim. memnunum ama bu hafta yeni bi parfüme geçmek istiyorum. bunlara benzer önerisi olan?
lolita lempicka ve coco mademoiselle i kesin deniycem birkaç öneriye daha ihtiyacım var. en büyük beklentim kalıcı olması, yaşım 23, beyaz tenliyim

beyaz tenliysen lolita lempicka deneyeblirsin herhalde hem esmerlerde hem beyazlarda hoş duran bi koku.esmer kokusu diye duymuştum ama baya beyazlardan da memnun kalanlar var.

bugun arkadasımın euphoriasını sıktım. eve gelince annem 'ne bu bööle tütün kolonyası gibi' dedi :))) ama bence gayet güzel :)

hafta sonu boynerde bu parfümlerin nerdeyse bir çoğunu denedim boğazımda feci bi yanma olmadı değil tabi o kadarda kahve koklamama rağmen.içlerinde ençok beğendiğim :
lancome hypnose
dior addict
dior midnight poison
Versace Crystal Noir
beğenmediklerim :
o kadar çok beğenilmesine rağmen escada magnetısm yada ben çok farkına varamadım
kenzo : amor
calvin klein : obsesion

lolita lempicka yoktu halen çok merak etmekteyim

birde chanel parfümlerini kokladım ama kesin bişi söyleyemicem ağır ve kalıcı olduğu belli ama bir o kadarda güzelmi karar veremedim.zamanla belki hissedilebilir koku türleri yani ilk anda anlaşılmayan cinsten

en son paylaşmak istediğim parfüm ise odunsu bayan kokusunu çokda sevmememe rağmen bu parfümün notasında farklı güzellikte bişi var hem çok kalıcı ve çok hoşuma gitti günlerdir kokusu fularımdan çıkmadı ve hala boynumda taşıyorum lolita lempicka ve angele baktıktan sonra beğenmezsem bunda karar kılacağım kesin o güzel parfümün adı :Estée Lauder 'Odunsu Kehribar' 2 çeşit çıkarmışlar ben mor şişesini tercih edip denedim çünkü daha ağır ve kalıcıymış.diğer şişeside aynı koku ama daha hafif herhalde

Son düzenleme:
Chanel Allure kullandım güzel bir kokuydu çok beğeniyordum ama ben uzun süre kullanmamıştım sanki bozulmuş gibi ağır bir kokusu var attım

Escada Magnetism de var bende şişenin dibinde az kaldı uzun süredir kullanıyorum ve hala bozulmadı ve çok hoş,kalıcı bir parfüm severim:)

erkekler beğeniyo olabilir ama ben şu dior hypnotic poison ' ı hiç sevemedim gitti bana göre inanılmaz ağır bir parfüm :((((

calvin klein euphoria şuan kullandığım parfümler içinde var , bir çok kez beğenildi hem kadın hemde erkekler tarafından :34:

bugun 212 sexy , gucci flora ve alien'a baktım. 212 sexy yi begendim agır ve guzel bi koku zamanla ucunca koku daha da guzellesiyo. gucci flora'nın gucci rush'a benzer bi yanı var, tahmin ettiğimden daha ağır bi kokuymuş rush sevenler bunu da sever bence. alien ı pek anlamadım açıkçası sonra bidaha deniicem :))
bu arada lancome hypnose ve crystal noir cidden cok guzel ben sahsen bayılıyorum :)

diorr addicth sanrm dgru yazdm hehe:D bayıldgım kokuuu. dün gidip deli gibi lady million aldım bu da gzl ama brz erkk kokusu gb geldı snrdan. ama bu hafta sonu miss dıor addicth alıcam. ayrıca hypnotic poison bencee tabı benm fkrm acayıp agr br koku. 2 kere kuznmden sıktım bır bas agrısı aldı benı. :D snr bır daha denedım yok o gunde basımı agrıttı. bende böle bısı yaptı nedenını bılemıorm tabıkııııı . ama dıor u sıddetle tavsıye edıorum. brz agır ama tam kadın kokusu

Son düzenleme:
Benim suan 2 tane kulladiigim parfüm var,

biri John Gallianoo bayila bayila ariyodum bu parfümü en sonunda buldum ama nedense hosuma gitmedi, internetten siparis yaptim. cok begenmedim ama suanki tek favori parfümüm
Chloe harika kokuyo tenimde, ben cok sevdim tavsiye ediyorumm, zaten yeni cikmis bir ürün sanirim

Back