Erkeklere ne oluyor ?

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Günde en az 10 tane konu açiliyor sevgilimden ayrildim,sevgilim aldatti,sevgilim terketti.noluyor bu erkeklere bilen var mi?

• Konu Sahibi EU1
Günde en az 10 tane konu açiliyor sevgilimden ayrildim,sevgilim aldatti,sevgilim terketti.noluyor bu erkeklere bilen var mi?

Erkeklere bir şey olduğu yok bence..
Kızlar terkedilince,acı çekince buraya yazıyor..
Sanırım biz ayrılığa karar verdiğimizde pek sorun olmaz,üzülmeyiz yani,o yüzden yazma gereği duymuyoruz..

• Konu Sahibi EU1
Eyi Dedin Canim Benimkide Kafayi Yemek Uzere Simdi Sükür Uyudu :roflol:
Ben Yatiyom Dedi Eee Dedim Allah Rahatlik Versin Sagol Diyo Sende Kk Ye Git Gec Kalma Diyo :roflol::roflol:

• Konu Sahibi EU1
katılıyorum neler oluyor böyle anlamıyorum,

bu aralar hele,
aldatılan arkadaşlarım arttı,
terkedilen arkadaşlarım arttı.
nasıl oluyor anlamıyorum eskiden bu kadar değildi sanki..

• Konu Sahibi EU1
eskiden de boyleydi aslinda bence degisen hicbirsey yok...erkekler varoldugu surece de bu boyle olacak...belki eskiden sineye cekiliyordu belki bu kadar ortaya cikmiyordu belki kadinlar dile getirmiyordu belki de bu siteye genelde dertler yazildigi icin algida secicilik

• Konu Sahibi EU1
ne istediğini bilmeyen insanlar bu devirde çoğaldı...onun içinde ayrılıklar da çoğaldı...yani bunu tek erkekler olarak baz almamamız lazım
sevgiler...

• Konu Sahibi EU1
Son zamanlarda ben de böyle olayların arttığı düşüncesindeyim fisfisfis
Yakın çevremde ve burda açılan başlıklar vs...
Mutlu çiftler mi daha çok mutsuz çiftler mi acaba CADIARZU

• Konu Sahibi EU1
yaz sezonu iyi gelmedı onlara gözleri dışarda.kızlar bizim gibisini zor bulurlar ya boşverinn............ en büyük kk... :)

• Konu Sahibi EU1
Erkek milleti bu hiç güven olmaz...
En güzeli fazla kapılmamak...
Yüz verdikçe astarını istiyolar çünkü...
Yapılan en büyük yanlış kendinden kişiliğinden ödün vermek.Erkekleri hayatının merkezi haline getirmek...Ehh haksızda sayılmazlar nasılsa biri kaba bir tabir olucak ama cepte.Ben başkasına baksamda onunla ilgilenmesemde nasılsa o hep affediyor.Ben hayatımı yaşıyayım o bekler nasılsa.Kötü Kazen
Erkek zaman ister ayrılalım olmuyor der kız sürekli peşinde mesaj atmalar aramalar sonra mesajıma cevap vermiyor aramıyor beni diyip üzülmeler...Bir kız ne olursa olsun her zaman ağırlığını korumalı ki değeri bilinsin...(Bunları şu anki durumuma göre yazıyorum evli olunca ve araya çocuklar girince düşüncelerim bu kadar katı olmayabilir.)

Erkekler kadınların ilk aşkı kadınlar ise erkeklerin son aşkı olmak ister...

Kesinlikle yapilan hatalari hemen, aradan belirli bir zaman gecmeden affetmek, erkeklerin o hatalari yine yapmasini sagliyor.
Aslinda biriyle beraber degilken, erkekler hakkinda daha mantikli dusunuyoruz. Ama asik olup sevdigimizde ise cogu zaman her hatalarini kabul ediyor, ve kendimizden taviz veriyoruz.
NeKss arkadasimiz cok dogru birsey soylemis. Bir bayan herzaman agirligini korumali, biraz degerli oldugunu gostermeli erkege.

Mantigimizi elimizden birakmaksak, sorun yasamayiz diye dusunuyorum.

Mantigimizi elimizden birakmaksak, sorun yasamayiz diye dusunuyorum.
Bu söze aynen katılıyorum...
Hatayı sadece erkekte değil kendimizdede bulmalıyız...
İstisnalar dışında çoğu kız kendinden kişiliğinden ödün vererek sevdiği kişiyi hayatının merkezi haline getiriyor...İnan sevdiği için ailesini hiçe sayanları bile gördüm...Aile bu hiç bir şeye değişilmez...Duygular önemli ama en az onun kadar mantığı kaybetmemek de önemli...Sevdiğimin bir sözünü hiç unutmam...Çevrende onca kız varken neden ben dedim?Sen farklı ve özelsin zordun sevdiğim hiç bir kıza benzemiyordun...Seni 10 ay değil bir ömür beklerdim demişti... (Hem kendi hemde karşısınızki kişinin duygularından emin olmadan asla adım atmayın bırakın size sevgisini kanıtlasın...Sevdiğim bunu 10 ay sonunda başardı...He bu demek değil kii hiç hata yapmıcak...Hata yaparsa gerçi dönüşü olmadığını bilir...O anda tüm duygularımdan arınır mantığımla hareket ederim...Sevdiğimde onun farkında...Ki aynı şeyler benim içinde geçerli bende onun farkındayım...)

Son düzenleyen: Moderatör:
sonuçta buraya bir derdi, sorunu olan insanlar yazdığı için çokmuş gibi görünüyor. dertsiz sorunsuz birsürü ilişkide vardır :asigim: bir kadınında gelip buraya ben sevgilimi öylesine terkettim, aldattım vs. yazması enterasan olur biraz :roflol: o yüzden genelleme yapmak yanlış olur bence a.s

kaç yıllık evliliklerde bile anlaşmazlıklar oluyor.kalmışki yeni tanışan yada evlenen kişilerde olmasın.,apayrı beden apayrı kişiliklerin bir arada yaşaması tabiki değişik sürtüşmeler doğuracak.kimi çekiyor,kimi çekmiyor kimide kah mutlu kah mutsuz beraberliğini sürdürüyor.sade erkeklermi suclu bazen kadınlardada suc oluyor,bazende hayat şartları evliliği bozuyor.hele hele yakınlarda sebeb oluyor bazı birliktelere.suc ararsan dolu ama suclu ararsan hiç kimse üslenmez.herkez temiz pak.
böylece her ayrılıkta mutlaka suclu aranır,kendisinden kişi emindir ya.
nelerin erkekleremi oluyor yoksa kadınlaramı yada yaşantılarmı.ben emin değilim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…