erkeklere karşı nasıl güçlü olabiliriz...

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
selam kızlar.. ben bir seyi merak ediyorum.bir kadın erkege karşı nasıl güçlü olabilir.erkek kadına gore ,daha duygusuz ve umursamaz bir karekterse ayrıca iş güç kariyer tecrube bakımından da kadına gore maddi bakımından durumu daha iyi ise .boyle bır durum da kadın erkege karşı nasıl güçlü görünmeli yada kadın güçlü görünmek adına ne yapmalı.erkege karşı dimdik nasıl olmalı...biz bayanlar cok duygusalız bız uzulup acı cekerken erkekler çok rahatlar ve çok güçlüler yada öyle görünüyorlar.ayrılanlar terk edilenler aldatılanlar ilişkide sürekli taviz veren bayanlar evliler .....yorumlarınızı beklıyorummmmm.fisfisfisşakkıdı

Bana göre kadın, erkek yanlış bişeyler yaptığında gidebileceğini hissettirise güçlüdür. kimi kadın dayak yesede aldatılsada kocası tafından kaba davranılsada kocasına gidebileceğini hissettirmiyor... böylece kadın aciz gibi algılanıyor. evet hemen gidilmemeli, ama erkek bunu bilmemeli. bir sorunla karşılaştığında kadın sensizde olabilirim mesajını verebilmeli...

Kadın neden erkeğe karşı güçlü olmak zorunda onu anlamadım,
Hayır güçlü olsunda kendi için,erkeğe bir şey ispat etme için değil,
Güçlü görünmeye çabalamamalı, olduğu gibi olmalı..
Bir kadın bir erkeğin yapabildiğinden çok daha fazlasını yapabilir,
Ama saklıyor bu gücünü
Neden çünkü sindirilmiş yüzyıllar boyunca,
Güçlü erkek arıyoruz hep başarılı, kariyer sahibi, tahsilli, ailesinden bağımsız,
Peki bu erkek güçlü mü şimdi öyle gösteriyor ama değil,
Duygu dünyası o kadar yaralı ki hep hayatındaki kadından çıkarıyor öfkesini,
Annesinden,
Eşinden,
Varsa kardeşinden,
Bunlarla uğraşmayın arkadaşım yorar sizi,
Varsa bir mesleğiniz, çalışıyorsanız, ayaklarınız üzerinde durabiliyorsanız,
Hayatı ve insanları, paylaşmayı seviyorsanız güçlüsünüzdür,
Herkes size saygı da duyar, sevgide
Duymuyorsa da mühim değil zaten..

benim sorumda ki asıl amacım bızler burada kk uyelerı olarak herturlu derdımızı paylaşıyoruz ve bu bolumdede genellıkle terkedılenler ıhanete ugrayanlar ayrlık acısı cekenler yada ilişkide sureklı tavız verenler bayanlar var.ilişkide hep uzulen acı ceken hayata kusen bızlerız.fakat erkeklerde hıç boyle bırsey yok.onlar nasıl guçlu gorunuyorsa bızlerde guçlu gorunebılmek için ne yapmamız gerekır.uzulen hep bızız.ve bunu ister istemez karşı tarafada yansıtıyoruz.elbetteki çalışan kendıne guvenen hayatı seven kadın guçludur.mesala ben çalışıyorum ama ilişki konusunda guçlu degılım.tavız veren ve sonrasıda acı ceken uzulen hayata kusen benım.ve bunu ister istemez karşı tarafa yansıtıyorum.o ise gununu gun edıyor..

demek istediğimi anlamadın sanırım arkadaşım
erkeklere bağımlı bir yaşam canını acıtır kadının,
bütün hayatını bir erkeğe göre planlarsan herşeyde arkasından gidersen
bir süre sonra takmaz seni,
kadın kurban rolünü oynamayı seçerse erkek ne yapsın,
bir çok kadın erkek ne derse ona göre yönlendiriyor hayatını
sonra da sıkılıyor gizli bir yönetim var çünkü
hep derim kadın hayatını bir erkeğe bağımlı olmayacak şekilde yönlendirmeli,
o zaman erkek o kadına saygı duyuyor,
güçsüz görünen her zaman ezilir çünkü kimse güçsüz değildir bu bir seçimdir
duygusal taraflarını tamir etmelisin
hayatta senden daha önemli ne var,
hiç kimse yok
kendini sev kendine değer ver o da ister ister sevmesin seni
inan o şekilde bir hayatı paylaşmak çok daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…