- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Kiz daha ne istion ahahahahahaAllah eksikliğini göstermesin benim eşim 5 kayınvalideye bedel, kayınvalidemden uzağım diye üzülmüyorum yani,
azcık değişik ama benimki, yapamıyosun falan demez ben ne yapsam illa gelir yardım eder elini kolunu sokar, anlatınca iyi bişi gibi gelsede bi zamandan sonra çok sıkıcı oluyor. geçen tutturdu kahve içelim ben yapayım diye tamam dedim yaptı içtik 3 kişiydik. muhabbet ediyoruz aldı fincanları üstüste koydu kalsın ben götürürüm dediysemde dinlemedi. velhasıl bütün fincanlarımı düşürdü gitti hepsi. yoruluyorum bide yüksekten korkuyorum cam silemem demiştim evliliğimin ilk günleri o gün bugün adam cam siliyor ya :)
ay öyle deme valla sürekli olunca çekilmiyor :)Kiz daha ne istion ahahahahaha
Gülüm sildigimi söylüom hani diyo benimki sildigim yere tozlu diyo tam deliriomHayir karismiyor.
ben her seye "askim bunu guclu bi kolun yapmasi lazim..." "askitom ben yapiyorum olmuyo bi baksana suna..." diye diye bir cok seyi ona yukledim.
Gecen kola dokulmustu yere, silmemisim uyudum kaldim. Ertesi gun silmis, aksam soyledi soylemese fark etmezdim.
Yani konuşmayın hatasını anlayana kadar.Konusmicam tüm
Konusmicam zaten canima tak etti vallah resmen eziyet
Ortayi tutturamiyolar demeki ya benimki gibi yada seninki gibi oluyorlar hahaay öyle deme valla sürekli olunca çekilmiyor :)
Güldürmeye calisio beni sebeklik yapio görmemezlikden geliomYani konuşmayın hatasını anlayana kadar.
Ne diyo şimdi
ayarsızlar :)Ortayi tutturamiyolar demeki ya benimki gibi yada seninki gibi oluyorlar haha
Artık ezberlemişsiniz ne yapıcağını törensel olarak tekrar edince :)Güldürmeye calisio beni sebeklik yapio görmemezlikden geliom
Simdi birzdan gelip özür diler söz bidaha yapmam der -.-
Insallah inatciyim ben anlatcam bunu ona ama anlatana kadar delirmesem bari -.-Artık ezberlemişsiniz ne yapıcağını törensel olarak tekrar edince :)
Kırıldığınızı belli edin güzel bi dille sakince söylerseniz anlar belki sizin hizmetçi değil evin hanımı olduğunuzu.
Onuda yapdim bigün bu isten geldi hic biseyd dokunmadim bu evin hali ne böyle dedi kafayi yediValla benim esimden yardim isterim gelir yapar ama yok o oyle yok bu boylr diye dirdir eder en iyisi hic bulastirmamak.Ama yaptigim isi gormemezden gelmez hakkini yememek lazim.Bence sen temizlik falan yapma,asil yapmadigin zaman nasil oldugunu gorsun.
hahaha benim kocada ikizlerOnuda yapdim bigün bu isten geldi hic biseyd dokunmadim bu evin hali ne böyle dedi kafayi yedi
Bende heryeri teker teker gösterdim sen bana bisey yapmiosun diyodun ya bugün bisey yapmadim bak burasi böyle surasi söyle ben Yapimca böylemiydi dedim haklisin dedi
Ikizler burcu bu arada belki o zaman anlarsiniz durumu
Insani sinir krizine sokuyorlar demeBenim esim bunun bi alt versiyonu.
Cocuk olmadan once senin gibi ufak tefek seylere mana bulurdu. Simdi ev hakkaten kalkti gidiyor, elestirmek icin sebep aramasina gerek kalmadi yani. Surekli dirdirdirdir, basimin etini yiyor.
O yüzden bi öyle bi böyle yemin ediom kizio ediyo iki dakka sonra gelip söz yapmicam özür diyo ahahahahaha benim kocada ikizler
yerinde olsam eline tutuştururum temizlik bezini yapsın dursun keyfine göreO yüzden bi öyle bi böyle yemin ediom kizio ediyo iki dakka sonra gelip söz yapmicam özür diyo ahaha
Su an yapio ve soklardayim cöpü disari götürdü :Oyerinde olsam eline tutuştururum temizlik bezini yapsın dursun keyfine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?