- 19 Ocak 2014
- 234
- 102
Bence Kesinlikle zor kadin sever ama soguk kadin sevmez....aksine cilveli isveli şen guler yüzlü kadin sever...ama bu cilveli hatun hemen tav oluyorsa basit kadin diye düşünür hem sen şakrak hem zorsa kolay elde edilmiyorsa ..hah ışte ona bayılırlar... :)) 30 yıllık yasam tecrübem bu yönde :))
Turk erkeginin bicogu evlilikte bu tarz kadınları tercih etmezler bence söz dinlesin, arıza cikartmasin ,alttan alsin ,fedakar olsun ,çay koysunherkes kaldıramaz oyle kadın
Yazı biraz tuhaf... hicbir zaman genellemelerden hoslanmadim bundan da hoslanmadim bu yuzden.
Erkekler sunu sever kadınlar bunu sever. Erkekler sunu ister kadınlar bunu diye bir dünya yok. Hayat bir matematik denklemi değil ki carpip bölüp anlamini bulalim.
İkincisi de "erkekler zor kadin severmiş" Erkekler zor kadin seviyor diye hepimiz zor kadin mi olalim yani. Zor olmayanlarin hepsi bedbaht mi ki:)
Hayat bu kadar kasmaya gelmez neysen o'sundur iste. Zorsan zor sevenle anac ve basitsen öyle sevenle olabilirsen mutlu olursun o kadar..
Orada zor rolu yapin demiyor aksine olmadiginiz gibi davranirsaniz komik gorunur diyor sevgi pitircigiysaniz sevgi pitirciklariyla olun diyo bu kesin boyledirde demiyor .. hepsini okuduysaniz
Yazinin hepsini okudum evet rol yapmayin diyor ama bunu derken bile negatiflik var kisaca diyor ki sevgi pitircigiysaniz öyle kalmaya devam edin zor kadin olmaya calismaniz yapmacik durur ustunuze oturmaz. Ama sunu da unutmayin zor kadınlar hep erkeklerin gozunde öndedir , kiymetlidir. Sevgi piticiklari kaybetme korkusu yüzde yüz olan hep el altında olan kadindir diye de giydirmeye devam ediyor.
Zaten kadinlarin da hayattaki tek derdi erkeklerin gözünde önde olmakti. Yazan kadinsa eğer bayagi darbe yemiş olmalı.
Zorla demedim ki. Genellemeler içeren bu yazidan hoslanmadim diye kendi yorumumu yaptim.Valla ben bu yaziyi okuyunca bi nevi dogru geldi tamam birebir yazilanlar olmayabilir ama kendini paspas yapan ,fedakar olan,erkegin ustune cok dusen "genelde " deger gormuyor ..gorenlerde devam etsin ne mutlu
Ben yazarla hemen hemen ayni fikirdeyim ama tutup erkeklerden tokat yedigim icin degil ,onde olmak icin burundugum bir rol degil ben hep boyleydim ,yapim bu ..
buyuk konusmak istemem ama o cok fedakar, o cok seviyorum nappim , kocam mutlu olsuncularin basina gelen sacma sapan seylerin bicogu hic basima gelmedi bazen bazi seylerin önunu biz acariz ,arariz yani haa olduda basima geldi insaniz ozamanda ayak surtmem geregini yaparım ..o bakimdan paylastim sana uymuyorsa uymuyordurzorla degil ya
Zorla demedim ki. Genellemeler içeren bu yazidan hoslanmadim diye kendi yorumumu yaptim.
Mesela sen de diyorsun "basima gelebilir de". Yani iste hayatta zor kadin olmakla basit kadin olmakla kazanilip kaybedilmez bazi şeyler. Ya da basina gelebileceklerin ya da mutlulugun tek kriterini bu karakter bicimi şekillendirmez.