• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler pişman olur mu ? 🤷🏼‍♀️

Vallahi hiç görmedim olan varsa da bravo pişman olmak da bir erdemdir.

yooo müthiş olabilir 9 yıl sevgililik 10 bin kez ayrılık ama harika bir evliliğimiz var tüm kavgalar hatalar sorunlar bekarken yaşandı bitti evlenince tadını çıkarmak kaldı 2. bebeği bekliyoruz. adam dürüstse herşey güzel oluyor. ilişkideki adam kaliteliyse kavgada etsen sağlam bir yapıyla bozulmuyor.

Bazı hayaller nadiren de olsa gerçekleşebiliyor demek ki...
Burada sevgili kalma süresi ve ayrılık süresi de önemli tabi. 1 yıllık sevgililerin ayrılığı ile 5 yıllık sevgililerin ayrılığı aynı kefede değerlendirilemez.

Bazı hayaller nadiren de olsa gerçekleşebiliyor demek ki...
Burada sevgili kalma süresi ve ayrılık süresi de önemli tabi. 1 yıllık sevgililerin ayrılığı ile 5 yıllık sevgililerin ayrılığı aynı kefede değerlendirilemez.
kaç yıl çıktılar bilmem ama tabiki 1 yılla ve yaşanılanlar aynı değil.
bizim 9 yıl müthiş bir sevgi bir okadar cahillik vardı.
ama saygıyı ve sınırlarımızı bekarken öğrendik kötü niyette olmayınca evlendikmi dikkat ettik ama ben çok sabrettim.
şimdi şükür güzel. her insan aynı değil tabi ama erkek yalan söylerse geri asla dönülmez. bizde eşim hep dürüsttü bende bundan sabrettim.

kaç yıl çıktılar bilmem ama tabiki 1 yılla ve yaşanılanlar aynı değil.
bizim 9 yıl müthiş bir sevgi bir okadar cahillik vardı.
ama saygıyı ve sınırlarımızı bekarken öğrendik kötü niyette olmayınca evlendikmi dikkat ettik ama ben çok sabrettim.
şimdi şükür güzel. her insan aynı değil tabi ama erkek yalan söylerse geri asla dönülmez. bizde eşim hep dürüsttü bende bundan sabrettim.
Bizde de aldatma yalan gibi sorunlar yok bakalım hayırlısı
Ne mutlu sizin için

Çok hayal kurmamak lazım. 6-7 ay önce bitmiş ilişkiniz için acaba pişman olur gelirde tekrar başlayıp süper bir ilişkimiz olur mu diye beklemek çok hayalperest bir yaklaşım olur...
O kadar çok örnek varki 😀 ama her insanda farklı duygular yaşanmışlıklar var haklıda olabilirsin

Bilemedim baska birisi var galiba o yuzden kesin doner diyemem
Tek tavsiyem beklenti içine girme ben 4 aydır kendi kendimi yedim bitirdim her gece ağladım her gece ama rüyalarıma girdi içim yanarak kalktım en son geçen Perşembe sinirlendi bu bitti istemiyorum seni dedi o gümden beri o kadar rahatım ki sana anlatamam beklenti içinde değilim ama pişman olur mu bu lafları dediğine onu merak etmiyor değilim

Back
X