Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergenlik dönemindeki öğrencilerim arasında var, sayılır mı?Genellikle biz bayanlar hep karşı cinsin pişman olmasını istiyorum diyoruz bir kaç araştırmam da da bunu gördüm
Hiç denk geldiniz mi ?
İlişkş bitmiş 6-7 ay geçmiş köpek gibi pişman olup tekrar başlayıp devam eden ilişkiye şahit olan var mı![]()
İnan’ın çok merak ediyorumBana denk geldi de neye yarar ki sonu yine ayrılık oluyor
İnan’ın çok merak ediyorum
Şu sıralar bu konu sürekli konuşuluyor
İki kere yasadım ikiside yine ayrılık oldu sonu o yüzden giden gittigi yerde kalsın kalan önüne devam etsinİnan’ın çok merak ediyorum
Şu sıralar bu konu sürekli konuşuluyor
Genellikle biz bayanlar hep karşı cinsin pişman olmasını istiyorum diyoruz bir kaç araştırmam da da bunu gördüm
Hiç denk geldiniz mi ?
İlişkş bitmiş 6-7 ay geçmiş köpek gibi pişman olup tekrar başlayıp devam eden ilişkiye şahit olan var mı![]()
Erkek insan değil mi niye pişman olmasın gayet insanı bı duygu . Olur geri de döner kimisi devam eder kimisi etmezGenellikle biz bayanlar hep karşı cinsin pişman olmasını istiyorum diyoruz bir kaç araştırmam da da bunu gördüm
Hiç denk geldiniz mi ?
Genellikle biz bayanlar hep karşı cinsin pişman olmasını istiyorum diyoruz bir kaç araştırmam da da bunu gördüm
Hiç denk geldiniz mi ?
var eşim :) 1 yıl sonunda asla başkası olmaz diyip u dönüşü hatta mes yazmıştı harika bir his :)Genellikle biz bayanlar hep karşı cinsin pişman olmasını istiyorum diyoruz bir kaç araştırmam da da bunu gördüm
Hiç denk geldiniz mi ?
yooo müthiş olabilir 9 yıl sevgililik 10 bin kez ayrılık ama harika bir evliliğimiz var tüm kavgalar hatalar sorunlar bekarken yaşandı bitti evlenince tadını çıkarmak kaldı 2. bebeği bekliyoruz. adam dürüstse herşey güzel oluyor. ilişkideki adam kaliteliyse kavgada etsen sağlam bir yapıyla bozulmuyor.Çok hayal kurmamak lazım. 6-7 ay önce bitmiş ilişkiniz için acaba pişman olur gelirde tekrar başlayıp süper bir ilişkimiz olur mu diye beklemek çok hayalperest bir yaklaşım olur...