Erkekler pişman olur mu ? 🤷🏼‍♀️

Cksu65gf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
81
28
38
Genellikle biz bayanlar hep karşı cinsin pişman olmasını istiyorum diyoruz bir kaç araştırmam da da bunu gördüm
Hiç denk geldiniz mi ?
İlişkş bitmiş 6-7 ay geçmiş köpek gibi pişman olup tekrar başlayıp devam eden ilişkiye şahit olan var mı 😀😀

Genellikle biz bayanlar hep karşı cinsin pişman olmasını istiyorum diyoruz bir kaç araştırmam da da bunu gördüm
Hiç denk geldiniz mi ?
İlişkş bitmiş 6-7 ay geçmiş köpek gibi pişman olup tekrar başlayıp devam eden ilişkiye şahit olan var mı 😀😀
Ergenlik dönemindeki öğrencilerim arasında var, sayılır mı?:KK53:

Hiç denk geldiniz mi ?

Eski sevgilim pişman olmuştu, gerçi ben haklıydım haklı olduğumu kabul edip geri gelmişti. Ben de gel bakalım deyip üç beş ay sonra şimdi evli olduğum adam için kendisinin totosuna tekmeyi basmıştım. On yıldır hala pişman😂

Hiç denk geldiniz mi ?
Erkek insan değil mi niye pişman olmasın gayet insanı bı duygu . Olur geri de döner kimisi devam eder kimisi etmez

Hiç denk geldiniz mi ?

O şekilde bilmiyorum ama illa vardır. :) Ama ilişki içindeyken hatalı olduğunda pişman olanı, üzülüp ağlayanı var :KK53: :p

Bitmiş bi ilişkiden ben tekrar başlansa da bi şey olabileceğini düşünmüyorum. Pişman olur belki ama...

Evet oluyorlar. Ama ben çoğu erkeğin mesela %80 nin senden daha iyisini bulamadığı için %20 nin ise gerçekten vicdan merhamet sahibi olduğu için pişman olduğunu düşünüyorum. O yüzden seksen diye bahsettiğim canlı türü senle yaşadığı şeylerden daha fazlasını yaşayacak birini bulsa hiç pisman misman olmaz diye düşünüyorum. Bu şahsi fikrim

Çok hayal kurmamak lazım. 6-7 ay önce bitmiş ilişkiniz için acaba pişman olur gelirde tekrar başlayıp süper bir ilişkimiz olur mu diye beklemek çok hayalperest bir yaklaşım olur...

Valla benim iliskim biteli 17 gun oldu ama kimsede pisman olup donmedi umrumda degil 😂😂😂 instadan engeli mi kaldirmis ama bu sayilirr mi 😂😂😂

Hiç denk geldiniz mi ?
var eşim :) 1 yıl sonunda asla başkası olmaz diyip u dönüşü hatta mes yazmıştı harika bir his :)

sanmıyorum ben erkekler genelde kendilerini haklı çıkarıp vicdanlarını rahatlatıp önlerine bakıyorlar :kahve:

Çok hayal kurmamak lazım. 6-7 ay önce bitmiş ilişkiniz için acaba pişman olur gelirde tekrar başlayıp süper bir ilişkimiz olur mu diye beklemek çok hayalperest bir yaklaşım olur...
yooo müthiş olabilir 9 yıl sevgililik 10 bin kez ayrılık ama harika bir evliliğimiz var tüm kavgalar hatalar sorunlar bekarken yaşandı bitti evlenince tadını çıkarmak kaldı 2. bebeği bekliyoruz. adam dürüstse herşey güzel oluyor. ilişkideki adam kaliteliyse kavgada etsen sağlam bir yapıyla bozulmuyor.

Back
X