erkekler neden zeytinyağı gibidir?

fragrance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
2
0
51
ahhh arkadaşlar o kadar kötüyüm ki... 1 aylık bir birlikteliğim var ve çok iyi gidiyordu. çok ilgili müthiş etkileyici bir erkek.. ama onun başka kadınlarla chat yaptığını farkettim..ve bana yapmıyorum yapmam ben aradığımı buldum diyordu hep. yüzüne vurunca da beni suçlu duruma düşürdü. ona dürüst değilsin yalancısın dedim. bu ağır lafları kaldıramam ben yalan söylemedim dedi ve üste çıktı...ben de onu kaybetmek istemiyorum bu yüzden alttan aldım özür bile diledim görüşmeyelim artık dedi bana.. çok kötü hissediyorum kendimi...

sakın taviz verme.sonu gelmez
görüşmeyelim dediyse görüşme
sonuçta 1 aylık bi ilişki çok şey kaybetmeyeceksin
adam akıllı.yalanın orataya çıkmasını üste çıkarak kapatıyor işte
e sen de kapatmasına yardımcı olmuşsun
niye özür diliyorsun ki...
kaybedeceğin ne var allasen

neden özür dileyen siz oldunuz anlamadım..daha 1 aylık bir arkadaşlık..birbirinizi tam anlamıyla tanımamışsınızdır bile..siz tavrınızı koyun seçimi bırakın o yapsın..nasıl başlarsanız öyle devam eder başta tavrınızı koyun ve taviz vermeyin...

haklı olan sensin arkadaşım onun özür dileyeceği yerde neden sen özür diliyorsun kibenneyaptımki
sonuçta bir aylık bir ilişki diyorsun onun foyasınıda ortaya çıkarmışsın zaten bırak gerçekten seviyorsa senden üste çıkmak yerine o bişeyler yapsınsengözlerimebaksanab

güzel bir birliktelik demişsin ama sana karşı hiç dürüst değilmiş bence senin alttan alman yanlış taviz veriyorsun seni aldatmasına karşılık .....bence sakın üsteleme bırak birlikte olmak istemiyorsa olmasın sen böle davranırsan sürekli üzülür ve yıpranırsın.....bulunmaz hint kumaşı değilya daha neler neler gelir gecer ......

Ya canım sıkma kendini...
Ara ozaman tekrar...Ve tekrar özür dile. Barışmadımı bir daha özür dile...
Ta ki tekrar seninle birlikte olmayı isteyene kadar devam et böyle.
Ne de olsa evlisin!!! ayrılman mümkün değil...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ayrıca adam bulunmaz hint kumaşı. ?

haklısınız kızlar. ama elimde değil onu unutamıyorum ama onun umrunda değil...suçlu ama inkar ediyor hala..asla da kabul etmez akrep burcu.. kabullenip ses çıkarmadan da devam edemezdim bu da benim kişiliğime aykırı.. zaman ilaç sanırım zamanla kendime gelirim.

aaaa arkadaşım kızdım sana ama ....:mymeka:
tamam seviyor olabilirsin aşkın zamanı ve yeri olmaz ama bazı şeylerede dur demek lazım gururunu ezdirme bence onurunu koru zaten adam bahane arıyormuş ayrılmak için yoksa böyle yapmazdı hem suçlu hem güçlü ...klava:

Erkenden kendini tanitmis be canim sana inan ardi arkasi kesilmez bu yalanlarin yolun yakinindayken dön sakinda arayip özür filan dileme tecrübe konusuyor
ilk 3ayda baslamisdi yalanlari su üstüne cikmalari sürekli o sekilde devam etti ve bende senin gibi kaybetme korkusundan özürler diledim hep altdan aldim ama bu arada battikca battim onsuz nefes alamaz hale geldim nolurr kardesim yalvaririm kendini okadar kaptirmadan henüz bir rüyadan uyanmiscasina uyan ve kendine gell

bence bu kadar kısa surede kendını bellı ettıgı ıcın sevınmelısın..tabı bıze solemesı kolay ama paylasımlar arttıktan sonra kopması daha zor oluyo bence..umarım kısa zamanda atlatırsın..

erkeklere taviz vermiceksin işte böle suçsuzken suçlu duruma düşürürler..:mymeka:görüşmeyelim dediğinde ii sen bilirsin diyecektin benim için hava hoş bakalım napıcaktı peşindenmi koşucaktı aman banane mi deyip gidicekmiydi bölece tanımışta olurdun bi nebze ama sen napmışsın bide gitmişsin özür dilemişsin bu seni çok oynatır parmağında böle yaparsan aman ha dikkat etyerimseniben

Son düzenleme:
canım kusura bakma da bende kızdım sana.asıl o senden özür dilemeli.sanki sen yaptın hatayı.yapmayın ya bu kadar kendinizi ezdirmeyin.ve ilişkiniz daha bir aylık .şimdiden burnundan kıl aldırmıyor taviz vermiyor düşünsene ilerde neler yapar sana :mymeka:

arkadaşım sen neden özür diliyorsun CADIARZU
hatalı olan o ,sen değilsin ki ....sen özür beklemelisin. fisfisfis
hem daha ilişkiniz yeni 1 ay olmuş, bu kadar taviz verme sonra üzülen sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…