erkekler neden sessiz kalır? neden böyle davranırlar sizce?

2. adama kızamadım haklı kız kendi arayıp anlatabilir annesinin telefonundan veya konuşabilirler hergün bana normal geldi çocuğun tepkisi.
1. adam(!) şaka mı aileler tanışıyorsa iş ciddiye biner kendi niye tanıştırmış o zaman dengesiz herif ya.

Adamı kizin ailesi istemeyecegine gore muhtemelen kuzeniniz bunlarin onune de geçemez. Adam böyle gerginliklerle ve yalan dolan gorusmelerle uğraşmak istemiyordur gayet haklı buldum, sorgulamaya bile gerek yok.

şimdi yeni moda bu
ayrılıklar bile tam ayrılık değil
ayrılanlar bile yedekte tutuyor eski sevgilisini
kimseyi bulamazsam buna dönerim kafasıyla yaklaştıkları için
çok kesin konuşmaktan kaçıyorlar
kimseyi bulamazsa eskisine geri dönecek
döndüğünde de uzaklaştığı dönem için bahane bulması lazım
yok sorunlar vardı yok ailevi, yok maddi
seni onlarla yormak istemediğim için anlatmadım, açıklama yapıp seni de üzmek istemedim
kafamı ilişkiye veremiyordum, sen zarar görmeyesin diye senden zaman istedim
ama şimdi sorunları hallettim seni çok özledim bilmem ne
zaten sana ayrılalım dememiştim zaman ver demiştim falan filan
halbuki o bana zaman ver dediği süre zarfında kimlerle düştü kalktı
umduğunu bulamadı geri geldi
olay bu
tabii çoğu zaman, hepsi değil

37 yaşında olsam yok ailem şöyle yok ailem böyle zırıltısı çekmezdim. Daha aileyi tanımadan "tanıştırırım ama evlilik isterler" emrivakisi çok abes. Belki tanışınca hiç bana uygun olmadıklarını göreceğim zaten bunun için tanışılmıyor mu biraz da? Şahsen bir erkek bana böyle dese yok tanışmayalım o zaman derim. İnsanın evlenesi varsa da soğur.
İkinci olayda da devir teknoloji devri. Telefonu kırıldıysa bilgisayardan instagrama twittera falan girip haberleşemiyorlar mı? Ya da neden sevgilisini aramak yerine sizi arıyor. Bir erkek telefonum kırıldı deyip 1 hafta iletişime geçmese aklıma hiç iyi şeyler gelmez çünkü taş devrinde yaşamıyoruz.
Kadınların her olayda erkeği suçlaması ve karşı taraf yapsa kıyameti koparacakları durumlarda bile empati yapamamaları çok ilginç.

37 yaşında bir danacık ve girdiği tripler… üç yılda fark edememiş mi birlikte olduğu kadının ailesinin muhafazakar olduğunu? İstediğini alamayacağını anlayınca bitirmek istemiş belli ki. Boşversin kuzeniniz daha genç.

Bu durumda adamın ayrılık kararı alması, adam açısından doğru bir kararmış.

Direkt başlığa istinaden: konuşmak işlerine gelmiyordur

İlk vakada adam evlilikten kaçmış.
İkinci vakadaki çocuk haklı. Bu zamanda 1 hafta iletişim kurmamanın bahanesi olamaz. Ucuzundan ikinci el telefon alabilir. Bir yakınından ödünç telefon isteyebilir. Annesinden, kardeşinden mesaj atar. Görüntülü konuşur. Kız ilişkiye değer vermiyormuş.

Genel olarak erkekler saygısız mı desem, korkak mı desem ya da bambaşka bir sey mi, medenice ayrılalım istemiyorum diyemiyorlar. Ya kadının ayrılmasını bekliyorlar, ya aldatıyorlar. Dürust, seffaf, düzgünce iletisim kuran erkek yok mudur arkadaşistemiyirsan istemiyorum demek cok mu zor???

Son zamanlarda ayriliklar hep bunun gibi , cunku etrafta cok kiz -erkek var ve ulasmak cok kolay. Bu adamlarda muhtemelen bu kizlari yedekte tutuyorlardi, islerine gelmeyince gidiverdiler. Bir de boyle bir anda yok olmaya isim koymuslar, ghost ( hayalet) olmak. Sanki hic var olmamislar gibi yok oluveriyorlar.
Kizlar nasilsa peslerinde kosacak. Valla hiic orali olmasinlar. Bunlarin egosunu yukseltmeye hoc gerek yok
. . Atilan mesajdan da anlamazlar. Allah seni bildigi gibi yazsin tek cumle.

erkekler ciddiyetten korkar ilkinin cevabı bu, ikincisi çoçuk şüphe duyabilir ama yani uzun bi süre beraber olmuşlar hiç mi güveni yok onda ki bahane ayrılmak için.

İkiside kişiliksizmiş

Konuşmak iletişim kurmak biz kadınlara has bişey
Mağarasında taşı taşa vuran hanzolardan acıklama beklemek biraz lüks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…