• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler neden böyle:(

ben brz farkli bi yorum yapacagim. bundan iki veya uc yil once cok deger verdigim bi insani fari
kli bir suru "farkliliktan" hayatima almadim. bu aslinda bizim ortak kararimizdi ve ona verdigim degerin onw duydugum sayginin onune gecmesine izin vermedim. baslasaydik ikimizde bi sure sonra yipranip yollarimizi ayiracaktik. erkek atkdasin seninle ilgili dusuncelerini bi baskasi anlattigi icin suclu olabilir ama sende buna izin verdigin icin ve durumu kabullenmek istemedigin icin iki kat suclusun. su an sana hic deger vermior deil bence ama bu ortak bi hayat icin yeterli deil buda onun en dogal hakki. emin ol seni ondan fazla sevecek birsuru insan olabilir. yine tam tersi seni erkek arkadasindan cok seven bi cok kisiyi sen istemeyebilirsin. kirip dokmeden kafanda bitirerek kabullenerek onunla konusup yolunu cizmelisin. ayrica ailemle tanistirdim babamla tanistirdim demeni hic dogru bulmadim insanlar yollarini ayirabilir bu noktada onemli olan ikiniz acisindan degerlendirmen bence

başka bi kadına sevgilimi sevmiyorum, üzülmesin diye devm ediyorum demiş.

seni ne vazgeçirebilir bu adamdan merak ettim?

Kendinizi daha fazla üzmeden , yıpratmadan bu ilişkiyi bitirin bence.
Zaten sevgiliniz tekliflere açık anlaşılan. :31:

Seni sevmediğini söylemiş,,vazgecmen için daha ne olabilir ki??? Seni sevmeyen biriyle beraber olmak seni mutlu edecekse buna göz yum,ama bır gun senı terkedecegını de aklından cıkarma..Karar senin!!!

tatlım bence vazgeç artık çünkü sevmediğini söylemiş. ipler kopmuş düğümlemenin anlamı yok.

kendini zorlama canım yaa zor tabi severken ayrılmak ama zamanla unutursun seni sevmeyen birisi şimdi sana sabreder ama bi süre sonra dayanılmaz olur ve seni aldatır o zman hiç kaldıramazssın üzme kendini

canım aynı şeyleri bende yaşadım ama benim güven problemim yok yani sadece son zamanlarda her şeyi kıskanmaya başlamıştım o da görüşememizden dolayıydı.arabasını bile kıskanıyodum ama artık kendimde rahatsız olmaya başladım ve kendime çeki düzen vermeye karar verdim o da çabamı görünce aramız düzeldi.fakat senin sevgilin hiç tanımadığı birine seni sevdiğini söyleyebiliyosa durum vahim :( ilişkin devam etse bile senin ona karşı içinde hep bi şüphe olcak hep için içini yicek devamında kavgalar gelcek o yüzden kendine yazık etme bir iki ay canın acır ama atlatırsın en yakın dostlarınla ol seni gülümseten seyleri yapmaya çalış ve kendini hırpalama emin ol çok daha iyi insanlarla karşılaşırsın şimdiden geçmiş olsun :(

Back