• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler neden böyle:(

plnsfk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
13
0
16
Trabzon
öncelikle şimdiden cevaplarınız için tşk ederim benim sorunum tabıkı ılışkım sevgılımle aramız cok ıyıyken benım kıskanclıklarım ve trıplerım yuzunden hersey alt ust oldu ayrıldık aradan 1 ay gectıkten sonra tekrar barıstık ama benım ıstegımle yavas yavas duzeldıgını dusundum hep hasta oldugumda basımda bekledı ılgılendı bıseye ıhtıyacım oldgunda koşup geldı.ben şüphelendiğim için sahte bir hesap açıp mesaj attım sevgılım var ama sevmıyorum uzulmesını ıstemedıgım ıcın kıyamadıgım ıcın ayrılmıyorum aslında sevmıyorum gıbı seyler yazdı sonra telefon numarası falan ıstedı o sahte hesapla konuştugumda sevgılımı sevmıyorum ben ılıskı ıstemıyorum cok guzel bı kız ama bende ıs yok gıbı cumleler kurdu kaybetmemek ıcın herseyden vazgectım ıyı bır ınsan ne yapmalıyım lutfen fıkırlerınızı esırgemeyın:(

sen vazgeçmezsen yakında o senden vazgeçicek.Bence kendini yavaş yavaş ayrılığa alıştırmalısın bi anda giderse çok üzülürsün.Ayrıca tanımadığı birine öyle şeyler söylemesi çok yalnış.

yanlış evet hatta ayıp ama ben bıtmemesı ıcın bıseyler yapmak ıstıyorum aılemle tanıştırdım babama getırdım böyle olsun istemiyorum:(

ikinizinde yaşınız kaç bilmiyorum ama ailenle tanıştırdın diye onun gitmesini engelleyemezsin bence iyice düşün sonunda mutsuz olmakta var.

22 yasındayım ben yanımdayken hıc bır sorun yok soğuk değil ilgisiz değil tabıkı ilk başlardakı kadar mukemmel değil hersey ama yınede bakınca sorun yokmuş gıbı duruyor ama arkadaslarının özgür yasamı onu cekıyor heralde bılmıyorum kı

Erkek arkadaşın sahte hesaptan konuşan kişinin sen olduğunu biliyor mu,bu olayın üzerine tepkin ne oldu..bir de seviyor musun bu çocuğu ?

öncelikle şimdiden cevaplarınız için tşk ederim benim sorunum tabıkı ılışkım sevgılımle aramız cok ıyıyken benım kıskanclıklarım ve trıplerım yuzunden hersey alt ust oldu ayrıldık aradan 1 ay gectıkten sonra tekrar barıstık ama benım ıstegımle yavas yavas duzeldıgını dusundum hep hasta oldugumda basımda bekledı ılgılendı bıseye ıhtıyacım oldgunda koşup geldı.ben şüphelendiğim için sahte bir hesap açıp mesaj attım sevgılım var ama sevmıyorum uzulmesını ıstemedıgım ıcın kıyamadıgım ıcın ayrılmıyorum aslında sevmıyorum gıbı seyler yazdı sonra telefon numarası falan ıstedı o sahte hesapla konuştugumda sevgılımı sevmıyorum ben ılıskı ıstemıyorum cok guzel bı kız ama bende ıs yok gıbı cumleler kurdu kaybetmemek ıcın herseyden vazgectım ıyı bır ınsan ne yapmalıyım lutfen fıkırlerınızı esırgemeyın:(

o hesabın sen olduğunu biliyorsa ve böyle konuştuysa seni soğutmaya çalışıyordur zaten. bilmiyorsa da açıkça söylemiş düşüncelerini, ona yazan birisine durumunu anlatmış ve kapıyı açık bırakmış, bu iş aldatmaya gitmeden halletmelisin çünkü öyle daha çok kırılırsın. bence durumu ona anlat sen olduğunu söyle ve ne yapmaya çalıştığını sor, yüzleşmeye cesaretin olmayabilir ama en sağlıklı sonucu böyle alırsın bence. çünkü arkasından iş çevirerek birşeyler yapmaya çalıştıkça yanlış anlaşılmalar belirsizlikler dağ gibi birikir. hem sen yorulur yıpranırsın hem de ilişkiniz bi yere varmaz. durumu kabullenip karşısına çıkmalısın, kavga et demiyorum oturup düzgünce konuşun onun seni kırmadan bitirmek istediği belli :50:

Son düzenleme:
aldatmaya meyilli bi insan demekki arkadaşın. ama bence söle,açıkla bu durumuu.
çünkü aldatmak yani bu yaptığı. bence kendini bunları bildiğin halde devam etme.yaptığı ayıp ve küçük düşürücüü.
sen sanırım bitirmek istemiyosun ve burdan destek bekliyosun ama bitmesi gereken bi durum bence bu:19::19:

Sana karsi birsey hissetmedigini acikca belirtmis zaten. Daha fazla onu düsünüp kendin üzmemelisin bence.

hayır sahte hesabın benım oldugumu bıldıgını ve analayabılecegını sanmıyorum hala bana karısıyor fıkırlerımı sorguluyor yapmak ıstedıgım syelere engeller koyuyor benım fıkrımde bu yazısmayı saklayıp ona gostermek ama ben suan sehır dısındayım sımdı kavga edıp tatsızlık cıkartmak ıstemıyorum donunce karsıma alıp oyle konuşmanın sakın olmanın daha mantıklı olacagını dusunuyorum bıtmesını tabıkı ıstemıyorum cunku gercekten cok sevıyorum ama cıkmaza sokuyor söyledıklerı benı:(

Canım cok iyi bir insan demissin anlık duygusallığına veriyorum çünkü kendisi cok iyi insan yerine cok iyi oyuncu bence.
İyi insan kırmamak icin birisini oyalamaz. Kangren olan kolu bir kere de kesmeli hesabı. Kaldıkta daha acı verir tum vücudu kaplar.
Yasin kac bilmiyorum ama ne iyi ne durust insanlar var hayatta. Bence en yakın zamanda sen ayrıl bu insandan. Yoksa bir gun daha cok acı çekeceksin.dunyada ki tek erkek o degil en iyisi hic degil duygusallığını yen ve mantığını çalıştır.

hic düsünmeden ayril ne kadar iyi insan olursa olsun bu aldatmak resmen
daha neyi düsünüyoun anlamadim

Canım cok iyi bir insan demissin anlık duygusallığına veriyorum çünkü kendisi cok iyi insan yerine cok iyi oyuncu bence.
İyi insan kırmamak icin birisini oyalamaz. Kangren olan kolu bir kere de kesmeli hesabı. Kaldıkta daha acı verir tum vücudu kaplar.
Yasin kac bilmiyorum ama ne iyi ne durust insanlar var hayatta. Bence en yakın zamanda sen ayrıl bu insandan. Yoksa bir gun daha cok acı çekeceksin.dunyada ki tek erkek o degil en iyisi hic degil duygusallığını yen ve mantığını çalıştır.

tabıkı oyle ama kabullenmekte kolay olmuyor ki

öncelikle şunu düzeltelim, iyi bir insan değil,iki yüzlü oskarlık bir oyuncu...

Aslında her şey ortada.. aldatılarak veya kavga ederek ayrılmaktansa güzelce konuşun dostça ayrılın.. çünkü eninde sonunda olacak olan bu :ssz:

tabıkı oyle ama kabullenmekte kolay olmuyor ki

Canım basta hersey zor gelecek ama emin ol terkedilme psikolojisiden daha zor degil birinden ayrılmak.
Bak ben hem terkedilmiş hem aldatılmış biri olarak bunu atlatmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum.
Eğer sen kendi kararinla bu ise son verirsen daha çabuk atlatacak ve özgüvenini kaybetmeyecek kendine daha cok guven kazanacaksin.
Yapma kendine bunu

yanlış evet hatta ayıp ama ben bıtmemesı ıcın bıseyler yapmak ıstıyorum aılemle tanıştırdım babama getırdım böyle olsun istemiyorum:(

Benim burada yazdığın cümle dikkatimi çekti, biliyorum bizim için ailelerimizle özellikle babalarımızla sevdiğimiz insanları tanıştırmamız önemli bir olay; ama eğer babanla tanıştırmasaydın ayrılık kararını alman daha kolay olur muydu? Yani senin geriye adım atmanın, böyle olmasını istememenin nedenlerinin altında "ailemle tanıştırdım bitirmem daha zor" gibi bir fikir mi var?

:(kabul etmesemde bu bı etken galıba onlarıda uzerım gıbı hıssedıyorum ama bagırıp cagırıp çirkef bı kız gıbı bıtırmek ıstemıyorum gercı hıc ıstemıyorum bıtmesını

:(kabul etmesemde bu bı etken galıba onlarıda uzerım gıbı hıssedıyorum ama bagırıp cagırıp çirkef bı kız gıbı bıtırmek ıstemıyorum gercı hıc ıstemıyorum bıtmesını

Bak şöyle düşün ailen senin canın, kanın ve bu ilişki böyle devam etse senin daha çok yıpranacağın ortada. Ailen senin daha çok yıprandığını, mutsuz olduğunu görünce daha çok üzülür. Eğer sebeplerden biri buysa, kendi babamın bana dediği bir şeyi anlatayım sana. Benim babam çok disiplinli ve sert bir insandır. Sevgilimle ilişkimi utana sıkıla söyleyip, babamla tanıştırdığımda, babam bana "kızım erkek arkadaşını benimle tanıştırdın diye üzüldüğünde mutsuz olduğunda ama ben babamla tanıştırdım diye düşünüp devam etmek için kendini zorlama, her zaman bir açık kapı bırak,kendini şartlama, insanız bitebilir, anlaşamayabilirsiniz kendi kendini mutsuz etme" demişti. Senin ailen de böyle düşünecektir, evlatlarısın çünkü kim ister evladı onu üzen, mutsuz eden, sevmeyen biriyle birlikte olsun.

her türlü ayrıl eğer ayrılmazsan emin ol o seni terkedicek seninle evlenmeye falan niyeti yok! nasıl olsa ayrılacaksınız bi an önce kurtulman daha iyi eğer ayrılmazsan o senden ayrıldığında ilerde çok pişman olursun toparlanman daha zor olur hakedene hakettiği gibi davranmak gerekir sen onu seviyo olabilirsin tamam anlıyorum ama onun gibi sevebileceğin bir sürü insan çıkar karşına sana çok zor gibi görünüyor olabilir ama emin ol o çocukla bağlarını tamamen kopartınca onu tamamen unutunca hak vericeksin bana ama eğer illa devam edip kendim görücem diyorsanda sen bilirsin eğer devam edersende sakın o mesajı atan bendim falan filan diye hesap sorma o konuşmaları bildiğini söyleyip sonra affedersen işi iyice yüzsüzlüğe vurur seni aldatmaya devam eder nasıl olsa kabul ediyo falan diye

Back