Bende ilgiden hoslanmam mıc mıc ilişkilerden ama bu baska bişey yani ben konusmasam konusmaz bazı olayları anlatma gereği duymazçok ilgiyi bende sevmem , bizde eşimle birer koltukta otırrur özgür takılır. sevgimi belli etemem oda etmez. tarzı öyle, mıç mıç ilişkileri sevmiyordur. adamın başka sıkıntısı yoksa darlamayın bence .
Gerçekten öyle yapacağım ama bunu naaıl yapsamŞimdi seninn sessizliğinin bile tepki sessizliği olduğunu anlıyorsa onu önemsediğin muhatap aldığını çaktırdından olmuyor
Sen önceliği kendine ver çocuğuna bile demiyorum bak, kendinle ilgilenmeye kendine bir dünya yaratmaya başlarsan ilgisi senin üzerine olacaktır
Herkese merhaba böyle konu açacağımı hiç düşünmüyordum bu ilk konum takip ederken yeni üye oldumsize içimi dökmek istedim...konuya hemen başla ak istiyorum....
Mükemmel bir sevgililik hayatım vardı 7 sene sevgili olduktan sonra evlendik ama gerçekten eşim mükemmel bir erkekti tam olarak dost sevgili anlayışlı ilgilenen değer veren dozunda kıskanan evliliğimizdede böyle olacağını düşünüyordum aslında çok iyi bir insan ama sevgiili oldugumuzdaki gibi bana sevgisini göstermiyor bütün gece o bir koştulta ben bir koltukta otururuz ben gerçekten çok sevdiğim icin bazen onun yanaklarını severm bazen sözle belli ederm her türlü belirtirim hamileliğimde yoğun duygular sebebiyle hep onun uzandıgı koltuga geldim ama bana hep rahatsz ediyomusum hissi hissettirdi hic bişey demesede yapmasada o bana hic yaklasmadıgı icin ben hep öyle hissettim sanki arkadaşlarıyla takılmaktan daha cok zevk alıyor gibime geliyor artık gerçekten evliliğide sevgililik gibi sanıyordum ben öyle davranıyoerum çünkü hala gözünün icine bakıyorum bazen bana tahammül edemediğini hissediyorum bugün çocuugumu dısarı cıkardıgımda evli çocuklu bir çift vardı bi konuda adamda kadını azarladı ve sesini yükseltti kadında neden bağrıyosun sessiz olsana dedi neden böyle erkekler ben kendimi çok mutsuz hissediyorum çünkü gerçekten çok ilgi bekliyorum ve bunu dile getiriyorum ona bana en son ne zaman sevgi sözcüğğ söyledin vs diyorum en son ben böyleym demekki dedi ama sevgiliyken böyle değildi...
Öyle yapıcamBu sorunu yaşayan tek kadın sen degilsin hatta milyonlarca kadin var onlardan biri sen biri ben ve inan sayimiz tahmin edemeyecegin kadar fazla ben biraz boşladim kendi haline bıraktim sende biraz geri çekil bakalım belki sende işe yarar
Benim kaynanamlar Fransa’da yaşıyorlar. Eşimle beraber 2 kardeşini daha babası Türkiye’ye yolluyor. Kaynanam hiç istemiyor tabi. Biri 8 biri 7 biri 6 yaşında. Gerekçesi de Türkiye’de dinini kültürünü bilerek büyüsünmüş. Tabi arkasından 4 çocuk daha yapmışlar ama onlar Fransa’da büyüdü. Şimdi eşim ne doğru düzgün Fransızca biliyor. Ne doğru düzgün okul okuyabilmiş. Ne de ailesiyle yakın. Baba oğul ilişkileri hiç yok. Ve biz tv izlerken her baba oğul böyle sarılma sahnelerinde falan biz babamla hiç böyle değiliz diyor. Ben üzülüyorum vallaHe valla bizimkinede hep babannesi bakmış erkekler nasıl bu kadar salıyor anlamıyorum
Aynen katılıyorum 6 yılıaşkındır evliyiz 8 yıldır birlikte yaşıyoruz. Çocuk da oldu ama değişmedi. Ben mizaç olayı olduğunu düşünüyorum. Evde el ele tutuşup tv izlemiyoruz ama bir misafirlikte bile otururken yanyanaysak eşimin eli ya dizimdedir ya kolumdadır. Çocuk uyuyunca bi sarılır fingirdeşiriz falan.. Son dönemde eve anahtarla girer bebek var diye kapıyo çalmaz. Elini yüzünü yıkayıp gelir öper sarılır önce bana sonra bebeğe. Ne bileyim bunlar da olmazsa neden evliyiz ki derdim heralde.7 yil olacak evleneli. Tabi ki yeni tanişmişiz havasi bitiyor ama yillardir ayni evde yaşayan sevgililer gibiyiz işte.
İlk zamanlarin heyecani bir başka oluyor ama bu sarilmak istememek, ilgi gostermemek, guzel seyler soylememek evliligin getirisi değil, oyle oldugunu dusunmuyorum. Kaç senelik evli olursa olsun bunlar bitmez bence.
Bizde degişmedi.
Aynen katılıyorum 6 yılıaşkındır evliyiz 8 yıldır birlikte yaşıyoruz. Çocuk da oldu ama değişmedi. Ben mizaç olayı olduğunu düşünüyorum. Evde el ele tutuşup tv izlemiyoruz ama bir misafirlikte bile otururken yanyanaysak eşimin eli ya dizimdedir ya kolumdadır. Çocuk uyuyunca bi sarılır fingirdeşiriz falan.. Son dönemde eve anahtarla girer bebek var diye kapıyo çalmaz. Elini yüzünü yıkayıp gelir öper sarılır önce bana sonra bebeğe. Ne bileyim bunlar da olmazsa neden evliyiz ki derdim heralde.
Çift terapisine gitmeyi düşündünüz mü? Yani evet evlilik insanı değiştiriyor. Dönem dönem insan içine kapanabilir, sarmaş dolaş oturmak istemeyebilir ama eşiniz ne zamandır böyle? Belki terapi iyi gelir. Bi sorun var demek ki bu denli ilişkinize yansıyor. Anladığım kadarıyla eşiniz de mutsuz. Bu böyle ne kadar devam edebilir ki? Terapi iyi gelebilir diye düşünüyorum. Belki de büyük bir sorun yoktur. Her şey yoluna girerHerkese merhaba böyle konu açacağımı hiç düşünmüyordum bu ilk konum takip ederken yeni üye oldumsize içimi dökmek istedim...konuya hemen başla ak istiyorum....
Mükemmel bir sevgililik hayatım vardı 7 sene sevgili olduktan sonra evlendik ama gerçekten eşim mükemmel bir erkekti tam olarak dost sevgili anlayışlı ilgilenen değer veren dozunda kıskanan evliliğimizdede böyle olacağını düşünüyordum aslında çok iyi bir insan ama sevgiili oldugumuzdaki gibi bana sevgisini göstermiyor bütün gece o bir koştulta ben bir koltukta otururuz ben gerçekten çok sevdiğim icin bazen onun yanaklarını severm bazen sözle belli ederm her türlü belirtirim hamileliğimde yoğun duygular sebebiyle hep onun uzandıgı koltuga geldim ama bana hep rahatsz ediyomusum hissi hissettirdi hic bişey demesede yapmasada o bana hic yaklasmadıgı icin ben hep öyle hissettim sanki arkadaşlarıyla takılmaktan daha cok zevk alıyor gibime geliyor artık gerçekten evliliğide sevgililik gibi sanıyordum ben öyle davranıyoerum çünkü hala gözünün icine bakıyorum bazen bana tahammül edemediğini hissediyorum bugün çocuugumu dısarı cıkardıgımda evli çocuklu bir çift vardı bi konuda adamda kadını azarladı ve sesini yükseltti kadında neden bağrıyosun sessiz olsana dedi neden böyle erkekler ben kendimi çok mutsuz hissediyorum çünkü gerçekten çok ilgi bekliyorum ve bunu dile getiriyorum ona bana en son ne zaman sevgi sözcüğğ söyledin vs diyorum en son ben böyleym demekki dedi ama sevgiliyken böyle değildi...
Emin olun tek degilsiniz.Hemen hemen yasadiklarimiz aymi bende 4 senelik evliyim.Evlenmeden once hergun gorusmek icin yalvarirdi.6 ay nisanli kaldik bana kalsa 6 sene daha evlenmezdim.Dusunun 1 sene bile nisanli kalmak istemedi.Suan durum ne derseniz o bir koltukta ben bir koltukta hep ben kalkar yanina gider sarilirdim.Artik benimde yapmak icimden gelmiyor.Canim askim balim diyen adam artik eve gelince anahtari masaya atip naber lan pofidikHerkese merhaba böyle konu açacağımı hiç düşünmüyordum bu ilk konum takip ederken yeni üye oldumsize içimi dökmek istedim...konuya hemen başla ak istiyorum....
Yeni bir kelime öğrendim teşekkürlerSimple facts..
Aslında olağan bir durum.O heyecan bir süre sonra daha farklı duygulara bırakıyor yerini..Olgunlasiyorsunuz zamanla..
Tamemen ilgisini kaybetmiş bir eşten bahsetmiyorum.Ama evli olanlar şuan anlamıştır beni..O heyecan bir sure sonra yerine güven ve huzura bırakıyor..
Belki de ben yaniliyorum..
Herkese merhaba böyle konu açacağımı hiç düşünmüyordum bu ilk konum takip ederken yeni üye oldumsize içimi dökmek istedim...konuya hemen başla ak istiyorum....
“ben böyleyim demek ki” ne demek ya, böylesin de bu iyi bir etki bırakmıyor işte be adam, bu konuda ne yapacaksın? Biz ilgisiz olsak “kadın olup beni elinde tutamadın” diyen erkek milleti kendi ilgisizliğini kabullenip oturmamızı neden ve nasıl bekliyor?
Evlendiğimzden beri böyleÇift terapisine gitmeyi düşündünüz mü? Yani evet evlilik insanı değiştiriyor. Dönem dönem insan içine kapanabilir, sarmaş dolaş oturmak istemeyebilir ama eşiniz ne zamandır böyle? Belki terapi iyi gelir. Bi sorun var demek ki bu denli ilişkinize yansıyor. Anladığım kadarıyla eşiniz de mutsuz. Bu böyle ne kadar devam edebilir ki? Terapi iyi gelebilir diye düşünüyorum. Belki de büyük bir sorun yoktur. Her şey yoluna girer
Evet farkındayım cok iticilerEmin olun tek degilsiniz.Hemen hemen yasadiklarimiz aymi bende 4 senelik evliyim.Evlenmeden once hergun gorusmek icin yalvarirdi.6 ay nisanli kaldik bana kalsa 6 sene daha evlenmezdim.Dusunun 1 sene bile nisanli kalmak istemedi.Suan durum ne derseniz o bir koltukta ben bir koltukta hep ben kalkar yanina gider sarilirdim.Artik benimde yapmak icimden gelmiyor.Canim askim balim diyen adam artik eve gelince anahtari masaya atip naber lan pofidikdiye hitap ediyor.Artik okuzlugunu kabullendim.Yuzunede soyluyorum ama malesef bisey degismiyor.Ben seni daha kibar daha sevgi dolu biliyordum iyi kakaladin kendini diyorum yuzsuz kahkaha atiyor.Degismezler bacim bosuna kendini uzme degistirmeye de calisma eminol degismiyorlar
Evet yaptım ama en son 15 temmuzda beraber dısarı cıkmak içn bir tartışma daha yasadık sabahtan cok yorgnum tras olcam evi temizleyelm muhabbetleri yaptı çocuk nedeniyle evi her gün temzlemiyorum haftada 1 temzliyorum ve bizi cıkarmadı haftasonu cıkarız dedi haftasonungeldi kayınvalidemlerdeyken eve döndük o hemen apar topar dusa girdi malum hava cok sıcak bende dusa girmek icin onun cıkmasjnı beklyorm sonra hiç birşey direk arkadası aşağıdan korna yaptı ve biz kavga etmeye basladık beni ter içinde bıraktı gitti bu benim için bardağı taşıran son damla oldu sonrasında ortalığı ayaga kaldırdm seninle artık birşey yapmak istemiyorumdan tut seninle birlkte olmak bile içimden gelmyor beni itiyorsun herseyi söyledimBöyle şeyleri okudukça evlenmekten korkuyorum , konu sahibi bi gelişme var mı arkadaşların dediği gibi uzak durup gözlem yapabildiniz mi
Evet yaptım ama en son 15 temmuzda beraber dısarı cıkmak içn bir tartışma daha yasadık sabahtan cok yorgnum tras olcam evi temizleyelm muhabbetleri yaptı çocuk nedeniyle evi her gün temzlemiyorum haftada 1 temzliyorum ve bizi cıkarmadı haftasonu cıkarız dedi haftasonungeldi kayınvalidemlerdeyken eve döndük o hemen apar topar dusa girdi malum hava cok sıcak bende dusa girmek icin onun cıkmasjnı beklyorm sonra hiç birşey direk arkadası aşağıdan korna yaptı ve biz kavga etmeye basladık beni ter içinde bıraktı gitti bu benim için bardağı taşıran son damla oldu sonrasında ortalığı ayaga kaldırdm seninle artık birşey yapmak istemiyorumdan tut seninle birlkte olmak bile içimden gelmyor beni itiyorsun herseyi söyledim
Evet ama sonra aldım karşıma konustum herkes i sever ama sadece karına sevgini gösterirsn dünyaya bi kere geliyorsun neden göstermek varken göstermemeyi terch ediyosn dedim bana hak verdi neden böyle yaptm blmyorm dediEşin çok abartmış adam resmen bekar gibi takılmak istiyor