• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler mutsuz Kadndan uzaklar!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkeklerin kadınları mutsuzlaştırdığı da sık sık görülür..

Konuyu okumadım bile üstün körü baktım ama bütün yorumları okudum, hepinize katılıyorum.
Ayrıca ben bu genellemelere pek katılamıyorum, günden güne değişiyor artık herşey, ilişkiler, kadınlar.. 3-5 sene önce bile erkeklerin kadına yaklaşımı daha farklıydı, ilişkiler de öyle.. Ben öyle görüyorum.
Ve erkekler mutsuz kadından hoşlanmazmış, hadisinler ordan, benim gördüğüm erkekler mutsuz kadınlardan hoşlanıyor, hiçbişeyi beğenmeyen kadınların sevgilileri eşleri mutlu etmek için çırpınıyolar. Her daim idare eden, mutsuz olacağı şartlarda bile mutlu görünen kadın hep üzülmeye mahkum oluyor.
Geçin bu hikayeleri baylar.. Hep bir beyin yıkama, kadınları eğitme çabası..
Kadınlar da taktik oynayan, saygısız düşüncesiz erkekleri sevmiyor!

Konuyu okumadım bile üstün körü baktım ama bütün yorumları okudum, hepinize katılıyorum.
Ayrıca ben bu genellemelere pek katılamıyorum, günden güne değişiyor artık herşey, ilişkiler, kadınlar.. 3-5 sene önce bile erkeklerin kadına yaklaşımı daha farklıydı, ilişkiler de öyle.. Ben öyle görüyorum.
Ve erkekler mutsuz kadından hoşlanmazmış, hadisinler ordan, benim gördüğüm erkekler mutsuz kadınlardan hoşlanıyor, hiçbişeyi beğenmeyen kadınların sevgilileri eşleri mutlu etmek için çırpınıyolar. Her daim idare eden, mutsuz olacağı şartlarda bile mutlu görünen kadın hep üzülmeye mahkum oluyor.
Geçin bu hikayeleri baylar.. Hep bir beyin yıkama, kadınları eğitme çabası..
Kadınlar da taktik oynayan, saygısız düşüncesiz erkekleri sevmiyor!

Canim yorumuna bayildim, ne kadar haklisin!!! opuyorumnanaktan

oh ne ala vallahi
başta kadınlar gülsün onların yoluna gitsin bir süre sonra kadınların enerjisini bitirip morallerini bozsunlar
sonra bizim de moralimiz bozulup surat asılınca uzaklaşıyorlarmış
niye kadınların hiç öyle bir problemleri yok acaba...
aa tabii erkek uzaklaşır erkek ayrılır surat asılmaz trip yapılmaz vs vs
hep onların gönlü olsun zaten bizim canımız yokk :olmaz: :kızgın:

erkekler mutlu bır kaıdnı nasıl mutsuzlaştırır dıe baslığı degıstırmek ısterdımmm..
yada erkekler ne pk istedıgını bılmezleropuyorumnanaktan

bence de erkekler mutsuz,sürekli ağlayan,sızlanan,şikayet eden kadından uzakşalır

peki kadin neden mutsuz olur onuda düsünen oldumu...öyle atmak kolay..mutsuzsa mutlu etmeye calisir kadini..agliyorsa güldürmeye calisir...herseyin kolayina kacmak dogru olmaz...hayat bu.

evt,erkek genelde karşısında güleryüzlü bir kadın görmek istiyo,sürekli mutsuz olan surat asan bir kadına tahammül edemiyor çünkü işin kolayına kaçıyor erkekler her zaman.

erkekler mutsuz kadından uzaklaşıyolarda hiç sormuyolar neden mutsuz bu kadınlar die :hulya:

Bu herkes için geçerli bir hipotezdir.
Kimse yanında somurtuk biri istemez.
Ben de istemem onun da istememesi çok normal.
Bunu eleştirmek bile saçma.

kadınlar "MUTSUZ GÖRÜNEN KOCADAN "dan Uzaklaşır BENCE BÖYLE DAHA UYGUN

erkek olsun kadın olsun hepsi birbirinden uzaklaşır herşeyin elbet bir sınırı var emin olun

Herkes ayni deildirki.. Ben cok sorunlari olan birisiyim.. Cok mutsuzum, cogu zmnda dengesizim ne zmn ne yapacagim belli olmaz.. Sevgilimin yaninda cok agladigim olmustur sebebini bilmeden.. O sadece beni teselli eder dha bna destek olmaya calisir uzaklasmak yerine

hem kadın hem adam uzaklaşır mutsuz olandan

kim ister yanında hep bunalım lı birini mutlu olman için uğraşıyorsa sen hep mutsuzsan
bencde doğru

Back
X