telefona sexi klip indirmenin normal olduğunu benim abarttığımı söylüyor..bende aynısını yapıcam dediğimde "yap bunda ne var" diyor..bana trip yapmasının nedenide yazdığım mesajlarmışş..işyerinde iken mesaj atmıştım..neymiş efendim işte değil evde iken ,pc yi açıp "hayatım senin internette sexi klipler aradığını gördüm,hoşuma gitmedi,neden böyle birşey yaptın" deseymişim o bana cevap veremezmiş..benim mesajlarımda en ağır laf şu idi--eşimin abisi ,eşini internet ortamında aldatıyor yani chat yapıyor sanal sex ..v.s" ...eşşime şunu yazdım abin gibi davranırsan ben yengen gibi susmam ,ayrılırım senden ..yazdım ve sanırım ilişkimizde bir sorun var eve geldiğinde konuşalım yazdım..bu yazdıklarımdan dolayı bana çook kırılmış,bende anormallik varmışş
evet ya çözüm çocuklarımızı düzgün yetiştirmekte olabilir.
önce tv veya nette bazı ffotoğraflara bakmakla başlar herşey....
" ne var bunda abartıyorsun hayatım" derler........
sonra eşleriyle beraber bakarlar, çünkü eş ile bakınca daha rahat ve relax olurler, ne de olsa eşine izin verince, eşi de kendine izin vermiş oluyor başka kadınlara bakmayı.....al gülüm ver gülüm hesabı...
beyefendinin keyfi yerindedir.....
sonra eşi ile yetinmemeye , eşi ona yetmemeye başlar,
aranır.
dışarda aramaya başlar ama çaktormaz, gene her zaman ki bahanesi "sadece bakıyorum" der....
eşi olmadığı bir vakitte ise bakmak ile yetinmeyip, işe koyulur, ayartır hatunu, belki bir gecelik belki uzun bir zamanı kapsayan ilişki yaşar.....
gerçekten anlıyamıyorum bu "güzele bakmak sevap" yada baksın ne var ki nede olsa tv de felan diyenleri...
ben şahsen onaylamıyorum ve onur kırıcı olarak görüyorum bunu....
demek ki bana değr vermiyor , demek ki onları daha çok beğeniyor ki, beni ez geçiyor ve onları tercih ediyor diye düşünüyorum, nede olsa beni üzdüğünü biliyor böyle şeylerin....
bir söz vardı
"önce gözde başlar bütün aşklar" misali ........
bir düşünün bir erkek neden bakar başka hatunlara?
bekar ise: sevgili aradağı içindir? hani hoşlandığı biri olunca evlilik veya ilişki kurma hayali ile vs.bakar sonrada harekete geçer veya geçmez ve gece o kızın hayali ile kendini tatmin eder , iç geçirir vs.....
peki ya evli bir erkek niye bakar? ........
bence burada bir sorun var............
aynı zmanda biz kadınların da kendini değiştirmesi lazım......
biz cesaretli giyinince ve bize bakan olunca seviniyoruz, o bakan erkeğin eşi veya sevgilisi olup olmadığı umrumuz olmaz o an,
sadece bize baktığı için "dünyalar bizim olur"....
ama aynı şekilde biri cesaretli giyinince ve kendi eşimiz ona bakınca kudururuz.......
eee kendin için istemediğini başkası içinde istemeyeceksin boshayallersmile
etme bulma dünyası zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?