telefona sexi klip indirmenin normal olduğunu benim abarttığımı söylüyor..bende aynısını yapıcam dediğimde "yap bunda ne var" diyor..bana trip yapmasının nedenide yazdığım mesajlarmışş..işyerinde iken mesaj atmıştım..neymiş efendim işte değil evde iken ,pc yi açıp "hayatım senin internette sexi klipler aradığını gördüm,hoşuma gitmedi,neden böyle birşey yaptın" deseymişim o bana cevap veremezmiş..benim mesajlarımda en ağır laf şu idi--eşimin abisi ,eşini internet ortamında aldatıyor yani chat yapıyor sanal sex ..v.s" ...eşşime şunu yazdım abin gibi davranırsan ben yengen gibi susmam ,ayrılırım senden ..yazdım ve sanırım ilişkimizde bir sorun var eve geldiğinde konuşalım yazdım..bu yazdıklarımdan dolayı bana çook kırılmış,bende anormallik varmışş
Sen anormal bir kadın falan değilsin. Gayet te normalsin. Özellikle şu dönemde haddin den fazla normalsin. ve olman gerektiği gibisin. Sakın kendinde hata falan arayıp stres yapma özellikle içinde bulunduğun durumda çünkü senin ilgiye ihtiyacın var