erkekler mi böyle biz mi çok şey bekliyoruz :(

bos ver ya bence sen kullanacaksn o kadar onem verme :)

Patates soğan sepetini sorma gereğini neden duyuyorsun? Yahu madem sevdiğin bi tarz var al bi arkadaşını anneni çık neyi beğeniyorsan al. Anasının evinde patatesin soğanın neye koyulduğundan haberi olmayan biri senin gösterdiğine ilgi duymaz ki zaten. Tamam çok büyük şeyleri birbirinize sorarak fikir alarak alın ama böyle ufak tefek şeylere de karıştırmayın şu adamları. Yarın öbür gün evinizi kurduğunuzda aldığınız her şeyin bir yeri ve amacı olacak neticede.

bence tek yatak odasını hakkında sor geri kalanı kendi istediğin gibi al erkekler düz mantıktır üzme canını boşver canım :)
nevresim yatak tarzını sorman yeter

benim eşim de nişanlıyken aldığım kaşık çatal takımını beğenmemişti ben de çok bozulmuştum şimdi aklına bile gelmiyor önemli olan yaptığım yemekleri bir an önce yemek
Benim eşimde beğenmemişti çok kaba ağır demişdi bende annem bunu alabildi sende beğendini al dedim iki sene önce aldı ancak Onları da ben kullandırtmıyorum misafir takımı diye ayırdımBence paranızı biriktirin evlenmeye yakın alın alırsanızda beğenmek zorunda değil

Benim eşim de ne lazım ne işe yarar çok anlamaz, aldığım bazı şeylere ne lüzumu var alma tarzındadır. Ama ben ısrar edip alıp kullanınca öyle demiyor hiç...Mesela Moneta'dan pilav tenceresi ve tava seti almıştım şu doğal taş olanlardan.Fiyatı çok geldi ona ve de ne gerek var doğal taş da neymiş çok pahallı diye ama şimdi kullanınca o da gördü ki çok güzel pişiriyor kolay çizilmiyor vs. şimdi küçük sahan varsa al diyor. Genel olarak mobilya vs zevkini sorar fikrini alırsın ama ıncık cıncık her şeyi de ona ayrıntılı ayrıntılı sormayın zaten sevmiyorlar...
Patates soğan sepeti gayet de gerekli bir şey bence. Kullanılınca anlar gerekliliğini...

kız çeyizi için olan şeyler anım mutfak ve ev tekstili yani
Git karacadan çatal-bıçak-tencere-tabak toplu setler var hem epey hesaplı oluyor hem de zaman kaybetmiyorsun, istikbale git mobilyaları alırken güzel bir uyku seti al hem kaliteli hem hesaplı olur daha sayayım mı, ben gittim tüm beyaz eşyayı bosch'tan aldım

hiç sormam sadece aldıgım seyi goruyorsa sorarım benim begenmem daha önemlidir.yani tabikii buyuk esyalar için söylemiyorum ama mutfak esyasından erkek ne anlar

aman erkeklerin hepsi öyle anlamazlar sen adam yerine koyup sorarsın bide lafla seni deli ederler o yüzden hic sormıcan arkadasım bildiginden sasma zaten ev kadının alanıdır karısan erkege sinir olurum

çok takılma böyle şeylere..
onunla evleneceğinin garantisi yok.
ne beğeniyorsan al.

Canim erkekler ne anlar english homedan sen gonlunden ne geciyorsa onu al ozellikle ev tekstili ve tabak canak konusunda erkeklerden fikir almaya gerekli gormuyorum ben
Bu arada patates sogan sepeti gercekten gereksiz hic kullanilmiyor cunku hemen bozuluyor canim icindekiler mumkun oldugunca buzdolabinda sakliyorum bozulmuyor tertemiz oluyor yeni evli ablandan tavsiyeler

1-siz kim neyi alacak paylaştınız mı?misal oturma odasını sen yatak odasını ben gibi.
2-onun alacaklarına eğer karışmanı istemiyorsa annesinin zevkine göre alır.sen zaten paylaşmışsanız sürekli bir şeyler gösterip işte ondan olmaz onayı alıp üzülüp büzülme.sen sevip alıp evine yerleştirince o kendi değiştirsin üşenmezse.onun beğenip senin beğenmediğin şeylere he he de geç git fazla ayrıntıya tartışmaya girme.
3-ne bilim bi patates sepetini sen alacaksan sorma bunu alayım mı?mavisini mi kırmızısını mı deme boşver.ama yeri gelince de bu evde senden çok ben vakit geçircem de benim kendi zevkime göre seçmem.normal yani de.zaten senin her alacağını çirkin buluyorsa seni nasıl beğenmiş bu çocuk anlamadım.kendisi oktay ustanın mutfağını kendi zevkine göre mı dizayn etmiş?

patates soğan sepeti bende de var.cok ta gerekli bişey değil.tabi sen konuyu bunun için açmamışsın ama fikir olsun diye söyledim bu arada bu tarz şeyler alırken ben hep dekoratif olanları almaya özen gösterdim ama evlenince baktım ki dekoratif olmasından daha önemli şey kullanışlı olması.bu da aklında bulunsun.senin konuna gelince de erkekler böyle şeylerden sıkılırlar ama sorunca da çok biliyormuş gibi yorum yaparlar:) bu tarz şeyleri sormana gerek yok çünkü inanki evde öyle birşeyin varlığının bile farkına varmayacak.onun dışında mobilya alışverişinizi birlikte yaparsınız.

patates soğan sepeti ne gerek var olur mu ya
bizim önceden annem poşetleri koyuyordu çok şükür o sepetlerden aldı da etraf güzel gözüküyor temiz derli toplu sepette..

para olduktan sonra her zaman alınır. bende ıvız zıvır seyler için bir miktar para ayırın.

benım sıralamamda bu sekılde buyuk takımlar yemek kahvaltı onları bitirdim, sıra daha ufak paralı olanları çay takımı fıncan takımı o sekılde alıp en son sepettı dekorasyondu onları almayı dusunuyorum. tabı hepsınden once koca bulmayı dusunuyorum :)

Bu tip şeyleri erkek kısmına sorduğunda alacağın fix cevap "ne gerek var" olur. Ama oyun konsolu vs. almak istiyorum desen hemen atlayıverirler. :) Bende evlenirken ilk başlarda senin gibi fikrini almak için soruyordum. Sonradan anladım ki aslında sormamak gerekiyormuş. Ne beğeniyorsan, canın neyi istiyorsa onu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…