erkekler mi böyle biz mi çok şey bekliyoruz :(

dogaasude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
69
18
35
selam kızlar konu aslında çeyiz ile ilgili ama sanırım buraya daha yakın o yüzden buraya yazıyorum. Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz burda tanıştık zaten yaza kısmetse nişanımız var o askerden dönüncede düğün planlıyoruz. sorun şu ki ben ufak ufak çeyiz için bir şeyler almaya başladım aynı yerde olunca birlikte bişeyler bakıyoruz buraya kadar herşey normal ama ben bişey beğenince o hiç beğenmiyor çok nadir aynı şeyi beğeniyoruz bazen nette görüp beğendiğim şeyleri ona yolluyorum beğenmiyor çok nadir ben üzülmiyeyim diye güzel diyor onun yüzünden üç aydır hiç bişey alamadım onun fikirlerine çok mu önem veriyorum sormadan almalımıyım ben daha çok english home tarzı seviyorum o çiçekli şeyleri sevmiyor yada beğendiğim şeylerin çoğuna ne gerek var diyo patates soğan sepeti almaya kalktm ne gerek var dedi yani ona göre çoğu şey gereksiz bişey alacak hevesim kalmadı hiç (( ben mi çok abartıyıyorum sizde böyle sorunlar yaşadınız mı ben de çok zor beğenen biriyim iş yerinden bayan arkadaşlarla da bişeyler bakamıyorum çok sıkılıyorlar ben bişey bakınca tek başına da fikir verecek kimse olmuyo oda böyle yapınca hiç bişey almak istemiyorum şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim kk iyiki varsınız sizde olmasanız

Kendi beğendiğini alacaksın sonuçta o çeyiz evleneceğin adamın bilmesine gerek yok ben herşeyi kendi zevkime göre çok eskiden almaya başladım nasıl olsa ileri de evlenicem diye nişanlım sadece yeni aldığım şeylerden bazılarını gördü onun dışında kutuları gördü ama içinde ne olduğunu bilmiyor evlenince öğrenecek

Bence zaten şimdi hiç bir şey alma.
Para biriktir.
Düğüne az kala,paran eline gelir,yeniden beraber bakarsınız.

benim eşim de nişanlıyken aldığım kaşık çatal takımını beğenmemişti ben de çok bozulmuştum şimdi aklına bile gelmiyor önemli olan yaptığım yemekleri bir an önce yemek

Sana küçük bir tavsiye, bu konularda erkeğe söz hakkı tanıma. Çünkü ona sorarark, onun beğenisine göre aldığın her şeyi evlendikten sonra beğenmiyecek. Buna mobilya da perde de halı da çeyizler de dahil. Her şeyi kendin seç. Tecrübe konuşuyor

çeyiz erkeğe sorulmaz ki,hadi mobilya,beyaz eşya neyse de.çeyizinize aldığınız şeyleri sormayın bence.ya da lale arkadaşın dediği gibi,paranızı biriktirip,düğün zamanı alışverişe beraber çıkın.

ben bazılarını sormuştum alırken ondada hemfikirdik zaten ama bu senin çeyizin kendi istediğini al ve gerçekten gereksiz hiçbişey alma evi doldurma yani.Örn o patates soğan sepeti yerine hasır görünümlü 4 çekmeceli dolaplar var onlar daha kullanışlı olur bence ....sepetler çok küçük kalıo

hiç fikrini sorma.
direkt al gitsin..

erkeklere göre çoğu şey gereksiz alınırken, ama iş kullanmaya gelince onlardan güzel kullanan da yok :)

Çok fazla soruyorsun. Hem bu senin çeyizin. Patates soğan sepetine karışan erkekte nesi ya? Allah aşkına kaç kere evine eşya alışverişi yapmıştır, soğan sepeti almıştır. Sor bakalım soğan patates sepeti nerede durur, yada sepeti olmazsa nereye koyulur. Erkeklerden kadın inceliği beklemek yanlıştır. Ve şimdiden böyle alıştırırsan yarın mutfakta çok söz hakkına sahip olur. Sen erkeksin karışma böyle şeylere de, al gitsin.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için sevgili kk bundan sonra yorumlarınız ışığında kendi beğendiğimi alacağım onunda o evde yaşayacağı için fikrini fazla almışım şu kaç kere mutfağına bişey almıştır fikri çok hoşuma gitti düşündüm de ay seviom sizleri yaaa :))

Sormadan olur mu canım beraber yaşayacaginiz yer orası adamlar siginti mi evde de sormuyoruz. Biz herseyimizi beraber beğenerek aldık esim benim zevkime güvendi ben onun bazı odalarda çok alakasız parcalarimiz var mesela ama o mutlu oldu onu alınca veya ben :) He ama mesela mutfağa karismayabilir çünkü orda en çok siz vakit geçiriyosunuz severek kullanicaginiz şeyler olmalı.

mobilya falan bakmadık sadece kız çeyizi konu mutfak tekstil vs yani mobilyada tabiki onada söz hakkı tanıyacağım sonuçta benim beğenmediğim bişeyi alsalar bende sevmem o evi

Canım evin hanımı sen mi olacaksın, nişanlın mı? Git tek başına al böyle şeyleri... Kendi zevkine göre al. Benim eşim de senin gibi çiçekli şeylerden hoşlanıyor, ben dore ya da lame işlemeli, şık ürünleri seviyorum. Herkesin kendine göre bir zevki var. Sevmediğim şeyleri alma sakın, yoksa benim gibi her kavgada kırıp yok etmeye uğraşırsın Ben çeyizlerimi 9 sene önce almıştım geçen sene evlendim, halen çok güzeller. Zevk meselesi bu. Kendin neyi beğenirsen onu al. Benim de eşimle zevklerim hiç uyuşmuyor

Aynen!
Ben de sorulması taraftarıyım.
Hatta benim koca gibi süper yemek pişiren bir adamsa mutfakta bile fikir vermeli bence.

mobilya falan bakmadık sadece kız çeyizi konu mutfak tekstil vs yani mobilyada tabiki onada söz hakkı tanıyacağım sonuçta benim beğenmediğim bişeyi alsalar bende sevmem o evi

Biz eşimle paylaştık beğendiğimiz şeyleri. Koltukları onun beğendiklerinden aldık, perdeleri benim. Mobilyayı o seçti halıları ben. Ivır zıbvıra pek müdahale ettirmedim ama yemek ve çatal bıçak takımını tencere tavayı birlikte aldık. Şimdi 3 senelik evliyiz ve ne oldu biliyor musun? Koltukları değiştirmeye kalktı, izin vermedim. Şimdi en azından yüzünü değiştirelim diyor. Mobilyadan nefret ediyor, sürekli birilerine verip yenisi alma çabasında. tencereleri kaldırdık, kullanmıyoruz yeni takım aldık. Perdeler ve halılarda hatta benim beğendiğim hiç bir şeyde bu sorunu yaşamadık. Adam kendi beğendi, kendi beğendiği şeyleri sevemedi. O yüzden sen seç. Söz hakkı tanırmış gibi yapıp beğendiğini aldır

çeyizlik şeyler dedikleriniz neler mesela

o evde senoturacaksın, erkekler ev esyası kısmına pek yorum yapmaz bayana bırakır genelde, sen sevdıklerını al ceyız olarak kullanacak olan sensın sonucta, o da onune ne koyarsan onu kullanacak cok bırsey bekleme kendın kafana gore takıl bence..

ben herseyımı kendım aldım kıyafettır, o dur budur, usuleten fıkrını sorarım sadece guzel der gecer bellı kı ugrasmak ıstemıyor bende ustelemem herseyde benım ıstedıgım gıbı oldu ve oluyor.... boylesı daha ıyı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…