- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de parfümüm bittiğinde bende Kazen in dior unu kullanmışlığım vardır...Sevgilim de dior sauvage kullanıyor ve cidden kokusu çok güzel!, utanmasam aynısından alıp kullanıcağım ama bu onun imzalı kokusu, birimizin kullanması yeter ihih erkek kokularını kullanmayı daha çok seviyorum Enrique İglesias adrenaline en sevdiğim tabii.
:)uzun süredir ; Dior Sauvage kullanıyorum.
not : Konuyu ben hortlattım
Merhaba yine rahatsız ediyorum ama sevgiliniz nereden alıyor acaba ben baktım da internette çok değişik fiyatlar var sahte olma ihtimali de varSevgilim de dior sauvage kullanıyor ve cidden kokusu çok güzel!, utanmasam aynısından alıp kullanıcağım ama bu onun imzalı kokusu, birimizin kullanması yeter ihih erkek kokularını kullanmayı daha çok seviyorum Enrique İglesias adrenaline en sevdiğim tabii.
Her erkeğe yakışmayan ama yakışanı da etkileyici kılan bir koku kesinlikleuzun süredir ; Dior Sauvage kullanıyorum.
Merhaba yine rahatsız ediyorum ama sevgiliniz nereden alıyor acaba ben baktım da internette çok değişik fiyatlar var sahte olma ihtimali de var
Evet Boyner güvenlidir diyorum diğer sitelerin malum çakma olma ihtimali de varİnanın ben de bilmiyorum. Ama boyner yazmışsınız orası güvenilir bi yer ordan alabilirsiniz bence.
Evet kötü bir tecrübeydi ve son oldu...hepsiburada da satılan sözde orjinal parfüm hakkında isabel düşüncelerini alalım
Evet klasik Jagler:)) Astoriaya katılıyorum her parfüm her tene uymayabiliyor.Klasik jagler mi? Zevkinize saygim sonsuz ama ben nefret ediyorum bu kokudan ya. Esimde babasi hayattayken kullaniyomus diye bi kac kere aldi ama yalvardim bir daha alma diye resmen. Sinek ilaci gibi kokuyo ben barisamadim bu kokuyla. Sport olanı daha kullanilabilir.
Ersagdan kuzey erkek parfumu efsane benceuzun süredir ; Dior Sauvage kullanıyorum.