- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.145
- 348
- 28
Bana kadın parfümü önerileri çıkıyor ya Bencilliğim yine kendini göstermiş, hep kendime parfüm bakmışım demek kiTrendyol'da onu öneriyormuş abi
Eki Görüntüle 2772062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kadın parfümü önerileri çıkıyor ya Bencilliğim yine kendini göstermiş, hep kendime parfüm bakmışım demek kiTrendyol'da onu öneriyormuş abi
Eki Görüntüle 2772062
Kesinlikle rochas yıllar geçsede bendeki afrodizyak etkisi geçmiyor eşime sıkıp sıkıp adamı kıyıda köşede sıkıştırıyorum
Ay evet o.. İçindeki vanilya ve amber bende feci afrodizyak etki yaratıyor.. Çok eski bi parfüm ama 50 yılda geçse ben etkilenirim kesinHangisiymiş o şu üçgenimsi silindir olanı mı
Ay evet o.. İçindeki vanilya ve amber bende feci afrodizyak etki yaratıyor.. Çok eski bi parfüm ama 50 yılda geçse ben etkilenirim kesin
Hmm güzel mi gerçekten merak ettim eşime alayım ben deSevgilim de dior sauvage kullanıyor ve cidden kokusu çok güzel!, utanmasam aynısından alıp kullanıcağım ama bu onun imzalı kokusu, birimizin kullanması yeter ihih erkek kokularını kullanmayı daha çok seviyorum Enrique İglesias adrenaline en sevdiğim tabii.
Hmm güzel mi gerçekten merak ettim eşime alayım ben de
Ben tester parfum satıcısıyım, sauvage, creed aventus, viktor rols Spicebomb extreme, öneririm.Erkek arkadaşım için bir parfüm almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim lütfen bir öneride bulunur musunuz?
Kesinlikle imzamı atıyorum altına. Yumuşacık bir koku çam ve mentol kokularıKesinlikle davidoff !