Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkekler için parfüm önerileriniz
- Konu Sahibi bengxux
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ocak 2016
- 573
- 619
- 103
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Mevsime uygun kullanmakta önemli,bazi parfümleri tabi.Parfüm ve bu parfüme vücudun verdiği tepki çok önemli. Ten kabul etmese altın suyuna soksan ne fayda
Mesela Gucci Guilty intense kendimde kullanmayı en sevdiğim koku ama kesinlikle kışın çok güzel yaz için acayip ağır bence. Yine lolita lempicka aynı şekilde mor şişesine (feminine)aşığım ama asla yazin kullanamıyorum. Kış parfümü bu da.
Marc Jacobs Daisy yaz,kış kullanabildiğim nadir parfümlerden.
Erkekler icin Paco Rabanne İnvictus çok iyi bence, gidip gelip eşime aldığım parfümdür. Birde Jean Paul Gaultier le beau. Bu ikisi eşiminde çok sevdiği benimde sevdiğim kokular. 10 senedir değistirmedi eşim.
- 23 Ocak 2016
- 32.926
- 49.321
- 598
Çok kullanan varmış merak ettim kokusunu biz Lacoste cuyuz biraz buna da bakıcamBen çok beğeniyorum, birincisi koku cidden güzel ve aşırı kalıcı. Birazcık bile sıksa rahat 2 gün kalıyor. Önceden gidip parfümcü eğer açıksa testerlar oluyor bir denemenizi öneririm
- 30 Aralık 2009
- 22.826
- 88.913
- 1.123
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Kajfjsjdjsjs.Bana kadın parfümü önerileri çıkıyor ya Bencilliğim yine kendini göstermiş, hep kendime parfüm bakmışım demek ki
Araştırdığımıza göre öneriler çıkıyor sanırım bizi düşünen tek varlık
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
hahahahaha
bana "polisan mantolama" reklamı geldi. Sabah beri kombi araştırıyorum adamlar önce evi yalıt mesajı mı vermiş : )))))
Hemen kombi bakma, belki sorun yalıtımdadır bi mantolamayı dene bakalım demek istiyor abi ne düşünceli uygulama akfjjahahs.
- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- 28 Haziran 2015
- 1.889
- 2.035
- 133
Oriflame Flamboyant kesinlikle bayiliyorum eşime bekarligindan beri kac şişe aldim bilmem bu parfumun bende yeri apayri . Ayni sekilde oriflame ascendantta harika. Flamboyant davidoff adventure, ascendant armani code dupesiymis bu arada.
Himm bunlar dışında Tom Ford Black Orchid kışlık bayıldığım bir koku eşimde. Biraz daha ferah meyveli Lacoste Red. Sucul okyanus olarakta Paco Rabbane Invictus.
Hugo Boss Bottled da güzel ya onu da es gecmiyim. Kocama bunlarin hepsini aldım alırım da :)
Himm bunlar dışında Tom Ford Black Orchid kışlık bayıldığım bir koku eşimde. Biraz daha ferah meyveli Lacoste Red. Sucul okyanus olarakta Paco Rabbane Invictus.
Hugo Boss Bottled da güzel ya onu da es gecmiyim. Kocama bunlarin hepsini aldım alırım da :)
- 28 Haziran 2015
- 1.889
- 2.035
- 133
Eşim yıllardır Jagler kullanıyor, harika bir kokusu var ve uzun süre gitmiyor kokusu :))
Klasik jagler mi? Zevkinize saygim sonsuz ama ben nefret ediyorum bu kokudan ya. Esimde babasi hayattayken kullaniyomus diye bi kac kere aldi ama yalvardim bir daha alma diye resmen. Sinek ilaci gibi kokuyo ben barisamadim bu kokuyla. Sport olanı daha kullanilabilir.
- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 83
- 25 Ocak 2021
- 1
- 0
- 1
Ben daha bebekim , büyüyünce düşünsem olurmuuhenüz değil : )