Erkekler için parfüm önerileriniz

Herkese merhabalar, ben özellikle büyüklerim ve yaşıtlarımdan en özelini seçebilmek için aranıza katıldım ve artık buradayım.

Konu ise şu, erkek arkadaşıma doğum günü için çok özel ve mümkünse en muhteşem olan parfümü almak istiyorum.

Erkek arkadaşım 20 yaşında, 1.82 boylarında ve esmer, yeşil gözlü, yağlı tenli Başak burcu. Kendisi sporcu olduğu için sporcu yönü çok fazla günlük hayatta.

Hemen anlatmak istediğime gelince, kendisi şu ana kadar koku kullanmama konusunda hep ısrarcı oldu, ama ben artık ona bir koku almanın zamanının çoktan geldiğini düşünüyorum.

Aranızda şu bahsedeceğim özelliklere göre yazlık ve kışlık olmak üzere koku öneriniz olursa çok sevinmiş olacağım. Aradığım koku tam anlamıyla "afrodizyak etkili olmalı ve aklımı başımdan almalı böyle kokuyu duyunca daha da uçasım gelmeli üzerine". Kendisi çok sağ olsun zaten yapıyor ama bu kadar olgunluğa biraz daha tat katmak istiyorum haliyle.

Önerebileceğiniz, 20-21 yaşları arasındaki bahsettiğim özelliklerdeki erkeğe uygun çıldırtıcı bir parfüm önerisi var mı canlarım ya, büyük ablalarımdan da fikir tanışmak ve almak isterim tabii ama daha çok yaşıtlarıma güveniyorum beni ne kadar iyi anlıyorlardır eminim.

Sanırım fresh kokular ve tenine daha uygun ne gider öğrenmem gerekecek, sevgilerimle herkese...

Merhaba kızlar bende kuzenime parfüm almayi istiyorum. Ya böyle çikolata gibi kokulu kalıcı ama baymayan bı parfüm biliyomusunz.

Emprio Armani HE! Allah'ım nasıl bir güzel koku ,nasıl çekiciii Nişanlım bunu kullanıyor,hediye olarak ta aldığım tek parfüm o'dur.

Diesel veya Armani Black Code önerebilirim.

her iki kokuyuda çok beğenirim. ''pi '' yi bi zamanlar ben bile kullanıyordum hasta olduğumdan kokuya. :) biraz kışlık gibi ama.

PRIVACY de hafif sportif hoş bir koku uygun fiyatlı onuda önerebilirim.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
muhendis, muhendislik okuyan, mimar ve bu tarz meslegi olan bi sevgiliniz esiniz varsa orıflame archıtect alın şisesi muthiş mimarı tasarımda kokusu da cok guzel

muhendis, muhendislik okuyan, mimar ve bu tarz meslegi olan bi sevgiliniz esiniz varsa orıflame archıtect alın şisesi muthiş mimarı tasarımda kokusu da cok guzel

içinde tütün varmış kokunun.Parfümde tütün çok berbat duruyor.Parfümün şişesi güzel ama bence kokusu önemlidir dışı değil.:)

kızlar en son ileti paylaşımının üzerinden epey gecmis , umarim cabuk ses gelir birilerinden...acele karar vermem lazım paco rabanne black xs mi ch212 men mi? erkek arkadasim jean paul gaultier le male kullaniyodu cok seviyo hangisi daha yakın olabilir? Oneriii!!! iletimi ne zaman görürseniz görün cevap verin noooluur...

Son düzenleme:

şıklardan sececeksek eğer 212 derim ben koklamıştım güzel hoş.
Başka istersen önerebilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…