• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler için parfüm önerileriniz

bayanlar Versace Dreamer veee Ferrari Black tek geçerim bunları.gidip gelip koklayacaksınız eşinizi sevgilinizi vs. =)

bvlgari aqva'yı bende tavsiye ederim, ayrıca armani code homme çok hoş bir koku (ağır değil, erkekimsi kokuyor :kedi: ) yves saint laurent body kouros'da güzel.
erkek arkadaşıma joop'tan nightflight'ı aldım bir süre önce, parfüm teniyle birleştiğinde gerçekten mükemmel kokuyor, bir çok kişi sormuş ona parfümün adını, kızlarda maalesef :oklava: , yani iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum :roflol:

bvlgari aqva'yı bende tavsiye ederim, ayrıca armani code homme çok hoş bir koku (ağır değil, erkekimsi kokuyor :kedi: ) yves saint laurent body kouros'da güzel.
erkek arkadaşıma joop'tan nightflight'ı aldım bir süre önce, parfüm teniyle birleştiğinde gerçekten mükemmel kokuyor, bir çok kişi sormuş ona parfümün adını, kızlarda maalesef :oklava: , yani iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum :roflol:

lancome hynose hommeda cok guzel tavsiye ederim birde

Jean Paul

jean_paul_gaultier_le_male_EDT_Spray_125ml_2792.JPG_2792.jpg

jaguar çok etkileyici harika bide calvin klein him süper bencekaydirigubbakcemile2
parfümün kalıcılıgıda önemli sonuuçta

tam bir parfüm delisiyimdir ama ARAMIS LIFE dan daha etkileyici bir erkek parfümü yoktur diyebilirim bütün kızları hatta erkekleri bile etkileceğini düşünüyorum...:90::82:

Ben erkek parfümlerinde maskülen kokuları seviyorum. Daha çok siyah kokuları ya da... Genel olarak
Armani attidute, Tous heaven, givenchy play intense, euphoria, dupont, 212 sexy men, 212 men sevdiğim kokulardı... ama son günlerde bir kokuya baa yıııl dııııııım. Chanel Bleu ne kadar güzel bir parfüm olmuş o öyle Eşinize alacaksanız gidin mutlaka onu bi koklayın... Chanel allure erkek bana ortalama geliyor ama bu tam anlamı ile mükemmel olmuş

Back