• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler için parfüm önerileriniz

baharat ve tarcinli seyleri seviyo kışa uygun olarak bunlari icerdigini dusundugun ne onerebilirsin?

dolca gabbana the one zencefil ağırlıklı güzeldir.
sonra, versace blue çok hoş bır odunsu güzel parfümdür.
prıvaccenın sıyah şişeside baharattır kardeşim kullanmıştı kışlık güzel bir koku.

baharatlı kokuları fazla bılmıyorum canım.Benım tercıhım bayanda ve erkekte hafıf hoş parfümler olduğundan başka bılmıyorum:)

baharat ve tarcinli seyleri seviyo kışa uygun olarak bunlari icerdigini dusundugun ne onerebilirsin?

prıvaccenın sıyah şişeside baharattır kardeşim kullanmıştı kışlık güzel bir koku.

baharatlı kokuları fazla bılmıyorum canım.Benım tercıhım bayanda ve erkekte hafıf hoş parfümler olduğundan başka bılmıyorum:)

baharatlı kokuları fazla bılmıyorum canım.Benım tercıhım bayanda ve erkekte hafıf hoş parfümler olduğundan başka bılmıyorum:):34:

baharatlı kokuları fazla bılmıyorum canım.Benım tercıhım bayanda ve erkekte hafıf hoş parfümler olduğundan başka bılmıyorum:):34:

cooook teşekkürler eda, olsun yine de epey aydınlandım😉önce bu dediklerini bi deneyelim ama şimdilik internet üzerinden paco rabanne black xs sipariş verdim 50ml begenmez belki diye bulabildigim en kucuk boyutu aldim ama nette yorumlarda begenildigi yonunde yorumlar okudum. beğenmezse bi daha almam sonuçta hediye😊

ben parfüm hastası bırı olarak beğenmedim chanel bluyu.Neden dersenız dığer kokularla benzerlık var.ilk sıkıldığında hoş fakat sonrasını beğenmedim sıradan geldi.

cahnel blue yu beğenmekle birlikte bu yoruma katılıyorum

İlk önce kayınpederim kullanıyordu inanılmaz beğenmiştim adını sormuştum daha sonra eşim kullanmaya başladı adını soruğumda oda aynı ismi söyledi BLEU :)

Arkadaslar ağır,kalıcı etkileyici şöyle yanından gecene bıle mis gibi kokacak bir erkek parfümü istıyorum eşim için tavsiyelerinizi bekliyorumm..:)

Oriflame Flamboyant Erkek parüfmünü tavsiye ederim. Eclat ve Excite da olabilir ancak favorim Flamboyant.

Flamboyant EdT'nin heyecan veren kokusu ile hayatın tadını doyasıya çıkarın. Turunçgillerin heyecan verici notaları ve güçlü baharat aromasının harekete geçiren birlikteliği hayattan daha fazlasını isteyen erkeklerin vazgeçilmezi. 75 ml.

http://www.oricosmetics.com/images/...nsu/oriflame_odunsu_kokulu_erkek_parfumu9.png

Oriflame Odunsu Erkek Parfümleri - ORİFLAME ÜYELİK VE KAYIT SİTESİ

Erkek arkadaşım "hugo boss bottled night" kullanıyor. ve ben kokusuna bayılıyorum. Ferah, temiz ve erkeksi. Kokusuna bir bak istersen canım, ayrıca çok da kalıcı.

Hugo Boss-BOSS kesinlikle. Çok güzel bi kokusu. Evet klasik bi koku ve her 10 erkekten birinde var. Ama gerçekten cok hoş bi koku. 50 insanın 40 ı beğenir. Genel bi koku cünkü neredeyse herkese hitap ediyor. Bende sevgilime aldım geçenlerde, kokladıkça bi daha koklayasım geliyor :1:

Hugo Boss - Boss (cool adamlara - orta)
Nikos - Sculpter (seksi olmasını istediğiniz adama - orta ve apır arası)
Hugo Boss - In Motion (romantik adamlara - orta)
Bvlgari - Black (asi adamlara - orta ve ağır arası)
Chanel - Bleu (işe giden adamlara - ağır)
Narcisso Rodriguez - For him (Tam bir romantik akşam yemeği, ya da önemli iş toplantısı kokusu - ağır)
Diesel - Only the brave (Sadık ve güçlü bir adam - orta)
212 - VIP (Gece dışarıda gezmelere çıkmış bir adam - orta)
Joop - Classic (Tehlikeli ve çekici erkek kokusu - ağır)
Paco Rabanne - Black XS (Rock müzik seven adamın kokusu - orta)
Davidoff - Silver Shadow (Traştan sonra banyodan sonra sürülebilecek tipte bir koku - orta)
Dior - Higher (Günün her anı enerji verecek çekici bir koku - ağır değil)
Cerutti 1881 (Ağır ve dediğim dedik adam kokusu- ağır)
Azzaro Chrome (Aile babası kokusu- fresh)
Calvin Clein - One (Spora giden sporcu adam kokusu - hafif ve fresh)

(Rochas, One million, 212 man o kadar çok sıkan var ki çevremde, eskiden çok sevmeme rağmen artık birşey ifade etmiyor, çok popüler parfümler)

Bu listeden her zevke uyan ve en iyilerini yazmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz size ve sevdiğinize uyan bir tanesini :12:

Back