• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler için parfüm önerileriniz

slazenger yesil olan nişanlım kullanıyo cok süper bi koku benceopuyorumnanaktan full speed,privacy de cok ii.

ben avonun Black Suede Touch adlı parfümünü çok beğeniyorum açıkçası. ama onun dışında LAURA BIAGIOTTI Acqua Di Roma da harika bi parfüm.bu ikisini tek geçerim..

15183_s.png
oriflamdan s8 night kokusu çok güzel ve kalıcı

kesinlikle DUNLOP...
çok eski bir parfüm olmasına ragmen bayılıyorum bu kokuya...,
esime yılbasında almayı düşünüyorum

gucci sıyah şişeyi kokladım geçen gün beğendim . eve geldim . Kokusu başka bır şey olmuş annemde dediki kızım ter kokusu gibi bu parfüm nerden bulursun böyle kokuları dedi neyseki almamıştım kağıttan kokladı.delikafadulden

kızlarr sevglınıze alcaksanız burbry clasic ve kenzo bunları deneyın sevglınıde koklayınca ona birkere dha aşık olacaksınız.. hatta sizinle bi şeyi daha paylaşayım birgün otobüsün arka sıralarında oturuyorum ön koltuklardada erkekler var duraklara gelınce kapılar açılıp kapanıyor ya ayy burnuma öyle güzel bir koku gelıyorkı aşık oldum kokuya ne bu acaba ne bu acab kımden gelıyor acaba dıye dıye eve geldım bilsem kımden geldıgını utanmadan yüzsüzlük yapıp sorucam amabirsürü erkek var =)) bu kokuyu 3 kez duydum otobüste başka başka zamanlarda hani koku bu tarıfte edılmıyorkı .. parfumlerı denıyorum ama yok bulamıyorum kafayı yedım ama en sonunda buldum BURBRY CLASICmiş aldım kendıme 1 şişe açık parfumcuden =)) bi güzel kullandım erkek kokusuymuş neymış banane valla sevglımde yoktu ki ona alsaydım hehhe hem sıktım hem kokladım kendımde ohh tavsıye ederım sevglılerınıze alablırsınız

Back