Erkekler için en etkili korunma yöntemi hangisidir?

esrant

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
6.675
3
356
38
Antalya
Ben bunu çok merak ediyorum.
Bir erkek için en etkili korunma yöntemi hangisidir,kondom dışında.
bu iğneler vs erkeklere uygulanabiliyor mu?uygulanıyorsa nerelerde ve ne şekilde?
Ya da başka yöntem var mı erkeklerin uygulayablieceği?
Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler şimdiden..

merhaba çok güzel soru ama maalesef erkeler için bilinen en etkili iki yöntemden biri prezervatiftir. diğeri ise erkek üreme kannalarının bağlanmasıdır ki bu da ileri de ancak tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmak demektir yani geri dönüsüz bir yöntemdir erkekler için çok tercih edilmemektedir.

Hımm..Üzüldüm bu duruma:)
Ben bir ara bu koruyucu iğnelerin erkekler için de uygulandığını duymuştum ama sanırım doğru değilmiş.
Prezervatif tam güven vermiyor bana,e tüpleri bağlatmak da daha en başından anlamsız olduğuna göre,gene iş başa düşüyor anlaşılan:)
Teşekkürler cevabınız için.

kadın olmak sorumluluğu daha fazla üstüne almak değil midir zaten:)

alla alla anlamis degilim ben Kadindoktoruma sordum özellikle varmi diye Erkekler icin igneler evet var dedi ee bi zarari varmi dedim hayir dedi Bazilari Kisirlik yapior diye saniyorlar o yüzden erkeklerde yaklasmiyor ama öle bisey yok dedi bana Doktorum :S

bahsettiğiniz iğnelerin güvenilirliği düşüktür. ben tavsiye etmiyorum. başka görüşlere elbetteki saygım var. siz hangi yöntemi isterseniz trcih etmekte sonuna kadar özgürsüznüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…