evet bende bunu bekliyordum.yine kandırıldıkgerçi konu doğru kişi adı ayşe olsa ne mine olsa ne fark eder?
Ya ben anlatamıyorum yada senin algın yetmiyor kusura bakma ama ben olsam saklamamm hem sennde dediğin gibi kimsenin hayatı ne seni ne başkasını ilgilendirr sadece ben sordum bilgin varsa nezaketen cvp verirsin eğer yoksa karşındakini suçlamazsın okur geçersn
rica ederim :) bu arada ben burda çok okuyorum insanların hamile kalmak için nasıl çaba gösterdiğini. yine Allah bilir tabi ama ilk ilişkiden hamile kalan azdır sanırım.kolay olmadıgınnı dusunuyorum hamile kalmanın da. umarım öyle bir şey çıkmaz yine de.
bende bekliyorum patlamak üzere biri bizle gene dalga geçiyor olabilir mi avukat mı çıkacak tez konusu mu:)))))
hahh işte beklenen üye cevabı. ben nezaket ne bilmiyorsam sen kibar davranıp bana öğretseydin keşke...
erkek arkadaşın aşı yaptığı gün ilişkiye girmş. bak orda da yazıldı defalarca... hangi yöntem olursa olsun aynı gün koruma sağlamaz...
şimdi aklıma geldi benim bildiğim türkiyede bu tir şeyler yasak.yani kısırlaştırıcı iğneler falan..
konuda patladı bendee HALİL SEZAİ KIVAMINDA İSYANNNNNNN diye bağırasım var dalga falan değil tatlımm ya bugün öğrendim hani bilen yaşayan vardır diye sormak istedim hepsi bu :))))
huuu ilk kez birlikte olmuşlar ve gün içinde bir kaç kez tekrarlamışlar mıııo ne enerjii o neyse şaka bir yana bekarımm bildiğim kadarıyla böyle bir aşıı falan yok erkekler için.Varsada ben bilmiyorum diyelimm.Ama öyle bir aşı falan olsaydı kesin kk dan öğrenirdik yanii. arkadaşın ertesi günü hapı alsın ve mümkünse bu eylemi tekrarlarken korunsunlarr vallahi şakaya gelmez bu işler hamile kalabilir yanii
bnde sokaklarda gezen akli dengesiyerinde olmayanlara yapılıyor diye duymuştum.
sizi bilmemde biz isyan edecez yakında çünkü özellikle cumartesi ve pazar geceleri bir şekilde kekleniyoruz kk.üyeleri yardım etmeye çalışıyorlar bir bakıyoruz insanlar dalga geçiyorlar ne anlıyorlarsa artık dediğim gibi ya tez konusu oluyoruz ya da bir avukatın müvekkilinin dosyası neyse sorun değil benim konu hakkında bir bilgim yok ama sanmıyorum öyle bir yöntem olsa bile bir erkek o aşıyı yaptırmaz mutlaka yüksek yan etkileri vardır....
Bir kac hafta sonra arkadasin kendi adina konu actirir yine size burda,
Kürtaj olucam başka çarem yok diye.
Korkuyor madem niye kendi korunmuyor???
sanmıyorum çünkü benim öğrencilerim ağır derecede zihinsel engelli ve bazılarının ailesi bu iğneden yaptırmak istediler ama türkiyede yasak olduğunu öğrendik.
çocuğun ailesi finduk diyarında yaşıyormuş töğbe töğbeee bu iy oldu ya beni güldürdünn artıkk gerildimmde yok sen yaşadın yok hikaye bilmem ne ayıp ya biraz hoşgörülü olmak gerekmiyormu ben olsam bile bukadar yargılanmayı hakediyormuyum bu tür konularda demekki utanmış anlayışla karşılayalım bilgimiz varsa yardımcı olalım diye düşünülmezmi hayr bu tür konular olmasada bi çok konuya cvp verdim ama kimseyi yargılamadan kırmadan yaptım bunu galibaa bugüne kadar yanlış yapmışım nedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?