Erkekler hamile eşlerini neden aldatıyor

Peki korunmanıza rağmen nasıl gebe kaldınız? İlaç mi kullandınız yoksa eşiniz prezervatif mi kullanmıştı?

Bence gaslighting dedikleri şeye maruz kalmışsınız size her şey yolundaymış gibi davranıyor siz şüphelendiğinizde sizi suçluyor, dürüstçe davranmıyor. Psikolojik olarak yiyip bitiriyor sizi

Yetistiginiz ailede manupule edildiyseniz ozellikle babaniz tarafindan ve psikologla gorusmeden evlenirseniz sonuc kacinilmaz manupule edecek baska bir adam buluyorsunuz. Babama suc yuklemiyorum kac yasina geldik . O kadar okuyan, farkindaligi yuksek biriyim benim yaptigim gozlerimi kapatip bile bile atlamak oldu.
Son damlayla suphem vs kalmadı. Konduramamalarım ortadan kalktı

Canım evliliğinizin başından belliymiş eşinin ben psikolojik sorunu olduğunu düşünüyorum hatta eşcinsel mi diyede düşünmedim değil oturup bu konuyu konuşmanız lazım ama konuşmaktan kaçınacağını düşünüyorum bir kadın için gerçekten zor bir durum ama bu durum senin hamileliğinle yada senle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Allah yardımcın olsun herkesin imtihanı farklı senin imtihanında eşin olmjş canım allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…