- 11 Şubat 2023
- 9.850
- 1
- 21.884
- 268
Tesadüf desen değil merak desen değil kendisi paylaymis.. yigenin bosansin.Merhaba arkadaşlar yigenimin bir sorununu yazacağım umarım yardımcı olabilirsiniz ben ne diyecegimi bilemedim nasıl yardımcı olsam bulamadım anlattigi şey açıkcasi benimde kafami karıştırdı. Yigenim 3yıldır evli eşinin telefonuna bakarken Twitter hesabı görmüş bı bakıyor ismi değişik soyadı aynı fake bir hesap açmış ve hesapta iki erkeğin birliktelik yaşadığı videolar paylaşmış. Bu tarz video atanları beğenmiş. Yigenim ağlayıp duruyor ben çocuk istiyordum bide bu ya gay se bosanmalimiym bı erkek neden böyle videolar izlesin teyze diyor çocuğun dediği mantıklı böyle bir eğilimi olmasa niye izlesin ki eşime sordum asla normal deyil hatta bir erkek için bence miğde bulandırıci erkek vücudu var oda kıllı mıllı vücut işte neyine bakıp haz alacak normal bir erkek diyor. Sizce normalmi yada gay midir?eşi de özür diliyormus yemin ediyormus meraktan falan diyormuş ama pek inandırıcı deyil. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun
Lezbiyen videoları izleyen kadınlar gibi bazı erkekler de gay videosu izleyebiliyor. Yönelimi ya da merakı vardır belkiMerhaba arkadaşlar yigenimin bir sorununu yazacağım umarım yardımcı olabilirsiniz ben ne diyecegimi bilemedim nasıl yardımcı olsam bulamadım anlattigi şey açıkcasi benimde kafami karıştırdı. Yigenim 3yıldır evli eşinin telefonuna bakarken Twitter hesabı görmüş bı bakıyor ismi değişik soyadı aynı fake bir hesap açmış ve hesapta iki erkeğin birliktelik yaşadığı videolar paylaşmış. Bu tarz video atanları beğenmiş. Yigenim ağlayıp duruyor ben çocuk istiyordum bide bu ya gay se bosanmalimiym bı erkek neden böyle videolar izlesin teyze diyor çocuğun dediği mantıklı böyle bir eğilimi olmasa niye izlesin ki eşime sordum asla normal deyil hatta bir erkek için bence miğde bulandırıci erkek vücudu var oda kıllı mıllı vücut işte neyine bakıp haz alacak normal bir erkek diyor. Sizce normalmi yada gay midir?eşi de özür diliyormus yemin ediyormus meraktan falan diyormuş ama pek inandırıcı deyil. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun
Ya biseksuel ya da yönetimini karısıyla evlenerek gizlemeye çalışmış.Merhaba arkadaşlar yigenimin bir sorununu yazacağım umarım yardımcı olabilirsiniz ben ne diyecegimi bilemedim nasıl yardımcı olsam bulamadım anlattigi şey açıkcasi benimde kafami karıştırdı. Yigenim 3yıldır evli eşinin telefonuna bakarken Twitter hesabı görmüş bı bakıyor ismi değişik soyadı aynı fake bir hesap açmış ve hesapta iki erkeğin birliktelik yaşadığı videolar paylaşmış. Bu tarz video atanları beğenmiş. Yigenim ağlayıp duruyor ben çocuk istiyordum bide bu ya gay se bosanmalimiym bı erkek neden böyle videolar izlesin teyze diyor çocuğun dediği mantıklı böyle bir eğilimi olmasa niye izlesin ki eşime sordum asla normal deyil hatta bir erkek için bence miğde bulandırıci erkek vücudu var oda kıllı mıllı vücut işte neyine bakıp haz alacak normal bir erkek diyor. Sizce normalmi yada gay midir?eşi de özür diliyormus yemin ediyormus meraktan falan diyormuş ama pek inandırıcı deyil. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun
Bence bayanlarin da acip lezbiyen videosu izlemesi normal deyil ki.Normal erkeklerin gay videosu izleyebileceğini düşünmüyorum.Konuyu açma amacımda acaba ben mi yanlış düşünüyorum belkide normaldir bir ihtimal dedim çocuğunluk benimle aynı fikirde.Meraki oldu diyelim açtı izledi kapattı ama bu hesap açmış bildiğiniz meraktan öte benceLezbiyen videoları izleyen kadınlar gibi bazı erkekler de gay videosu izleyebiliyor. Yönelimi ya da merakı vardır belki
Evet mesela ben ergenlik çağında arkadaş çevrem bahsediyordu ben de merak ediyordum acaba kız kıza nasıl oluyor diye o dönemde meraktan dolayı birkaç lezbiyen videosuna bakmıştım. Ama sizin yeğeninizin eşi bildiğin hesap açmış ve gay videoları paylaşmış. Büyük ihtimalle paravan evlilik yapmış. Yönelimi vardır. Eşiyle cinsel hayatı da iyiyse gay değil de biseksüel olabilir benceBence bayanlarin da acip lezbiyen videosu izlemesi normal deyil ki.Normal erkeklerin gay videosu izleyebileceğini düşünmüyorum.Konuyu açma amacımda acaba ben mi yanlış düşünüyorum belkide normaldir bir ihtimal dedim çocuğunluk benimle aynı fikirde.Meraki oldu diyelim açtı izledi kapattı ama bu hesap açmış bildiğiniz meraktan öte bence
Evet ben pek anlamam açıkçası terimlerden böyle birşey duyunca açtım arastirdim biraz bunun yönelimi daha çok biseksuel gibi geldi bana da. Eşim diyor ki hanım bu tarz şeylere merakı varsa bunu bir şekilde deneyimlemek ister.Ya çok da utanç verici tam olarak anlatamiyorum da eşimin dedigi önce bakar sonra dener sonra da kendinde denetmek ister bu her halükarda bizim kızımızın kabul edeceği yada yapmıştır ya falan deyip üstü kapatılacak birşey deyil Sonuc olarak erkeklere bir şekilde ilgisi var ne olduğunun ne önemi var diyor.Baska bir bayanla bu tarz birşeyler yapmış duysak yapma etme yuvanın kıymetini bil deriz kızımıza da bir hata yapmış bir kereye mahsus deriz bu ne böyle diyor.Evet mesela ben ergenlik çağında arkadaş çevrem bahsediyordu ben de merak ediyordum acaba kız kıza nasıl oluyor diye o dönemde meraktan dolayı birkaç lezbiyen videosuna bakmıştım. Ama sizin yeğeninizin eşi bildiğin hesap açmış ve gay videoları paylaşmış. Büyük ihtimalle paravan evlilik yapmış. Yönelimi vardır. Eşiyle cinsel hayatı da iyiyse gay değil de biseksüel olabilir bence
Maalesef öyle gözüküyor keşke hiç evlenmeseydi bu acaba hormonal birşey mi yoksa sapkınlık mı.Ya biseksuel ya da yönetimini karısıyla evlenerek gizlemeye çalışmış.
Biseksüel (hem erkekten hem kadından hoşlanan) kişiler için kullanılır. Biseksüel kadınlar da var erkekler de var. Yeğeniniz için hayırlı olanı diliyorumEvet ben pek anlamam açıkçası terimlerden böyle birşey duyunca açtım arastirdim biraz bunun yönelimi daha çok biseksuel gibi geldi bana da. Eşim diyor ki hanım bu tarz şeylere merakı varsa bunu bir şekilde deneyimlemek ister.Ya çok da utanç verici tam olarak anlatamiyorum da eşimin dedigi önce bakar sonra dener sonra da kendinde denetmek ister bu her halükarda bizim kızımızın kabul edeceği yada yapmıştır ya falan deyip üstü kapatılacak birşey deyil Sonuc olarak erkeklere bir şekilde ilgisi var ne olduğunun ne önemi var diyor.Baska bir bayanla bu tarz birşeyler yapmış duysak yapma etme yuvanın kıymetini bil deriz kızımıza da bir hata yapmış bir kereye mahsus deriz bu ne böyle diyor.
Ya insan hani merakından "ne yapıyor len bunlar" diye bir kere bakar onu anlayabilirim ama video paylaşıp, beğenip üstüne bunu tekrarlı şekilde yapıyorsa büyük ihtimalle kendisi de gay olabilir. Biseksuel de olabilirMerhaba arkadaşlar yigenimin bir sorununu yazacağım umarım yardımcı olabilirsiniz ben ne diyecegimi bilemedim nasıl yardımcı olsam bulamadım anlattigi şey açıkcasi benimde kafami karıştırdı. Yigenim 3yıldır evli eşinin telefonuna bakarken Twitter hesabı görmüş bı bakıyor ismi değişik soyadı aynı fake bir hesap açmış ve hesapta iki erkeğin birliktelik yaşadığı videolar paylaşmış. Bu tarz video atanları beğenmiş. Yigenim ağlayıp duruyor ben çocuk istiyordum bide bu ya gay se bosanmalimiym bı erkek neden böyle videolar izlesin teyze diyor çocuğun dediği mantıklı böyle bir eğilimi olmasa niye izlesin ki eşime sordum asla normal deyil hatta bir erkek için bence miğde bulandırıci erkek vücudu var oda kıllı mıllı vücut işte neyine bakıp haz alacak normal bir erkek diyor. Sizce normalmi yada gay midir?eşi de özür diliyormus yemin ediyormus meraktan falan diyormuş ama pek inandırıcı deyil. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun
Ama sizin eşinizin yaptığı şu açıklama da bana tuhaf geldi. Yeğeninizi eşi bir kadınla aldatmış olsa bir hata yapmış bir kereye mahsus demek yanlış olurdu çünkü bu affedilmemesi gereken bir şey. Aldatan yine aldatır. Bu sitede de görüyorum kocam beni aldattı konuları açan kadınlar oluyor.Evet ben pek anlamam açıkçası terimlerden böyle birşey duyunca açtım arastirdim biraz bunun yönelimi daha çok biseksuel gibi geldi bana da. Eşim diyor ki hanım bu tarz şeylere merakı varsa bunu bir şekilde deneyimlemek ister.Ya çok da utanç verici tam olarak anlatamiyorum da eşimin dedigi önce bakar sonra dener sonra da kendinde denetmek ister bu her halükarda bizim kızımızın kabul edeceği yada yapmıştır ya falan deyip üstü kapatılacak birşey deyil Sonuc olarak erkeklere bir şekilde ilgisi var ne olduğunun ne önemi var diyor.Baska bir bayanla bu tarz birşeyler yapmış duysak yapma etme yuvanın kıymetini bil deriz kızımıza da bir hata yapmış bir kereye mahsus deriz bu ne böyle diyor.
Evet evet ben ilk yigenimden duyunca kızım merak edip bakmıştır bi sakin ol falan dedim teyze bir kere merak edip bakma değil adam Twitter hesabı açmış video atıyor baskalarinin bu tarz videolarına begeni atıyor 2022den beridir aktif bir şekilde kullanıyor bu hesabı diyor. Ee 3yıldır ne merakı o hesabı açmasının sebebide o cevredeler edinmek belkide konuşuyordu bile oradan başka ne diye hesap acarki insanYa insan hani merakından "ne yapıyor len bunlar" diye bir kere bakar onu anlayabilirim ama video paylaşıp, beğenip üstüne bunu tekrarlı şekilde yapıyorsa büyük ihtimalle kendisi de gay olabilir. Biseksuel de olabilir
Peki yegeniniz bunu eşine sormuş mu?Evet evet ben ilk yigenimden duyunca kızım merak edip bakmıştır bi sakin ol falan dedim teyze bir kere merak edip bakma değil adam Twitter hesabı açmış video atıyor baskalarinin bu tarz videolarına begeni atıyor 2022den beridir aktif bir şekilde kullanıyor bu hesabı diyor. Ee 3yıldır ne merakı o hesabı açmasının sebebide o cevredeler edinmek belkide konuşuyordu bile oradan başka ne diye hesap acarki insan
Evet evet ben ilk yigenimden duyunca kızım merak edip bakmıştır bi sakin ol falan dedim teyze bir kere merak edip bakma değil adam Twitter hesabı açmış video atıyor baskalarinin bu tarz videolarına begeni atıyor 2022den beridir aktif bir şekilde kullanıyor bu hesabı diyor. Ee 3yıldır ne merakı o hesabı açmasının sebebide o cevrelerden edinmek belkide konuşuyordu bile oradan başka ne diye hesap acarki insan. Wallahi insan kime güveneceğini şaşırıyor çok tuhaf bir zamanda yaşıyoruz kırk yıl düşünsem aklıma böyle birşey gelmezdiYa insan hani merakından "ne yapıyor len bunlar" diye bir kere bakar onu anlayabilirim ama video paylaşıp, beğenip üstüne bunu tekrarlı şekilde yapıyorsa büyük ihtimalle kendisi de gay olabilir. Biseksuel de olabilir
Tabiki söyledi kavga kıyamet koptu eşi ağlıyor özür diliyor kendimi öldürürüm intihar ederim diyormuş bide yiğenim senin 6aylik telefon dokümanıni çıkarttım demiş gerçekten de çıkarmış ama dokümanda bişe bulamamış teyze öyle dedim hiç sesi çıkmadı ondanda şüphelendim diyorPeki yegeniniz bunu eşine sormuş mu?
Tabi ki onunda affı olmaz demek istediği şu başka bir kadınla birşey olsa o durum bile bundan daha iyi uyaririz yapma etme der kızarız bir daha olursa da bırak Bosan deriz kızımıza da hani insan oğlu kızım bir kere bir hataya düşmüş deriz ara bulmaya çalışırız ama bu nedir böyle izzahi yok diyor. Yani her iki durumda kötü ama bu onun bile kötüsü demek istiyor. Yoksa dediğiniz gibi birisi aldatiyorsa zaten o evlilik bitmelidir bence deAma sizin eşinizin yaptığı şu açıklama da bana tuhaf geldi. Yeğeninizi eşi bir kadınla aldatmış olsa bir hata yapmış bir kereye mahsus demek yanlış olurdu çünkü bu affedilmemesi gereken bir şey. Aldatan yine aldatır. Bu sitede de görüyorum kocam beni aldattı konuları açan kadınlar oluyor.
30yasinda öyle yaşı falanda ufak deyil merak deyil bu dediğiniz gibinormal değil tabii ki. merakla izleneecek bir sey de değil bu. adam mesai harcayıp hesap falan açmış. kaç yasında evli barklı adam neyini meral etmis olabilir Allah askina
Peki bu hormonal bir durumdan ötürü mü oluyor yoksa sapkınlık mı? Guzel dileğiniz için teşekkür ediyorum.Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınBiseksüel (hem erkekten hem kadından hoşlanan) kişiler için kullanılır. Biseksüel kadınlar da var erkekler de var. Yeğeniniz için hayırlı olanı diliyorum
Sadece yönelim. Ülkemizin şartlarıyla çok geç farkına varılıyor ya da hiç varilamiyor.Maalesef öyle gözüküyor keşke hiç evlenmeseydi bu acaba hormonal birşey mi yoksa sapkınlık mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?