Erkekler böyle sıkılgan mı?

2 gün üst üste eşimin akrabalarına maruz kalsam ben de sıkılırım ve dile getiririm. Hatta büyük ihtimalle ikinci gün gitmezdim bile.
10 senedir görmediğiniz insanlar için böyle bir patlamaya ne gerek vardı? Çok lazım olsalar daha sık görüşürdünüz herhalde.
Adamı çocukla tehdit etmişsiniz bir de. Tam cinnetlik.

10 senedir görmediğiniz akrabalar için eşinizle kavga etmeniz o kadar saçma ki. Eşiniz sizin akrabalarınızla sürekli vakit geçirmek istemediği için çocuk niye asosyal olsun, başka bi şeye sinirlenip bu saçma olaya patlamışsınız gibi geldi.

Benim eş aşırı sever kalabalığı ben tam aksine tamamen bireyselciyim nefret ederim kalabalıktan vs tahammulum çok düşüktür bilemedim objektif olamam bu konuda esiniz hakli

Bu ne demek ya? Eşinizi çocukla tehdit etmeniz çok saçma. Eşiniz haklı bence. Ne güzel konuşmuş kötü bir şey dememiş. Sizinle baş başa bayram geçirmek istemiş doğal olarak. 2 gün üst üste akrabanızla vakit geçirmişsiniz. Ben olsam ben de sıkılırım. Kendinizi eşinizin yerine koyun. Eşinizin akrabalarıyla 2 gün vakit geçirmek ister miydiniz?
böyle yaparsan sürekli bu çocuğu da senin istediğin gibi kapatırım eve, başka zaman da sosyalleşsin diye uğraşmam

Açıkçası bunu erkeklere mal etmek çok doğru değil, eşinize neden asosyal dediğinizi de anlayamadım , adam hiç yanınıza gelmese vakit geçirmese asosyal deseniz anlarım oysa zaman geçirmiş ve size hiç kimseyle görüşmeyelim dememiş ki, biz de ailecek bi şeyler yaparız demiş. Açıkçası ben de çok fazla insanla vakit geçirmektense çekirdek ailemle olmayı daha çok seviyorum. Aşırı kalabalık hoşuma gitmiyor.

Evet çünkü eşim genelde üçümüz olalım istiyor, mesela sevmediği biri varsa çocuk için bile idare edemiyor aile görüşmelerine. Ve hep ben çabalıyorum oğlumun sosyalleşmesi için. O da çabalasın, yeri geliyo ben de bulunmak istemediğim ortamlarda bulunuyorum. Onun iş arkadaşları, onların eşleri vs sevmediğim insanlarla tatile dahi gittim kaç kez. Bu arada akrabalarımızla aynı şehirde değiliz ben senelerce görmem çoğunu, öyle evimize misafir de gelmez gitmezler. E o kadar da idare etmeli diye düşünüyorum.

Evet genelde o da öyle sakinlik sever, ben de sakin yapıdayım ama kalabalık ortamlar çok severim. Biraz karakterlerimiz farklı bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…