Erkekler benden hoşlanmıyor?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
28 yaşındayım. Bugüne kadar hiç bir ilişkim olmadı. Halbuki benim hayatımda aşk, sevgi gerçekten çok önemli bir şey. Ama ne zaman bir erkekten hoşlansam beni reddetti. Bazen ben açıldım direk reddedildim. Bazen direk açılmadım ima etmeye çalıştım. Baktım hoooppp aklı başka kıza gitmiş. Böyle durumlar yaşadım. Ondan dolayı kendime özgüvenim sıfır. Kendimi aptal, çirkin, bazen ezilmesi gereken bir böcek gibi hissediyorum. Artık kimseden hoşlanmak istemiyorum çünkü sonu sürekli hüsran oluyor. Bazı kızlar sayısız erkeği peşinden koştururken neden bende böyle oluyor dersiniz?

Bakımlı , nazik , okuyan araştıran, hobileri olan bunlara zaman ayıran sosyal bir kadın 50sinde bile çevresinin ilgisini görür diye düşünüyorum. Sizde ne eksik acaba? Kendinizi biraz eleştirin belki farkında olmadığınız olumsuzluklar vardır. Bunları düzeltmeye çalışın.

Cok yakinimda birisi de sizin gibi, cok iyi bakimli filan olmasina ragmen erkekler ondan kaciyor, bizim tahmin ettigimiz sebep insan iliskilerini fazla kurmasi, yanlis orneklendirmek istemem ama,

Kalabalik arkadas geubuyla bir yere gidersin, garsona herkes siparisini verir, o bak simdi senin adin ne, (atiyorum) ahmetcim sen simdi bana soyle soyle getiriyorsun der, sonra tekrar garsonu cagirmasi gerekse ahmetcim, bibbakiver ve filan diye hemen gereksiz iletisim halinde olur

Araba almaya gider, gayet mesafeli konusur satan kisiyle, sonra bir yerde bundan soz ederken satici sanki kirk yillik arkadasiymis gibi, mehmet kaporta temiz dedi diye mesela anlatir

Arkadaslariyla, haci, lan oglum nabiyosun diye el sakalariyla konusur...

Muazzam iyi bir insan, ama bulustugu gorustugu insanlar bu tavirlarindan rahatsiz oldugu icin genelde olumsuz donus yapar.

İkili iliskilerde hemen mic mic olmaya meyillidir, o yuzden de kacirir kisa surede...

Sizi bilmiyorum ama acaba boyle tavirlariniz olunca erkekler biraz baskin ciktigizi dusunerek birakiyor mu acaba?

Back
X