- 30 Mayıs 2012
- 14
- 0
-
- Konu Sahibi panikatak
kızlar 15. haftamda doktor kız olabilir dedi.KEsin söyleyemedi.Değişmez dimi kızdır yani.Off hiç bişi alamıyorum.Bu doktorlar neden kesin demez.Hiç aranızda değişen oldu mu?
cinsiyetini 17. haftada ogrendik, ama randevumuzu biz oyle gec almistik..bendeki degisiklikler daha oncede paylastim…goguslerimin ucunda top top seyler cikti..canim eksi cekti tatli birseyleri ne gormek ne yemek ne duymak istiyordum. Bazen ekmek bile yemek istemiyordu canim. Normalde cok eksi yemekleri sevmem ilk haftalarda ayila bayila yiyordum. Midem bulandi ama cok sukur kusmadim, cunku midemi bos birakmamaya calistim. Tuzlu kraker bulantiya karsi ise yariyor dediler, ama bende pek ise yaradi denemez gene bulaniyordum gene bulaniyordum.
Ayrica tatli tuzlu erkege kiza isaret degil bence…bi tanidik ilk kizinda eksi yemis 2. Kizindada hep tatli…
oglum olacak Allah kismet ederse canimnedir peki cinsiyeti bebeğinin?
ben de tatlı pek yemek istemiyorum,acıyı daha çok istiyor sanki canım kızıma hamileyken de ekşi istemişti ilk aylarda canım
12. haftada ve 19. haftada 2 farklı doktor da kız dedi. Belirtiler söyle:
Keseyi 6. haftada gördük, kalbini 7 haftada duyduk.
Bulantı, kusma baş dönmesi sadece 12. hafta içindeki 2 gün oldu o kadar.
Aşerme yok.
Basen, kalça yok sadece öne çıkan bir göbek var.
21 hafta itibariyle sadece 2 kilom var.
Aşırı hareketli, hep tekme yumruk savuruyor, sesime ve müziğe tepki veriyor.
Ölçümlerde de bizi hiç üzmedi hep uygun pozisyonda kaldı.
Canım özellikle bişi istemedi ama herşeyi de yedim. Tiksinmedim.
Arada halsizlik bel ağrısı olmakla beraber çok enerjiğim.
sivilcelenmem var.
Göğüs uçlarım çok acıyor daha adet gecikmesi olmadan başlamıştı. Çevresi ise ağır ağır koyulaştı ama hala sütlü kahve renginde.
Çok yanıyorum ayaklarımın altı yanıyor.
Şu sıralar iyiym ama birkaç hafta aşırı kalp çarpıntısı yaşadım.
Cildim çok yağlıdır ve saçlarım ama artık çok geç yağlanıyor.
Umarım yardımım olmuştur:)
sağlıkla doğurmayı nasip etsin Allah
benim şu an ki belirtilerime çok benziyor kızıma hamile olduğum zamankilere de benziyor
daha 6.haftadayız en başta sağlıklı olmasını diliyoruz ama ne yalan söyleyim benim gönlüm yine kızdan yana Allah biliyor
slm anneler, anne adayları...
size sorum 2 tane
1- erkek yada kız bebeğin belirtileri nelerdir?
2-cinsiyetini ne zaman öğrendiniz, kaçıncı haftada???
şimdiden teşekkür ederim.hamile olanlara hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler dilerim.a.s.
selam.. ben 19 haftamın içindeyim ve bir kızım olucak inşallah.. ilk aylarda miğde bulantılarım falan olmadı hıc.. cok az ve arada sırada oldu cok sukur :) bu yonden şanslıyım. ben mesela normalde ekşiyi hiç sevmem ama resmen iki limonlu salata yedim ve ona doyamadım ilk zamanlarda :) ve akşamları çayın yanında tatlı yemekten vermem gereken kilolarımı veremıyordum hamile kalınca canım hıc tatlı istemedi.. daha cok meyveye düştüm :) benım belirtilerim bunlardı ... kızımın olacağını hamileliğimin 17. haftasında öğrendim...