• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ve hamile

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.173
798
m.hurriyet.com.tr/cinsiyet-degistirdi-10-yil-sonra-hamile-kaldi-40014836?_sgm_campaign=scn_a0041cc32a28a000&_sgm_source=40014836&_sgm_action=Click-DynamicKayden Coleman 29 yaşında ve yaklaşık 10 yıl önce cinsiyet değiştirerek erkek oldu.
Birkaç yıl önce sırt ağrıları çekmeye başlayan Kayden Coleman'ın hayatı ise çektiği sırt ağrılarıyla bir anda alt üst oldu. Çünkü Kayden Coleman'ın hamile olduğu ortaya çıktı.

5649f8f90f254453ec0bac0a

"GEBELİK TESTİ ALALIM" DİYE ESPRİ YAPINCA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Beraber yaşadığı erkek arkadaşı ağrılar artıp, geçmek bilmeyince "Bir gebelik testi alalım" dedi. Aslında espri yapmıştı ama sonradan gerçekten gebelik testi alıp sonuç pozitif çıkınca ikisi de şoke oldu.

5649f8f90f254453ec0bac08

SEVGİLİSİNİN AİLESİ CİNSİYET DEĞİŞTİRDİĞİNİ BİLMİYORDU

10 yıl önce cinsiyet değiştirerek erkek olmuştu ancak yine de hamile kalmıştı. Sevgilisi Elijah'ın ailesi Kayden'ın cinsiyet değiştirdiğini bilmiyordu ancak bu hamilelik sonrasında hiçbir şeyi saklayamayacaklardı. Hemen aileler ile konuşuldu, hayatları değiştirildi. Yeni bir eve t aşınan çift daha sonra Azaelia'yı kucaklarına aldı ve eşcinsel evliliği yaptı.

Ayyy buraya yazamayacağım bir tepki vermek isterdim içimden o kadar çok geldi ki...
hhöööhhhhhhhhhhhhhhh yani...

ALLAH akıl fikir versin,söylemek isteyipte amaaan koyver dediğim bir noktadayım yani..

Benim anlamadığım bu cinsiyet değiştirip niye erkek oldu o zaman yine erkeklerle ilişkiye girecekse erkek olmasının ne anlamı kalmış:KK57::KK57::KK57:
cinsel kimlik bozukluğu cinsel yönelimle alakalı değil. cinsel kimlik bozukluğu adı üzerinde kendi bedeniyle alakalı bir bozukluk.
genel eğilim cinsiyet değiştirme operasyonu olduktan sonra bir önceki cinsiyete ilgi duymaktır ama her durumda böyle değil.

tam erkek olamamış demek ki :D
madem erkek oldun erkek gibi davran ve arkasında dur ne diye erkeklerle ilişkiye girmeye devam ediyosun :KK53:
bahsedilen sevgili kız mı ben anlamadım. :confused:

O kucağındaki çocuk kimdenmiş onu anlamadım. Çünkü birlikte yaşadığı erkek sonuçta kadın da değil, ilk hamileliği bir de. Anlayan yeşillendirsin. :confused:

erkek olmuş ama dudak büzerek fotoğraf çektirmeye devam :confused:

Bence adamın orjinal dudağı öyle köfte ve büzük.

O kucağındaki çocuk kimdenmiş onu anlamadım. Çünkü birlikte yaşadığı erkek sonuçta kadın da değil, ilk hamileliği bir de. Anlayan yeşillendirsin. :confused:

işte birlikte yaşadığı adamla kendisinin.
yani ben nasıl olabileceğini tahmin ediyorum da şimdi burada paylaşsam mı emin olamadım :KK53:

işte doğurmuş sonuçta. kendi çocuğu

cinsel kimlik bozukluğu cinsel yönelimle alakalı değil. cinsel kimlik bozukluğu adı üzerinde kendi bedeniyle alakalı bir bozukluk.
genel eğilim cinsiyet değiştirme operasyonu olduktan sonra bir önceki cinsiyete ilgi duymaktır ama her durumda böyle değil.
bir bozukluk olduğu barizde

işte birlikte yaşadığı adamla kendisinin.
yani ben nasıl olabileceğini tahmin ediyorum da şimdi burada paylaşsam mı emin olamadım :KK53:

Bence KK'da gizli kalan hiçbirşey yok kalmadı, hele BDV'de şişme kadından, eşcinselliğe, herşey konuşuldu yani bence utanacak ya da gizelencek birşey yok :KK70:

Yok yani adamın ilk çocuğu değil o zaman :KK53:

Her şeyi bir kenara bıraktım. Cinsel kimlik seçimlerine de saygı duydum ama şu çocuğun günahı ne Allah aşkına?
Bu kadın cinsiyet değiştirirken yumurtalıklarını vs almış olmaları gerekmez mi??

Back