Bayanlar tekrar söylüyorum minoxili kullanmaya devam ettiğiniz sürece kökler güçlenir ve dökülmez. Bıraktığınızda saçlarınız yine dökülür.
kuzenimin doğumdan sonra döküldü.
baya döküldü hemde.
ne yaptılarsa fayda etmedi çünkü saç kökleri ölmüş.
saç ektirme işlemi yaptı o da tutmadı üstelik de çok acılıydı.
ama rahatsızlık farklı olabilir.
onda yaramadıysa sizde de yaramaz diye bişey yok.
saç ekimi düşünebilirsiniz.
Demek ki altta başka bir neden varmış o düzelmiş, çünkü gerçek erkek tipi saç dökülmesi bahsettiğiniz gibi bir durum değil. Geçmiş olsun.3 sene kulandim.. ve biraktim birden..
Hic dokulme olmadi
kan ilacımı oluyor onlarKansizlik olabilir...ben mesela her adet bitikten sonr bi 5 gun falan oligoferfol iciyorum ne olur ne olmaz...ester c plus ile birlikte
Mrba kuzeninin bence vitamin eksikligi olabilirmiydi.. bunu farkinda olmadan..
Cunku benimde asiri dokuldu anlatamam. Cok korkmustum bende..
vitamin C iciyordum..
Suanda hepsi yeniden cikmaya basladi dokulen saclarim..
Belkide zamaninda birsey yapmayinca sac kokleri uykuya girmistir..
Cunku hamilelikten sonra saclar tekrar yeniliyor.. herkeste oyle..
internette miracle losyon diye bir formül var, özellikle erkek tipi dökülmeler için. bununla ilgili bir yazıyı bir aralar kk.da da okumuştum. bir bakın isterseniz.
bende onu anlıyamıyorum gercekten şu sac sorununa nasıl çözüm bulamıyorlar bıseyler ya fazladır yada eksıktır çok vahim bir durumDoktorlar nedense bu sac ve kil meselesinde fazla ilgi göstermiyorlar.
Benimde suratimda sakal tipi kil cikiyor. Zaten hormaonlarim bozuk. Tedavi oluyorum ama killari sorunca... hepsi iki kil icin ilac vermem diyor. Ben almanyadayim... bu yaz trde gitcem doktora
bende onu anlıyamıyorum gercekten şu sac sorununa nasıl çözüm bulamıyorlar bıseyler ya fazladır yada eksıktır çok vahim bir durum
Cözüm bulmuyorlar cünkü bu sac sorununda cok paralar dönüyor. Cözümü bu yüzden piyasa sunmuyorlar yoksa bu sektörde dönen para kesilir. Kafa nakli bile yapiliyor ama saclara cözüm yok. Hic inandirici degil. Ayni kanser hastaliginda ki durum söz konusu. Dermani coktan var ama piyasaya sürülürse milyarlik bir pazari yok ederler...
hormonlarımda düzgün cıktı
Vichy denmi bahsediyorsunuz hangi cesidi merak ettim.Zaten yazdım yanlis yönlendirmek istemem diye
Arka taraflarim üst tarafdan daha gür benim
Genelde topluyorum zaten acik olduğunda cok belli boş yerler
Ama sampuan bilmiyorum o mu sebebi yoksa mevsimsel mi ama cok cok azaldi
Dökülme karsiti kırmızı olan evet vichyVichy denmi bahsediyorsunuz hangi cesidi merak ettim.
Bu arada saclarinin benimkisi kadar ileri derecede döküldügünü sanmiyorum ama actigim konuda "Miracle Losyon" isimli tedaviyi takip edebilirsin. Bir ise yarayacak mi 6 ay sonra belli olacak...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sac-dokulmesine-karsi-tedavim.1039882/
Benim de 3 yıldır saçlarım dökülüyo gitmediğim cilt doktoru kalmadı. Endokrinolojiye de gittim. Tüm hormanlarım normal seviyelerde. Doktor hormonların normal seviyede olsa bile saçına fazla geliyor dedi. Daha 20 yaşındyım ve nerdeyse kel kaldığım için 2 yıldır evden dışarı çıkmıyorum. Nerdeyse hergün ağlıyorum. Bu dökülme 20 yaşında böyleyse 22 yaşında kel kalırım biliyorum. Şimdi bile kafamın üstü kel kaldı nerdeyse.
Doktor 1 doğum kontrol hapı ve başka bi hap verdi hormonlara etki eden. Ama doğum kontrol hapının yan etkilerinden korktuğum için başlamaya cesaret edemedim.
Dökülme karsiti kırmızı olan evet vichy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?