erkek tipi saç dökülmesi sorunu

bunlarıda hep denedım ama dedıgınız gıbı sureklı degıl ınsan bı sonuc gormeyınce pes edıyor

nisanlin buna cok takilacak bir insan mi? Canim benim dogal seyler denedin mi? bi kadin var iranli adini cikaramiyorum cok güzel dogal sac maskeleri var uzun vadede ise yarayacagina inaniyorum

arkadaşlar tahlil yaptırın troid olabilir ....kansızlık olabilir...bana da erkek tipi dökülme demişlerdi troid çıktı

Polislik över vardır belki..bir kadın dogumcuya gorunun..doğum kontrol hapları Azda olsa dokulmeyi onluyormus.bende baslicam yarın
Dahaa yeni gorundum hicbiseyim yokmus anlayamiyorum valla

bemiks, evigen, bepanten iğneyi -her birinden birer ampül- işlenmemiş saf zeytinyağı içine karıştırıp saçlarıma maske olarak kullandığım karışım. saçta bir saat kadar bekletilir, yıkanır. zor bir uygulama ama sonuçlara değer. tavsiye ederim

Sac cikatiyomu peki

Lütfen konuyu biraz açar misiniz Prp noluyo mehmet Akgün nerde eşim için de işe yaraRMI? ?

Nekadar sürede etki eder sac cikartir

Sizin saclariniz ne durumdayken erkek tipi dokulme var dediler birde sonra nasil anlasildi troid oldugu

arkadaşlar tahlil yaptırın troid olabilir ....kansızlık olabilir...bana da erkek tipi dökülme demişlerdi troid çıktı
Sizin saclariniz ne durumdayken erkek tipi dokulme var dediler bir de nasil anlasildi troid oldugu bna bir umut oldunuzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…