bunlarıda hep denedım ama dedıgınız gıbı sureklı degıl ınsan bı sonuc gormeyınce pes edıyorsolgar biotin hap al
bir de ben sarımsaklı sampuan kullanıyorum nispeten azalttı
zigavus eczaneden alabilirsin
benim deli gibi sacıkm vardı
son bır senede yarısından daha azaldı
ben de cok takıyorum bu durumu
biotin hap kısmen azalttı
sacına karanfil suyu yap
bir cezved ebildiğimiz karanfili demlenmıs suya koy
her banyo sonrası son durulamanı bunla yap
aynı seyı lavanta ile de yapabilirsin
ama sabır gerekır
Polislik över vardır belki..bir kadın dogumcuya gorunun..doğum kontrol hapları Azda olsa dokulmeyi onluyormus.bende baslicam yarındevamlı dökülüyor ve seyrelmeler oluyor
arkadaşlar tahlil yaptırın troid olabilir ....kansızlık olabilir...bana da erkek tipi dökülme demişlerdi troid çıktı[
İnşallah benim de oyledir baktiricam tekrar
Dahaa yeni gorundum hicbiseyim yokmus anlayamiyorum vallaPolislik över vardır belki..bir kadın dogumcuya gorunun..doğum kontrol hapları Azda olsa dokulmeyi onluyormus.bende baslicam yarın
nisanlin buna cok takilacak bir insan mi? Canim benim dogal seyler denedin mi? bi kadin var iranli adini cikaramiyorum cok güzel dogal sac maskeleri var uzun vadede ise yarayacagina inaniyorum[/QUOTEN
Oyle biri degil ama ben cekiniyorum utaniyorum
Sac cikatiyomu pekibemiks, evigen, bepanten iğneyi -her birinden birer ampül- işlenmemiş saf zeytinyağı içine karıştırıp saçlarıma maske olarak kullandığım karışım. saçta bir saat kadar bekletilir, yıkanır. zor bir uygulama ama sonuçlara değer. tavsiye ederim
Kökleri güçlendiriyor hücre yeniliyormuş.Kökler ölüyse çıkarmaz.Zayıfsa çıkarma ihtimali var.
bir kerede bitmiyormus ama o bıkac kere yaptırmak gerekıyormus.
Benim vücudum da bir sürü sorun var dökülmelerde fazlasıyla vardı prp duyun mu bilmiyorum doktoruma gittim prp yaparlım dedi bunu da deneyim bari diyerek başladım Mehmet Akgüne minnettarım şuan dökülmeler durdu saç derilerim yenilendi birde kaşıntım vardı hep yaraydı bir süre şimdi hiçbirşey kalmadı araştır yakınında ki doktorlarla bi görüş çok faydasını görürsün.
Kanınızı alıp işlemden geçirip ayrıştırıyorlar.Sonra bunu minik iğnelerle enjekte ediyorlar cildinize.Saç köklerini tedavi ediyorlar böylece.Prp ne oluyo ???
Saca vitamin enjekte ediyorlarPrp ne oluyo ???
Nekadar sürede etki eder sac cikartirbemiks, evigen, bepanten iğneyi -her birinden birer ampül- işlenmemiş saf zeytinyağı içine karıştırıp saçlarıma maske olarak kullandığım karışım. saçta bir saat kadar bekletilir, yıkanır. zor bir uygulama ama sonuçlara değer. tavsiye ederim
Sizin saclariniz ne durumdayken erkek tipi dokulme var dediler bir de nasil anlasildi troid oldugu bna bir umut oldunuzz :))arkadaşlar tahlil yaptırın troid olabilir ....kansızlık olabilir...bana da erkek tipi dökülme demişlerdi troid çıktı
Saca vitamin enjekte ediyorlar
Kanınızı alıp işlemden geçirip ayrıştırıyorlar.Sonra bunu minik iğnelerle enjekte ediyorlar cildinize.Saç köklerini tedavi ediyorlar böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?