Minoksil kullanan şok dökülmenin etkisiyle bırakmamalı yabancı forumlarda monoksilden çok fayda sağlayan var. Reddit female hairloss
Yazın Googla. Kadın genetik saç dökülmesi formu. İngilizcesi olanlar baksin. Olmayanlar da siteye girince sayfa Türkçe'ye çevrilsin mı diye bir uyarı geliyor googlein özelliği çevir derseniz rahatlıkla Türkçe okursunuz. Çok insan uyguladığı tedavileri önce sonra resimlerini de paylaştığı oluyor. Dünyadan çok kişi mücadele ediyor. Maalesef bununla. Minoksil kullanıp etki görenler çok var.
Bununla beraber dermoroller ile birlikte biberiye nane yağı kullanıp doğal tedavi yapanlardan da güzel ilerleme fotoları gördügum oldu.
Prp gibi uygulamalar sürekli yapılması gerekio 6 Seans yaptım bitti diye bişey yok. Çünkü sorun devam ediyor. O yüzden etkisini kaybediyor zaten. Ben dermoroller ile yağ tedavisine başladım. Bir de solgar vm2000 b vitamini ağırlıklı bir vitamin kullanıyorum ve d vitamini alıyorum.
Minoksil kullanmak istemiyorum çocuk durumunda bırakılıyor diye. Bazı hormanal haplar var ama onların bebek isteyen kadınlara önerilmiyor.
Ben dermoroller e yeni başladım. Haftada bir.
Bir gelişme görürsem yazarım. Yerli yabancı çok araştırdım. Şuan kendim için en mantıklısı sürdürülebilir dermoroller ve yağlar.
Çocuk işi fln aradan çıkarsa henüz evli bile değilim
sonraki aşamalarda minoksil fln kullanırım. Öyle yani. Çok umutsuzca birşey çok ağladım. Ama ağlayınca da geri gelmiyor. Daha da kötüsü stress kötü etkiliyor.
Tek dileğim bunun çaresini bulmaları ko bulduklarına çoktan inanıyorum da ortaya çıkarmıyorlar. Çok büyük bi sektor çünkü.
Bır de yoga ya baslicam.
Umudunuzu koruyun umutsuz yaşanmıyor